X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika,super!!!! :)

Cigaretta, jakie Ty masz włosy piękne :)

Dziewczyny, na FB juz pisałam. Mamy hit dnia:

Oglądamy film o świętach i Mikołaju. I Golijajek taki tekst: "eeej, a nie masz ochoty tak się wspiąć na komin i ZESRAĆ DO ŚRODKA?" WTF?

Cigaretta, Sylika, Marietta, migussia, luna91, pasia27 lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • malvva Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Sylika,super!!!! :)

Cigaretta, jakie Ty masz włosy piękne :)

Dziewczyny, na FB juz pisałam. Mamy hit dnia:

Oglądamy film o świętach i Mikołaju. I Golijajek taki tekst: "eeej, a nie masz ochoty tak się wspiąć na komin i ZESRAĆ DO ŚRODKA?" WTF?

HAHAHAHAHAHAH ze co ? xD

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • malvva Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta jak wstawiasz zdjeci bezposrednio tu bez linku ?

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    HAHAHAHAHAHAH ze co ? xD

No takie ma fantazje.....

Zdjęcia można tu wstawiać przez fotosik :)

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice dziekuje :)

Malvva wejdz na zapodaj > na forum > załaduj fotke i wybierz rozmiar i kopiujesz kod bbc :)

malvva lubi tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    No bereda moj w tym tygodniu tak ruszył i wyrósł,;tydzień temu się martwiłam, że za płaski itd a teraz już widać ciąże :-)
    Tylko, że młodego słabo czuć jeszcze, a na usg ledwo sie rusza leniuch... po mamie:p
    ha ha ha u nas na odwrót , a na usg sie bardzo ruszał a teraz nic zero nic nie czuje taki leniuszek po tatusiu

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:24

luna91 lubi tę wiadomość

• kkasya Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:24

FeliceGatto, xpatiiix3, JusWik, Kłosia, myszka2070, luna91, migussia, pasia27, i.am.chappie, Eliana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 19 tc :-) oficjalnie 5 miesiąc, mam nadzieje, że teraz z górki... :-)

xpatiiix3, JusWik, Marietta, pasia27, i.am.chappie lubią tę wiadomość

• kw Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2015, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie również 19 tc ciąży się dziś rozpoczyna a więc 5 miesiąc przed nami Cigaretta ;)

xpatiiix3, JusWik, bereda11, luna91, pasia27, i.am.chappie, Eliana lubią tę wiadomość

Bartuś Aniołek (18.01.2015) 39tcfbc0faeaf893a20241cc7d7de4f97605.png
    Kalendarz
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam zbieram się do szkoły właśnie :)

Cigaretta ekstra brzuszek ;)

Kkasya witam w drugiej połowie właśnie masz półmetek za soba ;D

Ok idę na misję po cichu wyjść z pokoju po prezenty i pod poduszkę wsadzić jednemu i drugiemu :P

A tak wgl to mam meeeeeega problem jest co raz gorzej bo w nocy i ogólnie w dzień strasznie mi dretwieje ręce i nogi w nocy po prostu jak śpię sobie nie uciska niczym ręce do bezwładności m I dretwieje aż boli :/ nawet nogi na prosto dretwieją wystarczy ze siedzę na tym durny drewnianym krześle w szkole... :/ ale jak.? od czego.? Skoro nogi na nogę nawet nie zakładam :/ potem wstać to tragedia jest i im większy brzuch tym gorzej chyba macica mi na coś uciska :/

Miłego dnia.!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 06:18

Cigaretta lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki :)

jaaaa u was juz 18,19 ,20 ,21 tc a u mnie ledwie 17 się kończy / gdzieś w tyle jestem ;)

dzieciaki nie śpią - paczki z pod poduszek wyciągnięte trwa intensywna zabawa w piżamach ;)
    fajnie być dzieckiem hoł hoł ... :P

szkoda tylko ze za oknem nie ma śniegu :P nie ma tego nastroju ;)

no cóż ... nie można mieć wszystkiego

Sylwia cieszę sie ze już jest lepiej :)

milej niedzieli :*

• Clio_99 Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero koncze 16 :p teraz to jeszcze jakoś leci ale na końcówce pewnie będzie się dluzyc.

Pati spróbuj dużo odpoczywać trzymając nogi w górze, żeby krążenie poprawić. Nawet na noc mozesz sobie pod nogi poduszkę położyć.

Miałam dziś piękny sen. Mój Kaliszem mi się śnił. Jaki był słodki i w ogóle nie płakał. Mmmm moglabym się dziś nie budzić :)

Mikołaj już był??? U mnie nie :p

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • bimba Przyjaciółka

Wysłany: 6 grudnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek w słoneczną niedzielę. Do wczoraj czułam jak dzidzia mnie "smyra, głaszcze" a od wczoraj to są już prawdziwe kopniaki, takie które czuć pod ręką, nawet starszak poczuł :D cudowne uczucie :) a i brzuch mi już widać ciążowy a nie spożywczy :P ale jest też mniej przyjemna część, wczoraj nasiedziałam się u brata i boli mnie w pochwie, jak tylko wróciłam do domu zapodałam sobie NoSpę i magnez, trochę zelżało, ale dzisiaj nadal czuję. Jak dalej będzie mi dokuczać to jutro albo we wtorek przejdę się do gina żeby zbadał czy wsio ok.

