Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuska nikt z nas nie zna dokładnie Waszej sytuacji,ale moim zdaniem górę wzięły emocje i ten Pan Szanowny wróci z przeprosinami na kolanach. Być może potrzebna Wam kilkudniowa przerwa od siebie żeby bardziej zrozumieć się wzajemnie i wyciągnąć wnioski na przyszłość. Przytulam Cię mocno,poglaskaj brzusio,nie denerwuj się i wszystko będzie ok,zobaczysz! ☺
-
Konwalijka z ciśnieniem mam dokładnie tak samo! Zawsze niskie,teraz troszkę ponad 130,ale na razie nie panikuje, nie jest to bardzo wysoki skok. Mierz je często i pytaj gin na wizycie.
Dziewczyny wzięłam centymetr jak Was poczytałam i padlam 99 w najszerszym miejscu! Aż się boje co to będzie dalej,ehhxpatiiix3, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Madziuśka wrote:dziękuję dziewczyny. ja nie zamierzam robić już nic, nie to nie.
jak nie wróci no cóż... ułożę sobie życie sama z moim synem (narazie).
przykro mi najbardziej ze względu na nienarodzonego jeszcze - że będzie miał tylko matkę
Madziuśka, Ty sobie dobrze wszystko przemysl. Bo czasem warto mieć w dupie i nie robić nic, a czasem warto jednak wyciągnąć rękę i zrobić, co tylko się da, żeby potem nie żałować. Trzymam kciukiPalinas89 lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Madziuska teraz musisz myśleć tylko o sobie i o dzidziolku, wiem, łatwo się mówi, ale partner dzisiaj jest, jutro może być inny, życie jest za krótkie i tylko jedno, po co się szarpać i przypłacać to nerwami i zdrowiem, trzymaj się i uspokój dla maleństwa, to jest teraz najważniejsze, będzie dobrze:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA najlepsze jest to co mi chłop uświadomił
Powiedział mój mąż: " ze ty chyba będziesz rodzic w domu bo!!!, masz termin na 13 Maja i w dodatku kur* Piątek 13-nastego":P:P a ja mu odpowiedziałam o ja pierd*** myślałam ze to w czwartek wypada
:P:P
Tak że wszystkie Mamusie mające termin na 13 trzymajmy się razem w tedyxpatiiix3, FeliceGatto, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
konwalijka wrote:Dziewczyny poradźcie proszę, jakie macie snisnie w ciąży? Bo ja normalnie mam 120/60-70 w poprzedniej ciąży nawet 90/60. Dziś się źle czułam bo miałam takie uczucie jakby mi ktoś na przeponie usiadł tzn.nie mogłam nabrać w pełni powietrza i strasznie ciężko mi się oddychalo.zmierzyłam sobie ciśnienie u mamy i było 135/89 puls 91. Nigdy takiego wysokiego nie miałam, nie wiem czy panikować i dzwonić jutro do lekarza? Bo dalej sie tak źle czuje.
Jutro odstaw wszystko ci solone. Pij dużo ale w malych porcjach. Możesz kupic pokrzywe do picia. Wyśpij sie i zmierz ciśnienie ze 3 razy. Jak dalej bedzie wysokie to zadzwon do lekarzakonwalijka, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Madziuśka wrote:ja muszę też sobie przemyśleć czy chcę aby wrócił. wiem, że chcę trochę spokoju a nie ciągłego szarpania się.
czas wszystko zweryfikuje. -
nick nieaktualnyWitam wieczorową pora
u mnie za oknem biało, śnieg się rozkręca!
Byłam na urodzinach siostrzenicy, szwagier ma znajomości w piekarni i załatwił gorący chleb na metry, zjadłam 3 kromy z smalczykiem i kiszonym ogórkiem, niebo w gębie
Chyba mam imię dla naszej córki - AureliaMąż kręci nosem póki co, ale do narodzin może zmieni zdanie... Blanka nie, Nina nie... taki wybredny, że szok!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 21:06
bereda11, xpatiiix3, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
bereda11 wrote:madziuska jakby co to pisz tu zawsze do nas , mam nadzieje ze masz kogos bliskiego kto bedzie z Toba teraz ,bo wiem jakie to przykre..trzymaj sie kochana
mam rodzinę i znajomych więc jakoś to będzie