Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuśka i Felice2 współczuję wam problemu z facetami.. trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło!
Konwalijka jak jutro też będziesz się źle czuła z tym ciśnieniem to zadzwoń do lekarza
Wiliams podziwiam Cię, że jeszcze dajesz czadu na fitnesie
a brzunio powoli, ale ładnie rośnie)
Pati Twój brzusio to już fajny okrąglaczek
Dziewczyny mam pytanko, dźgała was szyjka na poczatku ciąży? tzn tak kuła jakby?
Wstałam w nocy na siku i zaczeła mnie tak dźgać ta szyjka, wrócilam do łóżka i jeszcze chwile to czułam i się uspokoiło.
Nie poszłam na te badania dzisiaj, bo pół nocy nie mogliśmy jakoś spać z Rafałem i jak obudziłam się o 7:30 to już miałam takiego lenia, że nie mogłam się ogarnąć
Stwierdziłam, że dzisiaj jak on ma wolne, to pójdziemy rano z psem na spacer nakarmić kaczki do naszego rezerwatu)
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Palinas89, ja miałam takie kłucia w pochwie (jakby szpileczką), nawet do teraz czasem mam, dziewczyny pisały, że może od rozciągania, od infekcji, albo jeszcze co innego...
Dźwigać nie dźwigałam i staram sie tego nie robić, ale jak tu przyjść ze sklepu tylko z chlebem?Palinas89 lubi tę wiadomość
-
migussia wrote:właśnie to kłucie tylko po bokach, wstyd sie przyznac nospy nie mam w domu poprosze męża żeby zakupił wracając do domu, za to mam magnez. Luna a czy rozmawiałas o tym z lekarzem , czy jeszcze nie byłas od tamtej pory??
Wiesz co ja miałam podobne bóle na samym początku (tylko chyba były trochę silniejsze) to powiedział, że raczej nie za dobrze i dał 2x magnez i dupka 3x, a teraz nie byłam jeszcze, ale powiem Ci szczerze, że mam jakieś takie przeczucie, że nic groźnego się nie dzieje. No zależy jeszcze jak Cię bolą? Codziennie? Regularnie? A może masz zaparcia i od tego?migussia lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Migussia ja bym dziada pognala na kopach ja mam L4 od kąd bije serduszko czyli okolo 8tc i nie wracam do pracy lekarz kazal wyboerac praca albo ciąża .. Wiec oczywiscie ze ciąża o wypisal sam bez gadania
migussia, helutka lubią tę wiadomość
-
Ja też jestem na L-4 od 8tc
Poszłam do rodzinnego z wynikami beta-hcg, żeby mieć podkładkę, że to ciąża.. no i po zwolnienie na tydzień/dwa żeby odpocząć, bo nie wyrabiałam w pracy. No ale już zostałam, potem gin przedłużał.
Szkoda się zabijać - gdybym miała spokojną pracę gdzieś blisko - spoko. Ale dojazd i specyfika pracy.. Dziękuję, postoję -
Sylika, to zależy jaką ma się pracę. Ja jestem naukowcem, teraz mam więcej pracy przy komputerze, lubię swoją pracę i z chęcią trochę popracuję. Jasne, że zalecana jest większa ostrożność, ale ciąża to nie choroba i nie inwalidztwo.
Sylika lubi tę wiadomość
-
josephinka84 wrote:Sylika, to zależy jaką ma się pracę. Ja jestem naukowcem, teraz mam więcej pracy przy komputerze, lubię swoją pracę i z chęcią trochę popracuję. Jasne, że zalecana jest większa ostrożność, ale ciąża to nie choroba i nie inwalidztwo.
Sylika lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Może trochę późno chce do was dołączyć ale dopiero teraz tak naprawdę doszło to do mnie ze jestem w ciąży. Mam na imię Dagmara i mam 31 lat jest to moja trzecia ciąża mam dwóch wspaniałych synów starszy ma 8 lat a młodszy 4. Trochę mnie przeraża ta trzecia ciąża ale może jakoś będzie. Może któraś z was też ma podobne obawy???
josephinka84, Alicce, Palinas89, migussia, luna91, katarzyna_d, FeliceGatto, Monikkk, JusWik, Sylika, maimama, Magenta, bereda11, Gaaabi, szarywrobel, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Witaj Daga, tutaj każda ma jakieś obawy, więc rozgość się wśród nas:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Tez pracuje. Mam plan do konca lutego pracować
josephinka84, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mój gin rozmawiał ze mną co robię w pracy dokładnie - ja wiedziałam, że moja praca raczej średnio służy ciąży. Już z resztą o tym wcześniej pisałam. Dodatkowo moja przeszłość - jedna ciążą poroniona niestety
Lekarz powiedział, że siłą mnie w domu nie zatrzyma, ale specyfika mojej pracy wpływa niekorzystnie na ciążę. I poszłam na L4. Chciałabym pracować nadal i nawet zaproponowałam, że wrócę w II trym, ale dyrektorka powiedziała, że ona nawet nie potrafiłaby zwrócić mi uwagi (czytaj opierdolić
) więc lepiej dla mnie jak posiedzę w domku.
Dziewczyny - ja chyba czuję na serio czuję malucha. To zdarza się jakieś 2 razy dziennie - nigdy czegoś takiego nie czułam jakby wibracje nad spojeniem łonowym, trwają jakieś 2 sekundy max. To nie przypomina ruchów jelit, bardziej jakby mi komórka tam zawibrowałajosephinka84, helutka, xpatiiix3, katarzyna_d, Palinas89, Carolq, FeliceGatto, Monikkk, migussia lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyAniu_leczka wrote:UFFF jestem jeszcze na liście
Hej.U mnie Daria chora a ja zdołowana brzuch zmalał, tak mi się wydaje i jak się pochwaliłam, że czuję ruchy dwa dni pod rząd to teraz nic, znów schizy smutno mi:-(
Spokojnego udanego dnia
U mnie maleje co dzień zwłaszcza z rana, mam ten sam problem też się pochwaliłam ruchami a teraz cisza!!! brzuch bez zmian nic większy !!!
Nie jesteś w tym sama -
luna - też miałam plan, żeby przynajmniej do końca stycznia pracować... Ale teraz wiem, że bardzo dobrze zrobiłam idąc na L-4.
Nie mam 20stu lat, praca stresująca, dojazd daleki.. Korzystam z przywilejów i cieszę się spokojem
luna91, pasia27 lubią tę wiadomość