Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicce wrote:nooo dziewczynki a wy gdzie dzisiaj wybyłyście
toż to szok ... od południa jedna strona ...
dawać no tu na sobotnie pogaduchy ...
ale to nie tak ze nie bede smecic
serce mi wali jak wariat nie wiem co sie dzieje
wy tez tak macie???? np po kąpieli
boshe czuje sie jak starucha
moze nie powinnam brac euthyroxu ??/
bo to chyba kuźwa po nim
moze mojemu organizmowi dobrze z tsh powyzej 3,00
masakra u mnie zawsze coś ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Dziewczyny orientuje sie któraś z was ile kisztuje paczka z ciuchami z UK do Pl ?? Moj brat chce mi wysłać ciuszki po synku, przyjezdza do Pl dopiero w sierpniu, to co mu sie nie zmiesci to myślałam zeby wysłał paczką ale ile to może kosztować?
Cigaretta lubi tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Dziewczyny orientuje sie któraś z was ile kisztuje paczka z ciuchami z UK do Pl ?? Moj brat chce mi wysłać ciuszki po synku, przyjezdza do Pl dopiero w sierpniu, to co mu sie nie zmiesci to myślałam zeby wysłał paczką ale ile to może kosztować?
-
nick nieaktualny
-
Sylika super,że już lepiej może to właśnie od jelit ten ból się potęgował..
ehh leżenie mnie dobija, w dodatku muszę stwierdzić,że mój mąż ma w sobie zero romantyzmu, wiedziałam o tym oczywiście przed ślubem no ale wtedy były kwiaty, baa nawet pisał poematya teraz ? jutro pół roku od ślubu ja leże w łóżku a on nic nawet nie przygotował, wszystko mu mówić trzeba, no jasna cholera wkurza mnie to bo ja oczywiście na jego miejscu przygotowałabym coś romantycznego, ugotowała albo zamówiła a on nic..pewnie jakbym nie musiała leżeć to byśmy gdzieś poszli no ale od siebie coś mógł zrobić.. sorry za smęty no ale wkurzyłam się
Alicce ja też tak miałam i gin mi powiedział,że to właśnie związane z krwią,że serce musi dwa razy większą pracę wykonać, powiem Ci,że teraz mi się to unormowała..a tętno miałam już pod 120 -
bereda11 wrote:to zalezy ile kilo , np. 31 kg kosztuje 17.99 funtow
jak sobie przeliczysz ile ubranek kupisz w naszych sklepach za cenę przesyłki to wydaje mi się, że opaca się zapłacić za paczkę
ja tez mam taka paczke ciuchów dostać od mojej przyjaciółki i juz nie moge sie doczekać!
Sama nie kupiłam jeszcze ani jednej rzeczy dla dzidziusia... Czekam na połówkowe, albo chociaż jak się w końcu poruszy, jutro 20 tydzień zaczynamy, a w brzuchu taki spokój... W sumie i tak planowałam zakupy od stycznia. Pewnie tak będzie
-
nick nieaktualny
-
Dpd 31,5 kg 16funtow można też w złotówkach płacić
Np. http://www.angliapolska.pl/Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 20:17
-
Dziewczyny z góry przepraszam za spam , ake może kompletujecie wyprawki.
Wyprzedaję córki garderobę i wystawiam za symboliczne kwoty na allegro jej ciuszki. Same markowe mothercare next M&S.
http://allegro.pl/spodnie-m-s-i-bluzka-mothercare-3-6m-62-i5832850739.html
N bazaru wstawiam jeszcze nowe ciuszki i kosmetyki
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/bazarek,1475,143.html -
Juz po obchodzie spojenie lonowe cale bez nowych rozejsc mam rozjechane 2mm ale to stare rozejscie a mam napiete więzadło obłe w miednicy mniejszej własnie czeste bezbolesne stawianie i napinanie macicy spowodowalo w koncu skurcze co sprawilo ze to wiezadlo zaczelo tak potwornie bolec pyta czy kuleczka malutka mi sie robi jak leze na boku mowie ze tak a ona no wlasnie to jest przyczyna bo wyniki mam dobre procz anemii nic sie nie dzieje kazala mi duzo lezec i odpoczywac nie glaskac i nie masowac brzucha bo to potęguje jej nadczynnosc ale tego akurat nie robie jedynie klade sobie reke na brzuchu zeby poczuc ruchy
no i po usg stwierdzila ze leki rozkurczowe podzialaly i powinno juz byc tylko lepiej.
kkasya, Anjaa, FeliceGatto, Marietta, migussia, luna91, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Anniusia wrote:Sylika super,że już lepiej może to właśnie od jelit ten ból się potęgował..
ehh leżenie mnie dobija, w dodatku muszę stwierdzić,że mój mąż ma w sobie zero romantyzmu, wiedziałam o tym oczywiście przed ślubem no ale wtedy były kwiaty, baa nawet pisał poematya teraz ? jutro pół roku od ślubu ja leże w łóżku a on nic nawet nie przygotował, wszystko mu mówić trzeba, no jasna cholera wkurza mnie to bo ja oczywiście na jego miejscu przygotowałabym coś romantycznego, ugotowała albo zamówiła a on nic..pewnie jakbym nie musiała leżeć to byśmy gdzieś poszli no ale od siebie coś mógł zrobić.. sorry za smęty no ale wkurzyłam się
ammiusia duzo na temat facetow rozmawialysmy dzisiaj na FB , i jest jeden wniosek ze Oni sa wygodni bardzo i leniwi i nie ma co sie im dawac i trzeba walczyc o swojeFeliceGatto lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/73a40b3f017a.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d65afc3f8fa.jpg
my !Kłosia, Negra, kw, bimba, bereda11, xpatiiix3, Aniu_leczka, Sylika, Marietta, storczyk, migussia, luna91, pasia27, i.am.chappie, Eliana, Gaaabi, izizizi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny