Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia spróbuj przez kilka dni popłukać szałwią ...

klaudia1534 lubi tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w rodzinnym domu mialam i nadal sa wyzwiska , bluzgi i dlatego nie wyobrazam sobie i nie chce aby w mojej rodzinie ktora buduje byly takie bluzgi i wyzwiska...moj tez nie stosuje tego jak sie wkurzy na szczescie tylko sobie przeklnie i rzuci pilotem lub telefonem rzadko ...
    wczoraj ogladalismy chlopaki do wziecia kawałek i moj sie smiał a ja mu mowie ze jak nie doceni tego co ma i kogo ma to w nastepnej edycjii wystapi ...mina jego była bezcenna

Marietta lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas trzy lata jak byliśmy w takim związku ze każdy osobno mieszkał było super potem dwa to tragedia wyzwiska i inne epitety leciały teraz od 2 lat jest super raz na pół roku jak i nie rzadziej jakieś spięcie się trafi ze nawet poprzeklinamy do siebie każdemu ulzylo i po godzinie pogodzeni. :-)
    Na codzień to bardzo spokojnie żyjemy a jak widzę ze mój mąż w podłym humorze wstaje i od razu jakieś nerwy i pretensje o głupoty to mu mowie żeby zluzowal gatki się uspokoił i zachowywal normalnie zawsze o dziwo działa :-P

My mieszkamy z dala od rodziny i to po części jest duży plus. Moja teściowa wariatka nie raz przegiela mąż wie dobrze o tym i jakoś nie wyobrażam sobie zeby kiedyś stanął po jej stronie brryyy... :-P

U nas mikołaja brak i cały dzień sami jesteśmy ale remont i każdy z nas to rozumie jeszcze dwa tygodnie musimy wytrzymać pod choinkę będą drobiazgi ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 15:23

w7eM.png
    ozEK.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Sylika,super!!!! :)

Cigaretta, jakie Ty masz włosy piękne :)

Dziewczyny, na FB juz pisałam. Mamy hit dnia:

Oglądamy film o świętach i Mikołaju. I Golijajek taki tekst: "eeej, a nie masz ochoty tak się wspiąć na komin i ZESRAĆ DO ŚRODKA?" WTF?
    Ale komu ? ;-) ;-) hahaha

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety ja też jestem wybuchowa..a teraz w ciąży nerwowa i zlosliwa..zdaje sobie z tego sprawę i probuje sie hamować bo wtedy mam halo ze jak klnę albo wyzywam starego to nie szanuje Kacperka..i to mnie najbardziej boli..a zawsze idzie o pierdoly..wczoraj o tic taka ze dal malemu przed spaniem po myciu zębów..wkurzylam sie i normalnie powiedziałam ze nie szanuje moich zasad..nie krzyczalam a ten z morda no i od słowa do słowa oczywiście..no i ryczałam..przylazl się przytulac ale wygonilam do jego nory..dzis rano przepraszal i grzeczny..ale pewnie do następnego razu..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamowilam na allegro malemu garaż i jeszcze nie przyszedł wiec u nas Mikołaj przesunięty hehe
    A ja dostałam czapkę i getry :-) stary nic bo wszystko ma..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle u nas ciekawie bo Tomek bliźniak 2twarze he ja zodiakalny baran z tych upartych,Kacper Lew rządziciel a dzidziol będzie Byk mieszanka charakterków hehe

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce dzięki za radę, zaraz sobie zaparzę jeśli jeszcze mam w domu :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie przełom. mój mąż przeprosił mnie , obiecał , że nie będzie mnie wyzywal w kłótnii. mam nadzieje, ze to nie są puste słowa. zrobił obiad nawet, a teraz pojechał po kefir bo mam zachcianke. zerwał się bez gadania. a ja leżę i pachne :)

pasia27, storczyk, bereda11, nick nieaktualny, FeliceGatto, Madziaaaaa, kkasya, Aniu_leczka, migussia, Agusia ;) lubią tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    u mnie przełom. mój mąż przeprosił mnie , obiecał , że nie będzie mnie wyzywal w kłótnii. mam nadzieje, ze to nie są puste słowa. zrobił obiad nawet, a teraz pojechał po kefir bo mam zachcianke. zerwał się bez gadania. a ja leżę i pachne :)
    No i super!

