X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia spróbuj przez kilka dni popłukać szałwią ...

klaudia1534 lubi tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w rodzinnym domu mialam i nadal sa wyzwiska , bluzgi i dlatego nie wyobrazam sobie i nie chce aby w mojej rodzinie ktora buduje byly takie bluzgi i wyzwiska...moj tez nie stosuje tego jak sie wkurzy na szczescie tylko sobie przeklnie i rzuci pilotem lub telefonem rzadko ...
    wczoraj ogladalismy chlopaki do wziecia kawałek i moj sie smiał a ja mu mowie ze jak nie doceni tego co ma i kogo ma to w nastepnej edycjii wystapi ...mina jego była bezcenna

Marietta lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas trzy lata jak byliśmy w takim związku ze każdy osobno mieszkał było super potem dwa to tragedia wyzwiska i inne epitety leciały teraz od 2 lat jest super raz na pół roku jak i nie rzadziej jakieś spięcie się trafi ze nawet poprzeklinamy do siebie każdemu ulzylo i po godzinie pogodzeni. :-)
    Na codzień to bardzo spokojnie żyjemy a jak widzę ze mój mąż w podłym humorze wstaje i od razu jakieś nerwy i pretensje o głupoty to mu mowie żeby zluzowal gatki się uspokoił i zachowywal normalnie zawsze o dziwo działa :-P

My mieszkamy z dala od rodziny i to po części jest duży plus. Moja teściowa wariatka nie raz przegiela mąż wie dobrze o tym i jakoś nie wyobrażam sobie zeby kiedyś stanął po jej stronie brryyy... :-P

U nas mikołaja brak i cały dzień sami jesteśmy ale remont i każdy z nas to rozumie jeszcze dwa tygodnie musimy wytrzymać pod choinkę będą drobiazgi ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 15:23

w7eM.png
    ozEK.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Sylika,super!!!! :)

Cigaretta, jakie Ty masz włosy piękne :)

Dziewczyny, na FB juz pisałam. Mamy hit dnia:

Oglądamy film o świętach i Mikołaju. I Golijajek taki tekst: "eeej, a nie masz ochoty tak się wspiąć na komin i ZESRAĆ DO ŚRODKA?" WTF?
    Ale komu ? ;-) ;-) hahaha

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety ja też jestem wybuchowa..a teraz w ciąży nerwowa i zlosliwa..zdaje sobie z tego sprawę i probuje sie hamować bo wtedy mam halo ze jak klnę albo wyzywam starego to nie szanuje Kacperka..i to mnie najbardziej boli..a zawsze idzie o pierdoly..wczoraj o tic taka ze dal malemu przed spaniem po myciu zębów..wkurzylam sie i normalnie powiedziałam ze nie szanuje moich zasad..nie krzyczalam a ten z morda no i od słowa do słowa oczywiście..no i ryczałam..przylazl się przytulac ale wygonilam do jego nory..dzis rano przepraszal i grzeczny..ale pewnie do następnego razu..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamowilam na allegro malemu garaż i jeszcze nie przyszedł wiec u nas Mikołaj przesunięty hehe
    A ja dostałam czapkę i getry :-) stary nic bo wszystko ma..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle u nas ciekawie bo Tomek bliźniak 2twarze he ja zodiakalny baran z tych upartych,Kacper Lew rządziciel a dzidziol będzie Byk mieszanka charakterków hehe

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce dzięki za radę, zaraz sobie zaparzę jeśli jeszcze mam w domu :)

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie przełom. mój mąż przeprosił mnie , obiecał , że nie będzie mnie wyzywal w kłótnii. mam nadzieje, ze to nie są puste słowa. zrobił obiad nawet, a teraz pojechał po kefir bo mam zachcianke. zerwał się bez gadania. a ja leżę i pachne :)

pasia27, storczyk, bereda11, pragnaca dzidziusia, FeliceGatto, Madziaaaaa, kkasya, Aniu_leczka, migussia, Agusia ;) lubią tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    u mnie przełom. mój mąż przeprosił mnie , obiecał , że nie będzie mnie wyzywal w kłótnii. mam nadzieje, ze to nie są puste słowa. zrobił obiad nawet, a teraz pojechał po kefir bo mam zachcianke. zerwał się bez gadania. a ja leżę i pachne :)
    No i super!

