Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alicce wrote:Negra
weź no daj namiary na jakies nie drogie sklepy meblowe w Białej
A Ty mi powiedz, ile Daniluk bierze za wizytę z usg?
Byłam dziś u niego na NFZ i dowiedziałam się, że od nowego roku w przychodni przyszptalnej będzie przyjmował ktoś inny... Zalamka! I ta zmiana tuż przed polowkowym.... -
katarzyna_d wrote:W ciagu dnia sprawdzam majty czy sa suche, teraz np czuje tak dziwnie w srodku mokro i juz mysle ... Chce zeby mi lek powiedziala ze jest ok
Też takie mam uczucie. Wiesz co - my jesteśmy na prawdę za bardzo przewrażliwione. Wiem, że trzeba trzymać rękę na pulsie, ale my sobie wymyślamy widzę obie. Jak jeden smuteczek z głowy to trzeba sobie kolejny wymyślić. Jak się mój Olo ruszył to teraz myślę, że mi wody uciekają. Czytałam, że to można sprawdzić paskami ph - mój gin robi to zawsze na każdej wizycie i zawsze jest ph prawidłowe. Zaraz jak nas lekarz uspokoi to sobie kolejny problem znajdziemy, ale niestety takie charaktery - tak mi się wydaje, że tak samo masz jak jaJa sobie w każdej dziedzinie życia wymyślam problemy a w ciąży to już jest szczyt szczytów
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
katarzyna - ja przez brzuch ręką nie czuję
Czuję tylko w głęęębi, w macicy takie pływanko, dziś nowość - łaskotanie
Jeszcze mój za mały albo ja mam tłuszczyku więcej
Szef kuchni serwuje dziś parówki + pomidor z mozarellą + kromka chleba z masłem + herbata. Gdy tylko wzięłam jeden kęs mój syncio zaczął wariować3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Negra wrote:Luna-takie paseczki można chyba nabyć w aptece- Pati kiedyś o nich pisała. Jak będziesz miała w domu i najda Cię głupie myśli, sama sobie sprawdzisz i będziesz spokojniejsza
Wiesz co może to i dobry pomysłPewnie za grosze w aptece kupię
A podobno można tymi paskami wykryć też infekcję... Patiiii jak coś wiesz na ten temat to napisz
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyNegra wiec tak
sama wizyta / chociaz mi tam zagladał w usg za kazdym razem ale fotek nie dawał
np na pierwszym usg stwierdzil zywy zarodek z bijacym serduniem i powiedział ze dziecko mlodsze bez mierzenia /i rzeczywiscie ginka z nfz to potwierdziła / - on jest naprawde dobry w te klocki czyt usg
na drugiej wizycie zaczelam mu gadac o tych chorobach ze sie panicznie boje
zerknął nic nie mierzac stwierdzil ze dziecko rozwija sie ok ... a trwało to moze minute i wzial jak za normalna wizyte tj 130zł
na 3 wizycie robil juz te genetyczne i koszt 210 ...
wiec tak to wyglada u niego ...
ja nie widze innego lekarza dla siebie w Białej ... niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 22:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
dawno mnie nie było ale miałam jakiś napad schiz przed dzisiejsza wizyta
okazało sie ze bez powodu , ale potrzebowałam odetchnąć od wszystkiego . Mała jest nadal dziewczynka i rośnie zdrowa
muszę sie umówić do szpitala po glugometr bo doktor powiedział ze nie podoba mu sie za bardzo te normy i woli miec to pod kontrola . Takze sie zacznie diety pilnowanie i cała reszta ale najważniejsze ze Niunia zdrowa . Chyba Was nie nadrobię za tyle dni ale mam nadzieje ze wybaczycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 22:44
luna91, kkasya, Negra, bereda11, katarzyna_d, FeliceGatto, Aniu_leczka, i.am.chappie, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alicce wrote:to w Białęj jest black red white nie wiedziałam ....
. Adres: Sidorska 76
-
nick nieaktualnyluna91 wrote:Wiesz co może to i dobry pomysł
Pewnie za grosze w aptece kupię
A podobno można tymi paskami wykryć też infekcję... Patiiii jak coś wiesz na ten temat to napisz
zdziwisz sie!!!!
babka w aptece podała mi cenę to osłabłam przy ladzie 10 szt 1000 zl podziękowałam bez zastanowienia na necie są za grosze.
No ja juz czuje kopniaki jak przyłożę rękę to skora się ciut podnosi:) mąż tez poczuł raz -
kamisia88 wrote:http://www.prisonplanet.pl/nauka_i_technologia/dlaczego_wiec_nie_powinno,p1835331443kamisia88 wrote:no i 2 dziecka nie zamierzam wcale szczepić
Dzięki za info - aż mi lepiej, że nie tylko ja mam opory przed szczepionkami
Zastanawiam się na jakie choroby było szczepione pokolenie późnych lat 70tych i wczesnych 80tych, a jakie szczepionki wmuszają teraz.. ?
Bo przecież nie było aż tylu chorych dzieci, alergików, autystyków, itp. .. -
Alicce wrote:Negra a jak ty go oceniasz na wizytach nfz ??????
on ci tam robi usg???
jak taka wizyta wygląda?? -
Widzisz konwalijka- z WZW byłaś mądrzejsza- ja właśnie nie widziałam, że mogę zamienić na lepszą. Moj dopiero drugą dawkę dostał Engerixu. Dobrze też, że nie szczepili Cu małej na gruźlicę- w ogóle nie rozumiem sensu tej szczepionki...
My się taj trzesiemy i jesteśmy takie zachowawcze, a np moja przyjaciółka podała córce w 6tyg życia 9 szczepionek NA RAZ! 6w1, pneumokoki, rotawirusy i jeszcze jakaś 9 (nie pamiętam). Jej córka spala po tym 3 dni! Ja chyba bym zeszła z tego świata z nerwów-, czy dziecko to przeżyje a ona podeszła do tematu spokojnie... Na szczęście jej się udało. Starałam się jej wybić z glowy 6w1, a ta dowaliła jeszcze kolejne... -
Ja właśnie czytam Pepsi http://www.pepsieliot.com/szczepic-czy-nie-szczepic-czyli-dlaczego-nie-zaszczepilabym-swojego-dziecka/
Okazuje się, że nie ma obowiązkowych szczepieńObowiązek obywatelski, ale nie prawny jest
Hehe
Czytam też STOP NOP pomału...i jestem coraz bardziej za tym, żeby w ogóle dziecka nie szczepićNegra lubi tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:zdziwisz sie!!!!
babka w aptece podała mi cenę to osłabłam przy ladzie 10 szt 1000 zl podziękowałam bez zastanowienia na necie są za grosze.
No ja juz czuje kopniaki jak przyłożę rękę to skora się ciut podnosi:) mąż tez poczuł raz
Co??????????????? 1000 zł ????????? Hahah bez jajpasia27, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny