Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Daria każda z nas chciałaby przytyć jak najmniej i najlepiej żeby kg poszły tylko w brzuszek,ale chyba tylko nielicznym się to udaje... Ja nie cierpię ważenia na każdej wizycie ,brr. Ale czeka nas za to najlepsza nagroda,śliczne malutkie cudowne dzidziusie ☺
milka_89 lubi tę wiadomość
-
Dariaaa88 wrote:To prawda, pocieszam się że po będę szczupła, ale czuję się ciężko i źle. Pomimo ćwiczeń moje samopoczucie się nie polepsza, do tego ta pogoda. Trzeba przetrwać do maja.
-
DARIA!!
Dziewczyno, wyglądasz fantastycznie! Masz piękny, CIĄŻOWY brzuszek. Musimy uwierzyć w siebie, bo czeka nas jeszcze kilka zapewne trudnych miesięcy. Ja też widzę zmiany, który już zaszły w moim ciele, jedne mi się podobają inne nie. Ale wiem,że to stan przejściowy i widok mojego synka wynagrodzi mi to wszystko.Do figury można wrócić, trzeba tylko bardzo tego chcieć i mieć siły na ćwiczenia i dietę.bereda11, FeliceGatto lubią tę wiadomość
Pozdrawiam,
Ola -
Dariaaa88 wrote:Ja tak się porodu nie boję co 30kg na plusie...
FeliceGatto, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Daria- kiedy odstawiłaś luteine? Ja nabrałam mnostwo wody przy Duphastonie, przy puszczam że do 2 tygodni powinna Ci zejść pierw woda, która się nazbierala w tkankach od progesteronu
Ja już przytyłam ze 4 kilo w sumie...
Ale nic, zostało mi się pilnować bardziej
-
Dariaaa88 wrote:Ale na swoje złe samopoczucie zrobiłam sobie ombre na pazurach
z miłą chęcią napiłabym się wina aleee ono jeszcze musi poczekać
Marietta, izizizi, bereda11, migussia, FeliceGatto, i.am.chappie, Różyczka, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
W pierwsze miałam plan absolutne maksimum to 12. Taka
. Ale jak młody miał ro to wazylam mniej o 2,5 kg niz przed ciąża a nie karmiłam piersią. Teraz juz nic nie zakładam. Fajnie jak nie przytyje wiecej niz w pierwszej i tyle.
Dalej mam dola ze zlym przeczyciem. Jeszcze 24 h do lekarza. Wslychuje sie zeby może wyczuć jakies kopniaczki, ale zupełnie nic. Panikuje jak nigdy:/