Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie na lutowkach kiedyś był motyw właśnie ze panience na cito cc robili i znieczulenie nie zadziałało i na żywca cieli ją brr w życiu nie wyobrażam sobie tego ta historia to wgl mnie przeraziła tym bardziej ze wiem ze mój organizm tez średnio na zzo zareagował bałabym się cc prawie na żywca...
Agusia ;) lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
josephinka84 wrote:hej,
Luna brawo za kreatywność, u mnie ostatnio też pojawiło się więcej śluzu i ból lewego jajnika i pachwiny po tej stronie i nie umiem sobie tego wytłumaczyćteż jeszcze nie czuje ruchów maluszka i oczywiście zaczynam się martwić;/
Mnie parę razy zakuło w szyjce - krótko i bezboleśnie. A pobolewania po bokach to ja mam dość często, ale ja czuję, że to takie nadciąganie i nic groźnego, chyba nam macice rosną w sumie czas najwyższy żeby brzuchy juz powoli wywalałojosephinka84 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:UWAGA: kto będzie bardziej kreatywny niż ja? Mam trochę tego śluzu i odczuwam wilgoć, co sobie Luna wymyśliła? Że sączą się jej wody i jest ich tak mało, że nie czuję dlatego ruchów małego
A to Ciebie zaskocze jak mało wód to mega czuć ruchy o wiele bardziej niż jak ich dużo heheluna91 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:A to Ciebie zaskocze jak mało wód to mega czuć ruchy o wiele bardziej niż jak ich dużo hehe
hahah to widocznie miałam mało i mi przybyło
katarzyna_d lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
xpatiiix3 wrote:U mnie na lutowkach kiedyś był motyw właśnie ze panience na cito cc robili i znieczulenie nie zadziałało i na żywca cieli ją brr w życiu nie wyobrażam sobie tego ta historia to wgl mnie przeraziła tym bardziej ze wiem ze mój organizm tez średnio na zzo zareagował bałabym się cc prawie na żywca...
wiem,że może złe porównanie ale miałam kiedyś na żywca z brzucha wycinane znamię około 3 cm i znieczulenie miejscowe nie zadziałało i powiem wam,że myślałam,że zejdę z tego świata tak cholernie bolało, darłam się wniebogłosy ale kuźwa nie dali następnej dawki -
xpatiiix3 wrote:U mnie na lutowkach kiedyś był motyw właśnie ze panience na cito cc robili i znieczulenie nie zadziałało i na żywca cieli ją brr w życiu nie wyobrażam sobie tego ta historia to wgl mnie przeraziła tym bardziej ze wiem ze mój organizm tez średnio na zzo zareagował bałabym się cc prawie na żywca...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O rany, jestem z siebie dumna - nadrobiłam posty
U mnie waga drgnęła na plus, ruchów nic nie czuję, za to apetyt się zwiększył iks razy
Pomarańcze dalej wciągam - zamiennie z mandarynkami i kiwi. Chce mi się cytrusów strasznie! No i frytki.. Wczoraj mąż w drodze z pracy kupił i przywiózł cieplutkie i słone, tak mi się chciało
Poza tym spokój. Dużo spaceruję (pies mnie wyciąga), dzisiaj padłam na 2h i przespałam po południu - to nie wiem czy pogoda taka dupiata, czy taki czas ogólnie..
Pojutrze wizyta. Mam wielką nadzieję, że poznam płeć już na 99%
Tam gdzieś wyczytałam, że przewinął się wątek szczepień - jestem anty szczepionkowaMoja ostatnia szczepionka p/grypie ileś lat temu tak mnie położyła, że powiedziałam nigdy więcej... No a później to już się zaczęłam edukować w ogóle o szczepieniach.... koncernach farmaceutycznych, itp.
I tak już kombinuję na co szczepić dziecko, a na co nie. Nawet jakby mnie mieli po sądach ciągać.
Szczepicie swoje dzieci /już posiadane/ tak jak państwo każe? Jest tu ktoś przeciwny? -
kw wrote:O matko ale mnie głowa rozbolała pewnie z tych nerw i ze stresu aż zwymiotowalam ;/ a nie ma u rodziców nic przeciwbólowego ci mogłabym wziąść
Zrób sobie ziny okład może... i połóż się w ciszy. Biedna jesteś, trzymam kciuki za Ciebie i Malca.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Ja szczepie Marcela bezpłatnymi normalnie plus ostatnio miał ospę szczepioną i Nel tez ,ale Nelka ma 5w1 (infanrix) i pneumokoki (synflorix) ,na ospę pewnie też zaszczepie ,ale dopiero jak pójdzie do przedszkola ,bo mnie nie stać 500 zł na 2 szczepionki w odstępie 3msc... No i mam zdrowe dzieci ,bez żadnych powikłań poszczepiennych i w sumie to Marcel bez żadnych objawów ,tylko po mmr ciut utykal, bo w nogę miał i stan podgoraczkowy.. No, a tak to ok, Nelka mi przy każdych podgoraczkowy ma, ale tak nic wiecej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 20:04
Livia
Nela
Marcel