Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylika,super!!!!
Cigaretta, jakie Ty masz włosy piękne
Dziewczyny, na FB juz pisałam. Mamy hit dnia:
Oglądamy film o świętach i Mikołaju. I Golijajek taki tekst: "eeej, a nie masz ochoty tak się wspiąć na komin i ZESRAĆ DO ŚRODKA?" WTF?Cigaretta, Sylika, Marietta, migussia, luna91, pasia27 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
FeliceGatto wrote:Sylika,super!!!!
Cigaretta, jakie Ty masz włosy piękne
Dziewczyny, na FB juz pisałam. Mamy hit dnia:
Oglądamy film o świętach i Mikołaju. I Golijajek taki tekst: "eeej, a nie masz ochoty tak się wspiąć na komin i ZESRAĆ DO ŚRODKA?" WTF?
HAHAHAHAHAHAH ze co ? xD -
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:No bereda moj w tym tygodniu tak ruszył i wyrósł,;tydzień temu się martwiłam, że za płaski itd a teraz już widać ciąże
Tylko, że młodego słabo czuć jeszcze, a na usg ledwo sie rusza leniuch... po mamie:p -
nick nieaktualny
-
Witam zbieram się do szkoły właśnie
Cigaretta ekstra brzuszek
Kkasya witam w drugiej połowie właśnie masz półmetek za soba
Ok idę na misję po cichu wyjść z pokoju po prezenty i pod poduszkę wsadzić jednemu i drugiemu
A tak wgl to mam meeeeeega problem jest co raz gorzej bo w nocy i ogólnie w dzień strasznie mi dretwieje ręce i nogi w nocy po prostu jak śpię sobie nie uciska niczym ręce do bezwładności m I dretwieje aż bolinawet nogi na prosto dretwieją wystarczy ze siedzę na tym durny drewnianym krześle w szkole...
ale jak.? od czego.? Skoro nogi na nogę nawet nie zakładam
potem wstać to tragedia jest i im większy brzuch tym gorzej chyba macica mi na coś uciska
Miłego dnia.!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 06:18
Cigaretta lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyhej kobietki
jaaaa u was juz 18,19 ,20 ,21 tc a u mnie ledwie 17 się kończy / gdzieś w tyle jestem
dzieciaki nie śpią - paczki z pod poduszek wyciągnięte trwa intensywna zabawa w piżamach
fajnie być dzieckiem hoł hoł ...
szkoda tylko ze za oknem nie ma śniegunie ma tego nastroju
no cóż ... nie można mieć wszystkiego
Sylwia cieszę sie ze już jest lepiej
milej niedzieli :* -
Ja dopiero koncze 16 :p teraz to jeszcze jakoś leci ale na końcówce pewnie będzie się dluzyc.
Pati spróbuj dużo odpoczywać trzymając nogi w górze, żeby krążenie poprawić. Nawet na noc mozesz sobie pod nogi poduszkę położyć.
Miałam dziś piękny sen. Mój Kaliszem mi się śnił. Jaki był słodki i w ogóle nie płakał. Mmmm moglabym się dziś nie budzić
Mikołaj już był??? U mnie nie :pxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Dzieńdoberek w słoneczną niedzielę. Do wczoraj czułam jak dzidzia mnie "smyra, głaszcze" a od wczoraj to są już prawdziwe kopniaki, takie które czuć pod ręką, nawet starszak poczuł
cudowne uczucie
a i brzuch mi już widać ciążowy a nie spożywczy
ale jest też mniej przyjemna część, wczoraj nasiedziałam się u brata i boli mnie w pochwie, jak tylko wróciłam do domu zapodałam sobie NoSpę i magnez, trochę zelżało, ale dzisiaj nadal czuję. Jak dalej będzie mi dokuczać to jutro albo we wtorek przejdę się do gina żeby zbadał czy wsio ok.