luna91 lubi tę wiadomość

16udgywl4g9leeec.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój dzień zaczął się okropnie. właściwie trwa to od wczoraj wieczorem. leżymy na kanapie i leciał film układ zamknięty. siedziałam na belly i podczytywalam , ale zerkalam od czasu do czasu. po chwili mowie, ze ja nie chce oglądać takiego filmu na noc ( była scena jak gwalca gościa w więzieniu , potem jak jakiś się powiesił. nie lubię oglądać gwałtów śmierci na noc bo potem śnią mi się głupoty. na co mój mąż z gębą , że zawsze oglądamy co ja chce. oczywiście jest zupełnie inaczej. ja uwielbiam oglądać tvn style i nie przypominam sobie , żeby ze mną oglądał bez gadania. jak on wybierze fajny film to oglądam, ale wtedy się chyba liczy, że oglądamy to co ja chce. do rzeczy. poszedł z awantura do sypialni , ja spałam pod kocem na kanapie. jak szedł do sypialni to gadał do siebie całe życie z idiotka, że jestem popierdolona itd. zawsze w złości jest wylewny. przykro mi było i ryczałt ze 2 h ( oczywiście po cichu) . tez nie jestem święta, czasem w kłótni rzucę czymś ale nie wyzywam go. nie mowie, ze ma się wyprowadzić dxis a on tak. myślam , że dziś rano jak zwykle będzie się odzywać. ja postanowiłam, że nie odpuszczę i nie pozwolę tak do siebie mówić. niedługo będzie dziecko i pi co ma słuchać takich rzeczy. wczoraj robiłam ozdoby choinkowe. nie sprzątam ze stołu bo dziś tez miałam robić. a on wstal i powiedział , że Szyszko ze stołu ma zniknąć inaczej wszystko wpieprze słyszałaś? ja na to jak potulny kot ze słyszałam. dlaczego tak powiedziałam? bo posprzątam to. dla spokoju żeby darcie nie było. i tylko dlatego. dziś mikołaj , ale nie u nas. raczej nie wyciągnę z szafy prezentu dla niego.

• Sylika Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tola wspolczuje Ci takiego poranka :( no chamsko sie zachowal twoj mąż ale ja bym mu odpalila jakis tekst jak bym slyszala slowa typu csle zycie z idiotka.... U mnie jak jest klotnia i powie lecz sie to uuuu... Leca slowa .

pasia27 lubi tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lecz się to standardowo jest. ja dla spokoju nic nie powiedziałam bo wiem , że zaczął by się drze. jest mi potem wstyd bo sąsiedzi wszystko słyszą. jeśli my słyszymy ich jak głośno mówia to oni na pewno. chyba lepiej jak jedno odpuści , ale ciśnie mi się milion słów w myślach. nie ma taryfy ulgowej w ciąży...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przed momentem wyciągnął dwie płyty , które chciałam : " mikołaj był dziś u Ciebie. 15 min filmu mi nie pozwoliła oglądać. mam Cię dość. " ja na to zabierz to , a on ją też ich nie chce. i poszedł. super mikołaj :(

• Marietta Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tolu, trzymaj się. Ja na szczęście nauczyłam swojego męża, że nie oglądamy horrorów, trillerów i innych filmów, bo ja później mam złe sny+ stresują mnie takie filmy ;) Raz mu pozwoliłam, pod warunkiem, że ściszy, a ja śpię plecami do TV ;) A tak to szanujemy sie pod tym względem. Nieraz przez to pół dnia mi przynudza topgearem :P Ale przynajmniej nie muszę słuchać/ oglądać drastycznych scen w tv, źle na mnie działa takie kino... :) Może wyjaśnij na spokojnie, że takie filmy są dla Ciebie zbyt stresujące, niech obejrzy sam, albo nagra sobie jak Ciebie nie będzie :)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No uparty to jest moj strzelanki lubi a ja za nimi nie przepadam bo taknjak i wy mam pozniej koszmary i zly dzien po takiej nocy to on sobie oglada a jak ja ide jiz do lozka to od jakiegos czasu oddaje mi piloty i ja sobie ogladam no chyba ze wlacze cos i jemu popasuje albo na odwrot ale czasami bywa i tak ze tez nakłapie dziobem ze zawsze musi byc na moim albo ja sie nagadam wtedy dupami do siebie i dobra spac ale wczesniej tez bylo darcie mordy ;) ja jak wyniose sie z wyra to za mna przyjdzie i wola mnie no choc sie poloz tam bedzie Ci wygodniej ja tu bede spal... A ja uparta niee!! To dupe laduje na te ciasne wyro i spi razem ze mna :) a mnie tym denerwuje ale zaraz mi przechodzi tylko co no nie pokarze mu ze mi przeszlo dalej z fochem spie i z fochem wstaje a in to kawe Ci zeobie a moze herbatke ... Chce sz sniadanko.. I jakos zaczynamy sie odzywac a sprzeczka o glupi telewizor zupelnie nie potrzebna , teraz sie to zmienilo i dobrze.

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
‹‹ 890 891 892 893 894 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