Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze w szpitalu i nie maja zamiaru mnie wypuscic bo macica jeszcze kozly odstawia:( szyjka twardnieje a wraz z nia macica i maja mi to wyciszyc to dopiero wroce do domu czyli ze jeszcze ... Troche dni uplynie a moje dzieci do szkoly przeze mnie nie chodza bo M musi byc w pracy
probuje wolne zalatwic ale mu pedaly nie chca dac
a chlopcy siedza u siostry....
-
nick nieaktualnykkasya wrote:Juswik trzymaj sie! Postaraj sie czegoś napić powolutku małymi łyczkami, moze mięta lub po prostu gorzka herbata? Zatrucia to chyba najgorsze co moze byc

Witam sie z Wami dziewczynki, ja jeszcze nadaje z łóżka
Miałam w nocy cos takiego (wczoraj tez tak miałam) ze obudziłam sie z bolącym prawym bokiem (spałam na lewym) tak jakby w miejscu jajników, miałam problem żeby sie podnieść i pojsc do łazienki, ale po sikanie ten dyskomfort juz mija, to możliwe ze to od ułożenia dziecka / nacisku na pęcherz? Jade dzisiaj po zwolnienie do gina i jeszcze zapytam sie położnej, bo zastanawia mnie to
moze któraś z Was tak miała?
tez tak mam czasem. daj znać co powie lekarz
-
Dzieńdobry późne

Co do drętwienia kończyn- trzecią noc ręce mi drętwieją okropnie, a wczoraj wieczorem leżałam w łóżeczku bawiąc się tabletem i tak jakby ręce mi się bezwładne zrobiły, nie miałam siły zacisnąć dłoni, może ciśnienie mi spadło, ale komicznie, mąż mi otwierał batonika
swoją drogą dzisiaj 17t3d, belly już mi wyskoczyło z 5tym miesiącem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 10:34
katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
Witam się już po wizycie:)
Oczywiście siusiak odpadl:( i jednak będzie dziewczynka, ale też się ciesze, mąż przeszczesliwy;)
Wszystko z malenstwem w jak najlepszym porządku, waż 180gr. Ciesze się bardzo:) dziękuję za kciuki i miłego dnia wszystkim życzę.
migussia, kkasya, maimama, storczyk, xpatiiix3, JusWik, katarzyna_d, katarzyna_d, malvva, Palinas89, luna91, Madziuśka, kamisia88, FeliceGatto, klaudia1534, Cigaretta, Kłosia, i.am.chappie, Agusia ;), patkaaxx90, Clio_99, bereda11, pasia27, Eliana, Anjaa lubią tę wiadomość

-
Witam sie i ja. Z chlopami zle bez nich jeszcze gorzej i wez tu dogodz kobiecie

Mi sie dzis snilo ze bedzie dziewczynka
a czy sie sprawdzi to zobaczymy wizyta dopiero za 2 tyg i mysle ze wtedu juz sie dowiem kto mieszka pod serduszkiem
ale podobno sny spelniaja sie na odwrot? Ciekawe.....
Paris gratuluje córeczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 11:35
-
nick nieaktualnyWitam się po weekendzie

Paris gratuluje miła niespodzianka Cię spotkała
Mojemu się śni syn
no już w środę mam wizytę ehhh 
Marietta aja mam skurcze łydek, bez magnezu bym chyba nie funkcjonowała
W sobote dziwnie mnie kuł brzuch na dole z prawej strony nawet jak leżałam to kuł dopiero minęło w niedziele w południe !!! Nie wiem co to było !!!
Ale na szczęscie malec fika to się jakoś zbytnio nie zamartwiam
Mąż sobie umyślał że na wiosnę będziemy remontować pokój syna
jak by 3 lata temu nie pili tyle wódy podczas remontu,pokój był by jeszcze ok
mój mąz z kolegą malowali pokój syna a ja zbierałam flaszki i efekt widać jaki jest mogłam im dać linijkę szkolną
lepiej by wyglądał heheeheheh
-
nick nieaktualnyJa będę mieć 17t5d na wizycie to co jeszcze może być płeć nie pewna ??