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tola
    Jeszcze duzo przed Wami..gdy przyjdzie dzidziuś dojdą nie przespane noce,a bo dziecko płacze,bo dziecko chore bo nie spi..bedzie brakowało Wam czasu na wszystko i póki sie nie zgrscie będzie ciężko a nerwy to żadna droga..pracujcie nad Wami.tlumacz i rozmawiajcie bo warto..nie daj sie zdominować bo jesteście rowni w gym zyciu ;-)

bereda11, tola2014, Agusia ;) lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • storczyk Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:

Super ze przeprosił :-) u mnie nie było przeprosin obeszło się jak gdyby nic...

tola2014 lubi tę wiadomość

uwo9skjov1t98887.png
    klz9zbmhnb3g5bbo.png

bfaregz2tz4ll0xg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello !
    Dziewczyny współczuje tych przykrych sytuacji, jak tak czytam to dochodze do wniosku, że mój mąż to ideał, jesteśmy ponad 6 lat razem i jeszcze nigdy się nie pokłóciliśmy tak na poważnie, wiadomo, że spięcia są, ale to takie o pierdoły, 5 min nerwów i zgoda, nie umiemy się na siebie gniewać... i wydaje mi się, że z każdym dniem kochamy się coraz bardziej ! :)

Powiem wam, że dopiero teraz zaczynam się cieszyć ciążą ! Wróciliśmy właśnie z imprezki rodzinnej, nasłuchałam się samych komplementów, ogólnie <niby> wyładniałam i ciąża mi służy :P miło było :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 19:29

tola2014, FeliceGatto, Marietta, pasia27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny pytanie z innej beczki
    czy ktoras z was ma w salonie bialy stół ???
    jak sie sprawuje ???
    jakieś opinie??? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    dziewczyny pytanie z innej beczki
    czy ktoras z was ma w salonie bialy stół ???
    jak sie sprawuje ???
    jakieś opinie??? ;)
    ja mam biały błyszczący. tragedia. rysy obicia drugi raz bym nie kupiła. taki stół jest dobry dla singla. ..

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:54

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    ja mam biały błyszczący. tragedia. rysy obicia drugi raz bym nie kupiła. taki stół jest dobry dla singla. ..

no to ładnie :( a mnie sie widzi wlasnie biały stół z czarnymi krzesłami ...
    no kurcze te brązowe takie ohydne są :( napatrzyłam sie u rodziców i chce nowoczesności :( a ty mówisz ze szkoda kasy :(
    moze ktos ma inne odczucia ???

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:

W to, że z dnia na dzień przestanie wyzywać, raczej bym nie wierzyła. Ale ważne jest to, jak zachował się pi kłótni. Super :)

pasia27, Agusia ;) lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no chyba, że będziesz miała jakieś podkładki na cały stół. ale u nas mimo podkładek są rysy widoczne i nieładnie to wygląda

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    no to ładnie :( a mnie sie widzi wlasnie biały stół z czarnymi krzesłami ...
    no kurcze te brązowe takie ohydne są :( napatrzyłam sie u rodziców i chce nowoczesności :( a ty mówisz ze szkoda kasy :(
    moze ktos ma inne odczucia ???

Czy biały, czy ciemny, rysy widać na każdym. Po prostu na lakierowanym bardziej, niż na tym ze zwykłą okleiną, a na tym z okleiną bardziej, niż na żywym, pomalowanym drewnie ;)
    My teraz będziemy mieć cały salon i jadalnię białe, ale na pewno nie lakierowane :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 20:02

myszka2070 lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
‹‹ 893 894 895 896 897 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