Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kuźwa laski... miałam w nocy tragedię - mój Rafał poszedł z kumplem na piwo i wrócił o 1:30. Wchodzi do pokoju i tekst " kicia najebali mi i nie mam zęba"
a ja zawał na momencie!!
Ja pierydkam po kiego grzyba poszedł w takie patologiczne miejsce w naszym miescie ( taka niby dyskoteka)
Nosz kurrrr..... i mówił, że jakieś gnoje go dopadli w 10 i jakaś laska się spruła i krzyczala "najebcie mu" . No co za patologia!! Kumpel w szpitalu wylądował na obserwację, bo stracił przytomnosć i dostał drgawek..
Teraz ja jestem w pracy a on w domu leży i miauczy, że go ryj boli
Pół górnej trójki mu ukruszyli i ma szramę na skrzydełku nosa.
Brak mi słów na to wszystko.
Jedyne pocieszenie w tej sytuacji, to fakt, że w końcu od 2 w nocy zrobiłam test i krecha już wyraźna, ciemniejsza niż poprzednia, a siki były takie słabe dosyć 3-4 godzinne.
Już nie mogłam czekac do rana z tym testem bo bym nie usnęła już, chociaż i tak może ze 2h się przespałam, bo tamten sapał przez ten nos...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 10:43
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
On doskonale wie, że nie powinien tam chodzić, bo tam jest czysta patologia.
O północy zawsze jest zadyma, jak nie wcześniej.
Koledze kiedyś wpieprz spuścili, a jego żonie 2 zęby wybili i oboje trafili do szpitala. Mimo tego poszedł tam "tylko zajrzeć" jak to określił.. pół łba ma obitego, napuchniętego. Nie jestem pewna, czy na pewno nic mu nie jestAniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
witam sie ...Magdalena ja mialam 1.8/...i tak ja dziewczyny pisza nic sie nie smutaj jak lekarz mowi ze jest ok to jest ok...
paris jaki piekny brzuszek ,okraglutki i fajne spodnie skorzane..
Baronowa twoj tez sliczny ,pileczka..
Palinas masakra nie pamietam czy ty jestes z wawy ? maz moze na pradze byl ?;-)masakraparis lubi tę wiadomość
-
Bereda nie jestem z wawy tylko z Tomaszowa Maz.
To mekka patologii - jak nie nachlana kobieta rodząca dziecko z 4,5 promila, to jakiś gnój 8 lat jarający szluga i bluzgający..filmik po necie krażył swojego czasu. Czasami to strach wyjść po 21 z domu w weekend, bo wszędzie nachlane gówniarstwo sie szwęda, a tacy tylko czekają na zadymę..
Kasya Drugi test pokazałam mu dopiero rano, bo po 2 to on już chrapał.
Cieszy się, ale boi się chyba jeszcze bardziej niż jaAniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Nie przejmujcie się tak tymi kilogramami, najważniejsze, żeby fasol się dobrze rozwijał i niczego mu nie brakowalo
Koleżanka w ciaży przytyła jakieś 30kg i wyglądała delikatnie mówiąc niezbyt dobrzeale po pół roku wzięła sie ostro za siebie i zrobiła taką formę, jak nigdy wcześniej, normalnie laska taka, że hej
Daria poczekaj jeszcze miesiacTwój brzuch dopiero wychodzi z ukrycia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 11:51
luna91 lubi tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Witam wszystkie
Paulina - masakra! Ale wiesz mojego też kiedyś zaatakowali, mój jak się napije to ma czasem takie akcje, że się obraża i wraca do domu sam. I raz się wybrał w sylwka i ja pojechałam taxą do domu a jego nie było, okazało się, ze go gazem spryskali i nie mógł trafić do domuTragedia.
Paris, Baronowa - ślicznie brzuchy!
Dziewczyny muszę Wam pomarudzić. Już 2 noc z rzędu śni mi się, że straciłam ciążę. Takie sny mam całą noc, męczą mnie a rano wstaję z bólem głowy takim wielkim, że teraz leżę i nie mogę nawet wstać. Nie mam brzucha takiego jak Wy, martwię się i panicznie boję, przecież tydzień temu byłam na wizycie i malec skakał i było wszystko ok. Ale mnie wzięło.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek