Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
a co to za smutne posty odnośnie wagi ?? hej hej !! wszystkie mamy rosnące brzuszki na własne życzenie raczej i nie można myśleć że się źle wygląda ...
ja tyje tak samo jak wy a mimo to czuje się dobrze nie przejmuje się tym wcale mam już kilka rozstępów blade ale są świeże bo lekko różowe nigdy nie miałam i byłam zaskoczona a teraz mi to nie przeszkadzamoże dlatego że moja ciąża w pełni przemyślana i bardzo chciana , wymodlona ,wyproszona i po trudach wreszcie jest i dlatego przyjmuje to co będzie się ze mną działo ..a będę się martwić jak urodze
i wam radzę to samo
bo jesteście piękne !! każda jest sexi z brzuszkiem !
bereda11, migussia, FeliceGatto, milka_89, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Dostalam odpowiedz od caretero.
Wózek kompatybilny jest tylko z ich fotelikiem
A on nie ma crash testow:/ -
Ja wróciłam do domu po pobycie u rodziny
i co stwierdziła moja bratowa? Że wyjeżdżam z mniejszym brzuchem niż przyjechałam, aż ciągle przeglądam się w lustrze.. Natomiast moja mama mówi że brzucha powinnam dostać dopiero w styczniu bo ona rodziła moją siostrę pod koniec kwietnia i dopiero w styczniu urosła
taaaa tylko że mama po 5 dzieci ma mniejszy brzuch niż ja przed ciążą
-
Dzięki dziewczyny
ja cały czas na sali zajęcia prowadzę czynnie,łącznie z brzuszkami -na tym etapie jeszcze mi nie przeszkadza. A wagowe tez bym chciała magicznej 70kg nie dobić ale będzie co ma być to w końcu 3cia ciaza i to z tak małym odstępem od poprzedniej. Bardzo bm chciała córeczkę i mam nadzieje ze 11 grudnia potwierdzi mi mój gin.
Marietta, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Która gadala o 100 w pasie ja mam 96 dzisiaj się mierzyłam do końca grudnia pewnie ze 100 dobije znowu będę się śmiać ze będę w obwodzie jak opona od tira
Williams ekstra brzuszek
A ja dzisiaj trochę czasu z malutką sis spędziłam ojj ciężki z Niej klocuszek większa juz od mojej Nelki tylko Nel dluzsza jest no ten karypel to w ubraniu i pampersie 8600 a ta jak nic ponad 9 ręce mdlały ją nosić hehe;) Nasz grubełek kochany dobrze będzie jak mnie Bozia obdarzy znowu szczupłym niedużym dzieckiem szybko wyskoczy przynajmniej a to nosić ja rękach takiego klocusia to ciężko
Juz tylko 2 dni i będziemy się z maluszkiem widzieć ale tym razem chyba sama idęLivia
Nela
Marcel
-
witajcie. nie było mnie kilka dni.
miałam bóle, dostałam duphaston.
mam też złe wyniki moczu - chyba zapalenie pęcherza to może bóle z tego powodu?
pisałyście o problemach z mężami/partnerami.
my też ostatnio problemy mieliśmy. dzisiaj się spakował (wszystkie swoje rzeczy) i wyjechał.
no to zostaliśmy z młodym sami -
Madziuśka wrote:witajcie. nie było mnie kilka dni.
miałam bóle, dostałam duphaston.
mam też złe wyniki moczu - chyba zapalenie pęcherza to może bóle z tego powodu?
pisałyście o problemach z mężami/partnerami.
my też ostatnio problemy mieliśmy. dzisiaj się spakował (wszystkie swoje rzeczy) i wyjechał.
no to zostaliśmy z młodym sami -
migussia wrote:sylika, u mnie także wymodlone i wyproszone ale to będzie nasze pierwsze dziecko, jestem młoda bo niedługo skończe 24 lata i mam wiele pytań, i wiele rzeczy nie wiem nie rozumiem może temu też się boję, a może po prostu hormony buzują
a później w razie czego znajdziesz motywacje nie ma się czego bać