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tola
    Jeszcze duzo przed Wami..gdy przyjdzie dzidziuś dojdą nie przespane noce,a bo dziecko płacze,bo dziecko chore bo nie spi..bedzie brakowało Wam czasu na wszystko i póki sie nie zgrscie będzie ciężko a nerwy to żadna droga..pracujcie nad Wami.tlumacz i rozmawiajcie bo warto..nie daj sie zdominować bo jesteście rowni w gym zyciu ;-)

bereda11, nick nieaktualny, Agusia ;) lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • storczyk Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:

Super ze przeprosił :-) u mnie nie było przeprosin obeszło się jak gdyby nic...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

uwo9skjov1t98887.png
    klz9zbmhnb3g5bbo.png

bfaregz2tz4ll0xg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello !
    Dziewczyny współczuje tych przykrych sytuacji, jak tak czytam to dochodze do wniosku, że mój mąż to ideał, jesteśmy ponad 6 lat razem i jeszcze nigdy się nie pokłóciliśmy tak na poważnie, wiadomo, że spięcia są, ale to takie o pierdoły, 5 min nerwów i zgoda, nie umiemy się na siebie gniewać... i wydaje mi się, że z każdym dniem kochamy się coraz bardziej ! :)

Powiem wam, że dopiero teraz zaczynam się cieszyć ciążą ! Wróciliśmy właśnie z imprezki rodzinnej, nasłuchałam się samych komplementów, ogólnie <niby> wyładniałam i ciąża mi służy :P miło było :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 19:29

nick nieaktualny, FeliceGatto, Marietta, pasia27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny pytanie z innej beczki
    czy ktoras z was ma w salonie bialy stół ???
    jak sie sprawuje ???
    jakieś opinie??? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    dziewczyny pytanie z innej beczki
    czy ktoras z was ma w salonie bialy stół ???
    jak sie sprawuje ???
    jakieś opinie??? ;)
    ja mam biały błyszczący. tragedia. rysy obicia drugi raz bym nie kupiła. taki stół jest dobry dla singla. ..

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:54

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    ja mam biały błyszczący. tragedia. rysy obicia drugi raz bym nie kupiła. taki stół jest dobry dla singla. ..

no to ładnie :( a mnie sie widzi wlasnie biały stół z czarnymi krzesłami ...
    no kurcze te brązowe takie ohydne są :( napatrzyłam sie u rodziców i chce nowoczesności :( a ty mówisz ze szkoda kasy :(
    moze ktos ma inne odczucia ???

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:

W to, że z dnia na dzień przestanie wyzywać, raczej bym nie wierzyła. Ale ważne jest to, jak zachował się pi kłótni. Super :)

pasia27, Agusia ;) lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no chyba, że będziesz miała jakieś podkładki na cały stół. ale u nas mimo podkładek są rysy widoczne i nieładnie to wygląda

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    no to ładnie :( a mnie sie widzi wlasnie biały stół z czarnymi krzesłami ...
    no kurcze te brązowe takie ohydne są :( napatrzyłam sie u rodziców i chce nowoczesności :( a ty mówisz ze szkoda kasy :(
    moze ktos ma inne odczucia ???

Czy biały, czy ciemny, rysy widać na każdym. Po prostu na lakierowanym bardziej, niż na tym ze zwykłą okleiną, a na tym z okleiną bardziej, niż na żywym, pomalowanym drewnie ;)
    My teraz będziemy mieć cały salon i jadalnię białe, ale na pewno nie lakierowane :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 20:02

myszka2070 lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
‹‹ 893 894 895 896 897 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