luna91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya mój dzień zaczął się okropnie. właściwie trwa to od wczoraj wieczorem. leżymy na kanapie i leciał film układ zamknięty. siedziałam na belly i podczytywalam , ale zerkalam od czasu do czasu. po chwili mowie, ze ja nie chce oglądać takiego filmu na noc ( była scena jak gwalca gościa w więzieniu , potem jak jakiś się powiesił. nie lubię oglądać gwałtów śmierci na noc bo potem śnią mi się głupoty. na co mój mąż z gębą , że zawsze oglądamy co ja chce. oczywiście jest zupełnie inaczej. ja uwielbiam oglądać tvn style i nie przypominam sobie , żeby ze mną oglądał bez gadania. jak on wybierze fajny film to oglądam, ale wtedy się chyba liczy, że oglądamy to co ja chce. do rzeczy. poszedł z awantura do sypialni , ja spałam pod kocem na kanapie. jak szedł do sypialni to gadał do siebie całe życie z idiotka, że jestem popierdolona itd. zawsze w złości jest wylewny. przykro mi było i ryczałt ze 2 h ( oczywiście po cichu) . tez nie jestem święta, czasem w kłótni rzucę czymś ale nie wyzywam go. nie mowie, ze ma się wyprowadzić dxis a on tak. myślam , że dziś rano jak zwykle będzie się odzywać. ja postanowiłam, że nie odpuszczę i nie pozwolę tak do siebie mówić. niedługo będzie dziecko i pi co ma słuchać takich rzeczy. wczoraj robiłam ozdoby choinkowe. nie sprzątam ze stołu bo dziś tez miałam robić. a on wstal i powiedział , że Szyszko ze stołu ma zniknąć inaczej wszystko wpieprze słyszałaś? ja na to jak potulny kot ze słyszałam. dlaczego tak powiedziałam? bo posprzątam to. dla spokoju żeby darcie nie było. i tylko dlatego. dziś mikołaj , ale nie u nas. raczej nie wyciągnę z szafy prezentu dla niego.
-
Tola wspolczuje Ci takiego poranka
no chamsko sie zachowal twoj mąż ale ja bym mu odpalila jakis tekst jak bym slyszala slowa typu csle zycie z idiotka.... U mnie jak jest klotnia i powie lecz sie to uuuu... Leca slowa .
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylecz się to standardowo jest. ja dla spokoju nic nie powiedziałam bo wiem , że zaczął by się drze. jest mi potem wstyd bo sąsiedzi wszystko słyszą. jeśli my słyszymy ich jak głośno mówia to oni na pewno. chyba lepiej jak jedno odpuści , ale ciśnie mi się milion słów w myślach. nie ma taryfy ulgowej w ciąży...
-
nick nieaktualny
-
tolu, trzymaj się. Ja na szczęście nauczyłam swojego męża, że nie oglądamy horrorów, trillerów i innych filmów, bo ja później mam złe sny+ stresują mnie takie filmy
Raz mu pozwoliłam, pod warunkiem, że ściszy, a ja śpię plecami do TV
A tak to szanujemy sie pod tym względem. Nieraz przez to pół dnia mi przynudza topgearem
Ale przynajmniej nie muszę słuchać/ oglądać drastycznych scen w tv, źle na mnie działa takie kino...
Może wyjaśnij na spokojnie, że takie filmy są dla Ciebie zbyt stresujące, niech obejrzy sam, albo nagra sobie jak Ciebie nie będzie
-
No uparty to jest moj strzelanki lubi a ja za nimi nie przepadam bo taknjak i wy mam pozniej koszmary i zly dzien po takiej nocy to on sobie oglada a jak ja ide jiz do lozka to od jakiegos czasu oddaje mi piloty i ja sobie ogladam no chyba ze wlacze cos i jemu popasuje albo na odwrot ale czasami bywa i tak ze tez nakłapie dziobem ze zawsze musi byc na moim albo ja sie nagadam wtedy dupami do siebie i dobra spac ale wczesniej tez bylo darcie mordy
ja jak wyniose sie z wyra to za mna przyjdzie i wola mnie no choc sie poloz tam bedzie Ci wygodniej ja tu bede spal... A ja uparta niee!! To dupe laduje na te ciasne wyro i spi razem ze mna
a mnie tym denerwuje ale zaraz mi przechodzi tylko co no nie pokarze mu ze mi przeszlo dalej z fochem spie i z fochem wstaje a in to kawe Ci zeobie a moze herbatke ... Chce sz sniadanko.. I jakos zaczynamy sie odzywac a sprzeczka o glupi telewizor zupelnie nie potrzebna , teraz sie to zmienilo i dobrze.