Mi lekarka nic nie mówiła na temat płci, tylko że jest za wczesnie
A co do mebli to nie pomogę mam robione na wymiar u stolarza
troche tysiaków poszło, ale jestem mega zadowolona z koloru i wyglądu
na kolejne 20 lat mogą być hehe
-
o rany... ile mnie tu nie było? 2-3 dni? produkcja postów pełną parą

Byłam na chwilę w pracy dzisiaj - tak przelotem zobaczyć tylko jak żyją - no i wszyscy się pytali gdzie ja mam ten brzuch
hehe, no faktycznie, ledwie zarys 
W czwartek wizyta, mam nadzieję, że dowiem się kto tam siedzi w środku
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
kurde laski mam do nadrobienia jakies 2 dni

w sobotę byłam na imieninowym obiedzie u babci Basi zjadłam z bólem pól talerza pysznej zupki grzybowej, którą uwielbiam, a w sobotę ledwo co zjadłam.
Na drugie był karczek pieczony i kluski śląskie z sosem + buraczki i zjadłam tylko 2,5 kluski z sosem i łyżke buraczków, a karczek sobie darowałam! no jakoś nie mogłam, że aż żal, bo normalnie to bym oszamała to wszystko x1000
dziadek wnerwiony, że nie chciałam jesc oczywiście haha, a tłumaczyłam się, że od rana mi się żołądek skurczył i nie mam weny na jedzenie
Mamuśka i brat nie widzieli mnie ze 3 tygodnie i gadali, że jakoś ładnie wyglądam, lepiej niż ostatnio
i mama sie pytała, czy biorę coś na cere może, a ja na to " tak, biorę dopalacze!!
"
kuźwa to chyba serio widać, że baba jest w ciąży, nawet jak brzucha jeszcze nie widać
luna91, Madziuśka, Eliana lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc -
paris wrote:Witam się już po wizycie:)
Oczywiście siusiak odpadl:( i jednak będzie dziewczynka, ale też się ciesze, mąż przeszczesliwy;)
Wszystko z malenstwem w jak najlepszym porządku, waż 180gr. Ciesze się bardzo:) dziękuję za kciuki i miłego dnia wszystkim życzę.
I jaaaaaa! Ale jak to? A kiedy mówili, że chłopak? W którym tc?http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Hej Dziewczyny!
U mnie nic nowego wiec pisać też jakoś nie mam weny
Sylika, trzymam kciuki żeby wszystko się wyciszyło i żebyś mogła wrócić do domu.
JusWik i jak tam się czujesz? Współczuję zatrucia, to chyba jedna z najgorszych rzeczy jaka się może przytrafić bo wykańcza bardzo
przynajmniej dla mnie
U mnie od dzisiaj świąteczne porządki czas start
zamierzam każdy kącik wypucować ale zaczynam już dziś bo daję sobie na to dwa tygodnie a chcę robić pomału żeby nie przyszaleć z wysiłkiem.
A jak już jesteśmy przy meblach i wystroju to ma któraś z Was te lapmki cotton balls? Jak tak to gdzie je umieściłyście? Strasznie mi się podobają i bym kupiła tylko nie mam weny gdzie je ulokować
Katarzyna_d ja też będę podglądać dzidzię we wtorek za dwa tygodnie i będę wtedy mieć tak jak Ty na wizycie 17t5d. I też liczę że dowiemy się jaka płeć
ile można czekać
Daj koniecznie znać 
Miłego dnia
FeliceGatto, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
kw wrote:To prawda że cześć siusiakow odpadnie;-) Mi w piątek również powiedzieli ze siusiak ale to był dopiero 18 tc i jeszcze może się zmienić choć dr powiedziała ze tylko imię do porodu może się zmieniać

Nie no, w 18 tc to już raczej nie może być mowy o pomyłce. Na pewno nie na dobrym sprzęcie
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
FeliceGatto no mam taką nadzieję bo sprzęt jest mega bo to usg z badań prenatalnych... Ja akurat nie martwię się płcią będzie Filip to będę mega szczęśliwa a jak będzie Julka również tylko chce się już moc cieszyć bo narazie cholernie mocno się boje ze znów będzie bardzo źle ;(
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH