Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia ;) wrote:Odważnie
my Natan i pytają nas czemu nie jakieś normalne typu Wojtek
A co to nienormalne? Ja też się zastanawiam Natan albo Iwo?
Tak najlepiej Wacuś jeszcze;-) Ale by mieli miny jak byś im powiedziała tak ha ha.Ja to czasem jak zadają głupie pytania to głupio odpowiadamAgusia ;), helutka, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie wszystko ok, ale chciałam sie pożegnać. Za dużo siedzę na forum. Niby was podczytuję, a potem i tak nie pamiętam co u której. Także dziekuję za ten czas. Na owu zostaję w jednym wątku.
Życzę spokojnych ciąż. Pewnie na l4 zerknę tutaj i się zamelduję.
Pozdrawiami.am.chappie, Marietta, luna91, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Dziewczyny u mnie wszystko ok, ale chciałam sie pożegnać. Za dużo siedzę na forum. Niby was podczytuję, a potem i tak nie pamiętam co u której. Także dziekuję za ten czas. Na owu zostaję w jednym wątku.
Życzę spokojnych ciąż. Pewnie na l4 zerknę tutaj i się zamelduję.
Pozdrawiam
Szkoda,zaglądaj czasem i dawaj znać co słychać.Wszystkiego dobrego:-) -
nick nieaktualnyDzień dobry, mnie tak bolą (chyba) ścięgna z boku brzucha, że ani się położyć w lewo ani w prawo. Musiałam wstać
Oczywiście umówiłam się do gina że względu na niefajne upławy, dziś wizyta na 16 i po upławach ani śladu... może jak zajrzy w głąb to coś zauważyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 08:04
-
nick nieaktualnyDzięki miggusia!
Co do imion to my już sami nie wiemy, co chwilę zmieniamy zdanie i coś czuję, że nawet jak się bejbe urodzi, to nie będziemy zdecydowaninajgorsze moje siostry... co dajemy propozycje to mi obrzydzaja. Ostatnio mówię Kornelia, to mnie wyśmiały, Aurelia za twarde, Anastazja za długie itd itd... i się wkurzyłam, nie powiem im aż do faktu dokonanego
A ostatnio był temat o kurtkach, ja właśnie muszę kupić, bo już ze swojej wyrosłam i chodzę teraz w brzudkim płaszczu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 08:59
migussia lubi tę wiadomość
-
a my nie możemy dojść do porozumienia dla imienia dla dziewczynki. Dla chłopca mam od dawna zanim w ciążę zaszłam. Będzie Dawidek a córcia jeszcze nie wiem... narazie jedyne jakie nam wspólnie pasuje to Nikola
Clio_99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDAWIDEK śliczne imię
mi sie dla chłopczyka tylko to jedno podoba i zadne inne echhhale juz jednego Dawideczka mam
a tu trzeba wybrać kolejne męskie imię ...
hmmm nie czuje dziecka od dwóch dninie wiem co sie dzieje
a tak już ładnie kopał
Baronowa - no cóż ... ŻEGNAJ
cóż więcej mogę napisać ...
trochę przykre ,ale to twój wybór i twoja decyzja
powodzenia .Clio_99 lubi tę wiadomość
-
migussia wrote:Hej dziewczyny ! Witam się w gronie smarkających krwią, dziś rano obudziłam się z zawalonym nosem i myślę o nie idę się wysmarkać a tu szok.. Ech ale niby to normalne w ciąży, grunt że ciurkiem nie leci
Co do imion to każde imię jest piękne, to decydują rodzice a nie ktoś inny. U nas też teściowie zasugerowali żeby nazwać Normalnie". Dziwacy. Mi Alicja się podoba ale mężowi nie i mąż wybrał że jak Córka to tylko Anna. Dla ssyna zawsze mi się podobało Mikołaj ale jak zaszłam w ciążę to mi obrzydło chyba te imię, postanowiliśmy że będzie mały Jaś
Sylika jeżeli będą się nasilać to objawy to grzej na pogotowie. Nie ma co ryzykować. Ale trzymam kciuki aby wszystko ustąpiło.
Cigaretta powodzenia na wizycie! Pozostałym dziewczynom też!
Anna piękne imięza dziecka nie lubiłam ale teraz uwielbiam jak ktoś mówi do mnie Aniu, Aniusiu
wszystkie Anie to fajne babki:P ale sobie posłodziłam:P
Aniu_leczka, i.am.chappie, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Alicce nie martw się
ja nic nie czuję a dzidzia ma się dobrze i rozpycha się w brzuszku
może inaczej się odwróciło:)
Kornelia bardzo mi się podoba ale mężowi nie.
u nas Helena, Helenka...niby starodawne ale kurczę ciągle to imię do nas wraca i w środku coś mi mówi,że to to imię tak jak mi mówiło,że będzie córka mimo,że przed ciążą myślałam,że jak będę mieć dziecko to na pewno syn. -
Hej
Cigaretta i reszta wizytujących powodzenia!
Co do imiona dla chłopczyka jesteśmy zgodni, że będzie Kacperek, chociaż mnie jeszcze bardzo podoba się Franek. A dla córeczki ja mam kilka typów Alicja, Blanka i Oliwia. Mąż jest uparty na Zosię i żadne inne mu nie odpowiada, ja mogę się na nie ewentualnie zgodzić ale tylko jako drugie imię
Anniusia więc dzisiaj razem wchodzimy w 5 miesiąc, ale to zleciałoAlicce lubi tę wiadomość
-
Hej Mamuśki:*
próbowałam się umówić na wcześniejszą wizytę do endo i nie da rady obdzwoniłam kilku lekarzy i wszyscy mogą mnie przyjąć w terminie około 15 grudnia czyli tak jak już mam umówioną wizytę;/ wrrr nie daje mi spokoju to FT4 moje to 13,13 (norma 12-22)( i cóż tu zrobić ehh
3 mam kciuki za wszystkie wizyty:*
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
klaudia1534 wrote:Hej
Cigaretta i reszta wizytujących powodzenia!
Co do imiona dla chłopczyka jesteśmy zgodni, że będzie Kacperek, chociaż mnie jeszcze bardzo podoba się Franek. A dla córeczki ja mam kilka typów Alicja, Blanka i Oliwia. Mąż jest uparty na Zosię i żadne inne mu nie odpowiada, ja mogę się na nie ewentualnie zgodzić ale tylko jako drugie imię
Anniusia więc dzisiaj razem wchodzimy w 5 miesiąc, ale to zleciało
ooo tak sama jestem w szoku jak szybko, a za 18 tyg będziemy mieć już ciąże donoszonąklaudia1534 lubi tę wiadomość