Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
FeliceGatto wrote:Cześć Felice. Tu Felice

Haha, witaj :)Zakładając profil byłam przy innym wątku, nie pomyslałam, że ten nick taki popularny
Witam jeszcze raz. U mnie siedzi chłopczyk
Madziuśka nie jesteś sama. Ja zostałam też sama, bo co prawda nie znaliśmy się długo ale tego się nie spodziewałam. Mieszkam w Norwegii, tatusia poznałam tutaj, ale jakiś miesiąc temu stwierdził, że on jednak chce wracac do Polski..... -
Miałam podobny sen juz dwa razyBaronowa_83 wrote:Mi sie snilo ze wypilam pól soplicy i na koniec wieczoru przypomniało mi sie ze w ciąży jestem

Raz mi kolega zwrócił uwagę " Ty w ciazy jesteś i pijesz? " patrzę, a w ręce duza butla heinekena prawie pusta ...
Drugi sen też z wódka
xpatiiix3, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Felice wrote:Haha, witaj :)Zakładając profil byłam przy innym wątku, nie pomyslałam, że ten nick taki popularny

Witam jeszcze raz. U mnie siedzi chłopczyk
Madziuśka nie jesteś sama. Ja zostałam też sama, bo co prawda nie znaliśmy się długo ale tego się nie spodziewałam. Mieszkam w Norwegii, tatusia poznałam tutaj, ale jakiś miesiąc temu stwierdził, że on jednak chce wracac do Polski.....
O cholera, Felice, to też jesteś w niezłej dupie uczuciowej
Wiem, że Ci bardzo ciężko, ale powiem Ci też, że jestem pewna, że znajdziesz jeszcze miłość. Taką prawdziwą. A im młodsze dziecko, tym łatwiej zaakceptuje i pokocha nowego mężczyznę mamy
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Z alkoholem miałam takie sny, jak Wy. Śniło mi się, że piję albo jestem na imprezie i właśnie jakoś przy którymś juz drinku orientuję się, że jestem w ciąży. Straszne! I takie realne, że po obudzeniu szukałam u siebie oznak kaca
Palinas89 lubi tę wiadomość
Madziuśka - współczuję. Wiesz aż trudno uwierzyć, że facet tak zostawia kobietę, z którą ma dziecko
Ja rozumiem można się pożreć - ja mojego nie raz miałam ochotę zabić, ale zawsze myślałam o dziecku, że nie będę się denerwować dla malca. I on też z takiego założenia wychodzi - pozabijamy się najwyżej po porodzie
Nie znam sytuacji dokładnie i ciężko cokolwiek powiedzieć - tyle żebyś była silna dla dziecka i najważniejsze, że masz wsparcie w rodzinie.
Zmierzyłam brzuch - mam 91 cm.
Baronowa - mam takie same lęki. Już było dobrze, już cieszyłam się ciążą i nagle stwierdziłam, że brzuch mi za mało rośnie, ze nic nie czuję i jakoś tak nieciążowo mi. Ruchy sobie cały czas wkręcam. Czuję coś nad spojeniem - rzadko i najczęściej wieczorem, ale to pewnie gazy albo coś tam.
Dziewczyny odnośnie tych ruchów - u mnie na pewno na to za wcześnie prawda? Mam jakieś dziwne uczucie w dole brzucha... nie wiem sama zafiksowałam się
Carolq - ODEZWIJ SIĘ! Bo Cię wywalimy z foruuuuuum!
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
A właśnie co do tych snów alko też miewam, ale najgorszy był sen z fajkami. Bo ja przed ciążą paliłam i to sporo
No i jak zobaczyłam 2 krechy to rzuciłam z dnia na dzień, ale czasami tak mi się chciało, że aż mi się śniło i raz mi się przyśniło, że palę i nagle sie przebudziłam i autentycznie czułam w buzi taki posmak jakbym wypila wodę z popielniczki
To był I trym więc cofnęła mi się cała kolacja
Palinas89 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
A ja ze swoim znow stoczylam wojne na slowa ... Tym razem kur... O prezenty ! Dzieci i chrzesniaczki mojej masakra jak ten baran ! Mnie wnerwia wykopalam bym go z chalupy...
Nic mu nie pasuje ... Procz zarcia! Dzis zrobilam na obiad rolady wolowe i kluski sląskie do tego buraczki wiec se mysle jak dobrze zje to i dobrze z nim gadac . Ot! Nosem w dupe nie... Imie dla dzieci te nie te be te po moim trupie , ok prezenty gwiazdka sie zbliza to nie tamto nie na to za duzi a w rezultacie wszystki za drogie ! I ruszyla lawina lotto czyli jak zwykle kasa! I to ja ja marnotrawie... Koniec tematu mowie won! Noe wnerwiaj mnie wrrrrr.... Bym go pogryzla! I wez sie tu uśpij.
I widze ze co duga ma chyba problem w ciazy nazywajacy sie Facet !! Mam nadzieje ze mi przejdzie i nerwusow nie urodze ... Przez te moje szarpane nerwy kazdego dnia .
Witaj nowa Felice
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Zapowiada się bezsenna noc, mąż już chrapie a ja mam oczy jak 5 zł...
Coś jak u nas
P. chrapie, Margola coś tam sapie pod nosem,Pierworodny gada przez sen,bo go słyszałam, jak szłam na siku, a ja przed telefonem 
Sylika, wspieram Cię całym serduchem! Te dziady to się chyba szaleju najadły
Sylika lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyNie uwierzycie, ale nadrobiłam wszystko. (no chyba, że zerkniecie na godzinę wpisu
). Uczciwie przeczytałam o polityce, instruktażu samogwałtu (ja wolę ruch prawo-lewo), lipcówki, wózki itd. Dużo tego.
Udało mi się nie zejść z dzidzią z tego świata w trakcie podróży, ale miałam nie fajną przygodę. Wypadł mi w sklepie portfel (tłumu nie było) i mimo, że się po 5 minutach zorientowałam, a przeszłam od tego miejsca zaledwie 5 metrów, to portfela już nie było
. Stres, ganianie po obsługach, gdzie mam zakaz spacerowania od gina....echh. Jutro (a właściwie dziś
) jadę wnioskować o nowe dokumenty.
Witaj Felice
FeliceGatto, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonilia spokojnie to tez nie sa normy dla kobiet w ciąży skonsultuj sie i podejmiecue razem decyzje

