Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicce wrote:no to ładnie
a mnie sie widzi wlasnie biały stół z czarnymi krzesłami ...
no kurcze te brązowe takie ohydne sąnapatrzyłam sie u rodziców i chce nowoczesności
a ty mówisz ze szkoda kasy
moze ktos ma inne odczucia ???jak dla mnie na plus
myszka2070 -
FeliceGatto wrote:Czy biały, czy ciemny, rysy widać na każdym. Po prostu na lakierowanym bardziej, niż na tym ze zwykłą okleiną, a na tym z okleiną bardziej, niż na żywym, pomalowanym drewnie
My teraz będziemy mieć cały salon i jadalnię białe, ale na pewno nie lakierowaneLadnie i skromnie
FeliceGatto lubi tę wiadomość
myszka2070 -
Odnośnie porannego posta dot. mebelków to dzięki wam dziewczyny kupiłam:)
sama bym się w życiu nie zdecydowała... jupi, są świetne, babeczka obniżyła cene do 8 stówek i igratis dostane jeszcze ciuszki po jej dzieciaczku:)
A to te mebelki - http://www.meble.vox.pl/produkt-pokoj-reglisse-16478.html
A tak po za tym to w końcu minął m-c od poprzedniej wizyty i jutro ide do gina!!
Gorąco proszę o ksiukasy i miłego wieczoru życzęmyszka2070, bereda11, xpatiiix3, maimama, pasia27, kkasya, FeliceGatto, Alicce, Aniu_leczka, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Alicce wrote:dziewczyny pytanie z innej beczki
czy ktoras z was ma w salonie bialy stół ???
jak sie sprawuje ???
jakieś opinie???
ja mam biały lakierowany i jak dla mnie świetnie się sprawuję a kurzu nie widać bynajmniej u mnie tak jest, wcześniej miałam czarne i to jak dla mnie była masakra ze ścierą co chwilę trzeba było latać. -
Moje dwie znajome maja z Ikei i bardzo chwala. Ja widzialam jednej to naprawde fajne i solidne. Bardzo mi się podobaly. Wiadomo ze to kwestia gustu. Wiem tez ze mają dość długą gwarancję. Te które widzialam sa białe w polysku z czarnymi matowymi blatami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 22:36
kkasya, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
JusWik wrote:Macie tak ze jak sie kladziecie do luzka to serduch wam wali jak szalone, tak nierowno jakos? Dziwnie się czuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 22:54
-
nick nieaktualny
-
JusWik wrote:Macie tak ze jak sie kladziecie do luzka to serduch wam wali jak szalone, tak nierowno jakos? Dziwnie się czuje.
Ja też tak mam. Jakby chomik w kołowrotku biegał i czasem przyspieszał, a czasem nagle stawał. W dodatku kołowrotek się hybocze na boki.http://szogunowmatka.blogspot.com/