Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jeszcze wróce do tych imion i wiecie co nie fajnie pisza o imieniu ktore wybralismy ha ha ha nie chce sie tym sugerowac bo uwazam ze charakter czlowieka sie kształtuje ale na jakiejs podstawie musieli to napisac bo nasze imiona ich znaczenie sie zgadzaly...
-
bereda11 wrote:ja jeszcze wróce do tych imion i wiecie co nie fajnie pisza o imieniu ktore wybralismy ha ha ha nie chce sie tym sugerowac bo uwazam ze charakter czlowieka sie kształtuje ale na jakiejs podstawie musieli to napisac bo nasze imiona ich znaczenie sie zgadzaly...
jakie imię wybraliście? -
bereda11 wrote:dorian jesli bedzie chlopak
u nas o Olku też były różne takie cechy, które mi się średnio podobały i też się śmiałam z siebie, ze wierzę w takie głupoty, ale zaraz pomyślałam, ze przecież nasze się zgadzająJa też miałam wątpliwości, ale nie warto sobie zawracać głowy
Przejdzie Ci
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
bereda11 wrote:dorian jesli bedzie chlopak
Ja chciałam Dorianka ale mój jest kategorycznie na nie ;(
najbardziej podoba mu sie Artur a za to mi nie. Jedyne jakie w miare pasuje mi i jemu to Olafek a dla dziewczynki Nelkabereda11 lubi tę wiadomość
-
malvva wrote:Ja chciałam Dorianka ale mój jest kategorycznie na nie ;(
najbardziej podoba mu sie Artur a za to mi nie. Jedyne jakie w miare pasuje mi i jemu to Olafek a dla dziewczynki Nelkaa mojemu podoba sie Dorianek ...
OlkaBdg lubi tę wiadomość
-
luna91 wrote:u nas o Olku też były różne takie cechy, które mi się średnio podobały i też się śmiałam z siebie, ze wierzę w takie głupoty, ale zaraz pomyślałam, ze przecież nasze się zgadzają
Ja też miałam wątpliwości, ale nie warto sobie zawracać głowy
Przejdzie Ci
-
Anjaa wrote:Jutro zacznę dalsze poszukiwania, zobaczymy czy uda się umówić gdzieś na wcześniejszą wizytę
Przepraszam że tak się trochę wcianam w Twojego posta ale z tego co zrozumiałam to moje wyniki jednak też nie są dobre? Bo myślałam że jak się mieszczą w normach to bez paniki -
mejbi wrote:Przepraszam że tak się trochę wcianam w Twojego posta ale z tego co zrozumiałam to moje wyniki jednak też nie są dobre? Bo myślałam że jak się mieszczą w normach to bez paniki
a jakie masz wyniki? podaj bo gdzieś mi uciekło,
wiesz co ja miałam niby wynik w normach a wszystkie objawy niedoczynności i okazało się Hasimoto. Normy podawane w laboratoriach w Polsce są przestarzałe -
Anniusia wrote:a jakie masz wyniki? podaj bo gdzieś mi uciekło,
wiesz co ja miałam niby wynik w normach a wszystkie objawy niedoczynności i okazało się Hasimoto. Normy podawane w laboratoriach w Polsce są przestarzałe
Ja jak robiłam tsh za pierwszym razem miałam 0,174 przy normach 0,2-3,5.
KAzał wtedy pwotórzyć i zrobić ft3 i ft4
9 dni później miałam tak :
TSH 0,595 przy normach 0,2-3,5
FT3 4,91 przy normach 3,5-6,50
FT4 14,12 przy normach 11,5-22,70
Po 3 tygodniach samo tsh miałam powtórzyć i było 0,553 przy normach 0,2-3,5
Więc moje tsh mieści się w dolnej granicy normy ale gin powiedział że dopóki jest w normie to na każdą wizytę mam robić i sprawdzać czy nie spadnie ale póki co mam się nie stresować.
-
nick nieaktualnyDobry wieczor dziewczyny, cały dzień mnie nie było, jutro was nadrobie!
Zaczęliśmy remont, mąż dzisiaj zaczął stawiać ściankę i zyskaliśmy tym sposobem nowy pokój dla nas i malucha, a naszą sypialnie przekształcimy w gościnnymyślę, że tydzień i będzie gotowe, tylko nie wiem jaki kolor ścian w pokoju...
Jutro wizyta na 16.
Miłej nocy !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 22:16
luna91, FeliceGatto, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Dobry wieczor dziewczyny, cały dzień mnie nie było, jutro was nadrobie!
Zaczęliśmy remont, mąż dzisiaj zaczął stawiać ściankę i zyskaliśmy tym sposobem nowy pokój dla nas i malucha, a naszą sypialnie przekształcimy w gościnnymyślę, że tydzień i będzie gotowe, tylko nie wiem jaki kolor ścian w pokoju...
Jutro wizyta na 16.
Miłej nocy !! -
mejbi wrote:Ja jak robiłam tsh za pierwszym razem miałam 0,174 przy normach 0,2-3,5.
KAzał wtedy pwotórzyć i zrobić ft3 i ft4
9 dni później miałam tak :
TSH 0,595 przy normach 0,2-3,5
FT3 4,91 przy normach 3,5-6,50
FT4 14,12 przy normach 11,5-22,70
Po 3 tygodniach samo tsh miałam powtórzyć i było 0,553 przy normach 0,2-3,5
Więc moje tsh mieści się w dolnej granicy normy ale gin powiedział że dopóki jest w normie to na każdą wizytę mam robić i sprawdzać czy nie spadnie ale póki co mam się nie stresować.
wiesz co obliczyłam Ci jak to procentowo wygląda
FT4 23.39% [ wynik 14.12, norma (11.5 - 22.7)]
FT3 47% [ wynik 4.91, norma (3.5 - 6.5)]
jak dla mnie to masz za mało ft4, bardzo ważne w ciąży jest aby było w górnej granicy normy, tsh w ciąży ma mniejsze znaczenie poza tym tsh określa prace przysadki mózgowej a nie tarczycy
ja na Twoim miejscu wybrałabym się do innego endo, ale polecanego z dobrymi opiniami, ja nie jestem lekarzem ale swoje przeszłam przez dwa lata mi wmawiano,że sobie wymyślam aż doszło do stanu w którym nie mogłam utrzymać kubka w dłoni bo mi stawy przez tarczyce tak bolały,nie mówiąc o wstaniu z łóżka, także ja bym poprostu dla świętego spokoju jeśłi masz możliwość pójścia prywatnie to bym poszukała kogoś innego, bo rozumiem ,że nic nie bierzesz a jednak choćby najmniejsza dawka podniosłaby to ft4.mejbi lubi tę wiadomość
-
bereda11 wrote:Luna a ty dzisiaj znowu sama bo dzisiaj czwartek ...
Heheh no tak samaCaaały dzień i caaała noc przede mną. Przespałam pół dnia i będe się wiercić do 3 pewnie
A kiedy masz połówkowe? Bo najbliższe to połówkowe u ciebie z tego co kojarzę?
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny