X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika,super!!!! :)

Cigaretta, jakie Ty masz włosy piękne :)

Dziewczyny, na FB juz pisałam. Mamy hit dnia:

Oglądamy film o świętach i Mikołaju. I Golijajek taki tekst: "eeej, a nie masz ochoty tak się wspiąć na komin i ZESRAĆ DO ŚRODKA?" WTF?

Cigaretta, Sylika, Marietta, migussia, luna91, pasia27 lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • malvva Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Sylika,super!!!! :)

Cigaretta, jakie Ty masz włosy piękne :)

Dziewczyny, na FB juz pisałam. Mamy hit dnia:

Oglądamy film o świętach i Mikołaju. I Golijajek taki tekst: "eeej, a nie masz ochoty tak się wspiąć na komin i ZESRAĆ DO ŚRODKA?" WTF?

HAHAHAHAHAHAH ze co ? xD

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • malvva Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta jak wstawiasz zdjeci bezposrednio tu bez linku ?

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    HAHAHAHAHAHAH ze co ? xD

No takie ma fantazje.....

Zdjęcia można tu wstawiać przez fotosik :)

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice dziekuje :)

Malvva wejdz na zapodaj > na forum > załaduj fotke i wybierz rozmiar i kopiujesz kod bbc :)

malvva lubi tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    No bereda moj w tym tygodniu tak ruszył i wyrósł,;tydzień temu się martwiłam, że za płaski itd a teraz już widać ciąże :-)
    Tylko, że młodego słabo czuć jeszcze, a na usg ledwo sie rusza leniuch... po mamie:p
    ha ha ha u nas na odwrót , a na usg sie bardzo ruszał a teraz nic zero nic nie czuje taki leniuszek po tatusiu

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:24

luna91 lubi tę wiadomość

• kkasya Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:24

FeliceGatto, xpatiiix3, JusWik, Kłosia, myszka2070, luna91, migussia, pasia27, i.am.chappie, Eliana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 19 tc :-) oficjalnie 5 miesiąc, mam nadzieje, że teraz z górki... :-)

xpatiiix3, JusWik, Marietta, pasia27, i.am.chappie lubią tę wiadomość

• kw Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2015, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie również 19 tc ciąży się dziś rozpoczyna a więc 5 miesiąc przed nami Cigaretta ;)

xpatiiix3, JusWik, bereda11, luna91, pasia27, i.am.chappie, Eliana lubią tę wiadomość

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam zbieram się do szkoły właśnie :)

Cigaretta ekstra brzuszek ;)

Kkasya witam w drugiej połowie właśnie masz półmetek za soba ;D

Ok idę na misję po cichu wyjść z pokoju po prezenty i pod poduszkę wsadzić jednemu i drugiemu :P

A tak wgl to mam meeeeeega problem jest co raz gorzej bo w nocy i ogólnie w dzień strasznie mi dretwieje ręce i nogi w nocy po prostu jak śpię sobie nie uciska niczym ręce do bezwładności m I dretwieje aż boli :/ nawet nogi na prosto dretwieją wystarczy ze siedzę na tym durny drewnianym krześle w szkole... :/ ale jak.? od czego.? Skoro nogi na nogę nawet nie zakładam :/ potem wstać to tragedia jest i im większy brzuch tym gorzej chyba macica mi na coś uciska :/

Miłego dnia.!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 06:18

Cigaretta lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki :)

jaaaa u was juz 18,19 ,20 ,21 tc a u mnie ledwie 17 się kończy / gdzieś w tyle jestem ;)

dzieciaki nie śpią - paczki z pod poduszek wyciągnięte trwa intensywna zabawa w piżamach ;)
    fajnie być dzieckiem hoł hoł ... :P

szkoda tylko ze za oknem nie ma śniegu :P nie ma tego nastroju ;)

no cóż ... nie można mieć wszystkiego

Sylwia cieszę sie ze już jest lepiej :)

milej niedzieli :*

• Clio_99 Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero koncze 16 :p teraz to jeszcze jakoś leci ale na końcówce pewnie będzie się dluzyc.

Pati spróbuj dużo odpoczywać trzymając nogi w górze, żeby krążenie poprawić. Nawet na noc mozesz sobie pod nogi poduszkę położyć.

Miałam dziś piękny sen. Mój Kaliszem mi się śnił. Jaki był słodki i w ogóle nie płakał. Mmmm moglabym się dziś nie budzić :)

Mikołaj już był??? U mnie nie :p

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • bimba Przyjaciółka

Wysłany: 6 grudnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek w słoneczną niedzielę. Do wczoraj czułam jak dzidzia mnie "smyra, głaszcze" a od wczoraj to są już prawdziwe kopniaki, takie które czuć pod ręką, nawet starszak poczuł :D cudowne uczucie :) a i brzuch mi już widać ciążowy a nie spożywczy :P ale jest też mniej przyjemna część, wczoraj nasiedziałam się u brata i boli mnie w pochwie, jak tylko wróciłam do domu zapodałam sobie NoSpę i magnez, trochę zelżało, ale dzisiaj nadal czuję. Jak dalej będzie mi dokuczać to jutro albo we wtorek przejdę się do gina żeby zbadał czy wsio ok.