A wogole to Witam
Niewiem kiedy Was nadrobię za cały weekend jakaś masakra
u Nas mieliśmy wyczerpujący weekend kupiliśmy dla małej pare rzeczy bo łatwiej jest Nam kupować cos comiesięczne niż naraz wszystko wiec zbieramy wyprawkę
wiec mamy butelki, kołdrę bambusowa , rzeczniczki kompielowe , pieluchy tetrowe, flanelowe, bambusowa , smoczki , i pojemnik na pieluchy , body 3
Szt. Weekend minol szybko jestem troszkę zmęczona a jeszcze zapowiada mi sie ciężki tydzien w pracy no ale ...
Miłego dnia
kkasya, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
witam się z paskudnego ranka ... koszmarna noc i koszmarne sny ..nie mogłam zasnąć chyba do do 1 w nocy ale wyłączyłam tv i odwróciłam się spać ! a ten osioł łapy pcha przez sen no se myśle kuźwa zapomniał że mnie wkurzył... a może chce mi wynagrodzić se myśle o nieee... dziadu musiałam jego łapy pilnować żeby się nie zapędził (kara musi być ) wnerwił mnie tym i chyba do 2 mnie całował po policzkach i łapki nie próżnowały aż zasnął
to się nazywa metoda na lisa czatował i nad ranem zasnął hahahaha i rano do pracy wstaje światło pali depta po całej chałupie aż mnie wkurzał ! >
i jeszcze ten sen .. coś z ciążą nie tak i następny o terrorystach że musieliśmy gdzieś przejechać a jedyna droga przez most i stoi 4-ech na czarno ubranych muzułmanów z karabinami coś po swojemu gadają ja jade jako pasażer przerażona
mój też ! strach w oczach czy puszczą czy zabiją sprawdzają dokumenty i .. puścili ale tych za nami zabili masakra jakaś i dzień zepsuty mam po tych snach ...
Palinas89, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny.
Ciężko was nadrobic ale dalam radę.
Malo sie udzielam bo znowu fiksuje na punkcie ciazy i sie martwie. A jak na necie nie siedzę to mi latwiej. Pamietam o was i kibicuję kazdej z osobna.
Milego dnia i udanych wizyt.
Sylika, Alicce, Marietta, luna91, Palinas89, i.am.chappie, FeliceGatto, katarzyna_d, szarywrobel lubią tę wiadomość