luna91 lubi tę wiadomość

16udgywl4g9leeec.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój dzień zaczął się okropnie. właściwie trwa to od wczoraj wieczorem. leżymy na kanapie i leciał film układ zamknięty. siedziałam na belly i podczytywalam , ale zerkalam od czasu do czasu. po chwili mowie, ze ja nie chce oglądać takiego filmu na noc ( była scena jak gwalca gościa w więzieniu , potem jak jakiś się powiesił. nie lubię oglądać gwałtów śmierci na noc bo potem śnią mi się głupoty. na co mój mąż z gębą , że zawsze oglądamy co ja chce. oczywiście jest zupełnie inaczej. ja uwielbiam oglądać tvn style i nie przypominam sobie , żeby ze mną oglądał bez gadania. jak on wybierze fajny film to oglądam, ale wtedy się chyba liczy, że oglądamy to co ja chce. do rzeczy. poszedł z awantura do sypialni , ja spałam pod kocem na kanapie. jak szedł do sypialni to gadał do siebie całe życie z idiotka, że jestem popierdolona itd. zawsze w złości jest wylewny. przykro mi było i ryczałt ze 2 h ( oczywiście po cichu) . tez nie jestem święta, czasem w kłótni rzucę czymś ale nie wyzywam go. nie mowie, ze ma się wyprowadzić dxis a on tak. myślam , że dziś rano jak zwykle będzie się odzywać. ja postanowiłam, że nie odpuszczę i nie pozwolę tak do siebie mówić. niedługo będzie dziecko i pi co ma słuchać takich rzeczy. wczoraj robiłam ozdoby choinkowe. nie sprzątam ze stołu bo dziś tez miałam robić. a on wstal i powiedział , że Szyszko ze stołu ma zniknąć inaczej wszystko wpieprze słyszałaś? ja na to jak potulny kot ze słyszałam. dlaczego tak powiedziałam? bo posprzątam to. dla spokoju żeby darcie nie było. i tylko dlatego. dziś mikołaj , ale nie u nas. raczej nie wyciągnę z szafy prezentu dla niego.

• Sylika Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tola wspolczuje Ci takiego poranka :( no chamsko sie zachowal twoj mąż ale ja bym mu odpalila jakis tekst jak bym slyszala slowa typu csle zycie z idiotka.... U mnie jak jest klotnia i powie lecz sie to uuuu... Leca slowa .

pasia27 lubi tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lecz się to standardowo jest. ja dla spokoju nic nie powiedziałam bo wiem , że zaczął by się drze. jest mi potem wstyd bo sąsiedzi wszystko słyszą. jeśli my słyszymy ich jak głośno mówia to oni na pewno. chyba lepiej jak jedno odpuści , ale ciśnie mi się milion słów w myślach. nie ma taryfy ulgowej w ciąży...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przed momentem wyciągnął dwie płyty , które chciałam : " mikołaj był dziś u Ciebie. 15 min filmu mi nie pozwoliła oglądać. mam Cię dość. " ja na to zabierz to , a on ją też ich nie chce. i poszedł. super mikołaj :(

• Marietta Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tolu, trzymaj się. Ja na szczęście nauczyłam swojego męża, że nie oglądamy horrorów, trillerów i innych filmów, bo ja później mam złe sny+ stresują mnie takie filmy ;) Raz mu pozwoliłam, pod warunkiem, że ściszy, a ja śpię plecami do TV ;) A tak to szanujemy sie pod tym względem. Nieraz przez to pół dnia mi przynudza topgearem :P Ale przynajmniej nie muszę słuchać/ oglądać drastycznych scen w tv, źle na mnie działa takie kino... :) Może wyjaśnij na spokojnie, że takie filmy są dla Ciebie zbyt stresujące, niech obejrzy sam, albo nagra sobie jak Ciebie nie będzie :)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No uparty to jest moj strzelanki lubi a ja za nimi nie przepadam bo taknjak i wy mam pozniej koszmary i zly dzien po takiej nocy to on sobie oglada a jak ja ide jiz do lozka to od jakiegos czasu oddaje mi piloty i ja sobie ogladam no chyba ze wlacze cos i jemu popasuje albo na odwrot ale czasami bywa i tak ze tez nakłapie dziobem ze zawsze musi byc na moim albo ja sie nagadam wtedy dupami do siebie i dobra spac ale wczesniej tez bylo darcie mordy ;) ja jak wyniose sie z wyra to za mna przyjdzie i wola mnie no choc sie poloz tam bedzie Ci wygodniej ja tu bede spal... A ja uparta niee!! To dupe laduje na te ciasne wyro i spi razem ze mna :) a mnie tym denerwuje ale zaraz mi przechodzi tylko co no nie pokarze mu ze mi przeszlo dalej z fochem spie i z fochem wstaje a in to kawe Ci zeobie a moze herbatke ... Chce sz sniadanko.. I jakos zaczynamy sie odzywac a sprzeczka o glupi telewizor zupelnie nie potrzebna , teraz sie to zmienilo i dobrze.

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
‹‹ 890 891 892 893 894 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