Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, właśnie was nadrobiłam.
I od razu gorzka prawda! Ja całe życie myślałam, że jak już jestem skazana na moje szerokie biodra i wielką dupę, to chociaż dzieci będą mi jak pomarańcze z brzucha wyskakiwać, a wy chcecie mi powiedzieć, że wcale tak nie będzie?!!!))
A przy okazji się pożalę. Przez ostatnie 2 tygodnie przytyłam 2 kilogramy. to jest niepokojące tempo. Mam teraz 20/21 tydzień i czuję generalnie, że brzuszek coraz większy, więc myślałam, że to taki naturalny skok na wadze... ale zauważyłam też wielką fałdę tłuszczu, która wylewa się spod stanika... na plecach... WTF?!
Więc od dzisiaj wprowadziłam plan racjonalizacji moich posiłków. Czyli: nie wpieprzamy po 22:) A ostatnio moje kolacje własnie miały miejsce tuz przed snem.
Więc grzecznie o 19 zjadłam kolację. Potem przez kilka godzin szukałam prezentów świątecznych w internecie. I tak się napracowałam i zgłodniałam, że o 23 wciągnęłam 3 wielkie kromki chleba full wypas: masło, serek, szyneczka, musztarda am am am.
A teraz czuję się jak orka!
No niech mnie ktoś pocieszy...
Buuuuuuuuuuuu....
((
-
Jadę kochane moje trzymajcie kciuki.
Noc nie przespana,strach i przerażenie siedzą we mnie wszystko drży, nie wiem co usłyszę oby nie była to okrutna znowu diagnozaWiem jedno choćbym mdlała z braku sił musze dziś dać radę bo los juz nie raz mi pokazał że moje siły i moje zdanie go nie obchodzą.Błagam synku Aniele mój kochany czuwaj nad nami :*
FeliceGatto, Idgie lubią tę wiadomość
-
Luna ja mam te i zdały egzamin gdyby wody będą ciemnoniebieskie wręcz granatowe
sprawdzałam jak wody mi odchodziły
http://allegro.pl/paski-lakmusowe-80-szt-ph-hit-promocja-0119-i5401381040.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 08:15
luna91 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnywitam wszystkie dziewczyny. u mnie dzień zaczął się super. mąż się obudził i zazwyczaj wtedy na tel juz mam wlaczona fioletowa stronę. zawsze reagował tak : " zajmij się czym a nie tylko te różowe i fioletowe strony" a dziś : " ile mamy juz procent załadowania dzidziusia?" ja na to 43% - " a 50% kiedy będzie? " - w sylwestra . o to super to daj znać jak będzie 50% , chce zobaczyć . szok !!!! bez darcia na to, że po obudzeniu tylko fiolety
miłego dnia!migussia, monilia84, mejbi, JusWik, Carolq, FeliceGatto, Palinas89, Idgie, luna91, pasia27, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
U Was też tak ciemno?
Poszłabym spać ale trzeba być twardymtrzymam się swojej przedświątecznej listy porządków i biorę się zaraz za robotę
Trzymam kciuki za wizyty
Kw będzie dobrze, zobaczysz i mam nadzieję dzisiaj wreszcie odetchniesz trochę
Pisałyście o jedzeniu, no cóżjak mnie wreszcie mdłości puściły to włączył mi się apetyt że hoho
do tego stopnia że siedzę jak maniak i wyszukuję nowe przepisy i jem, jem
będę gruba...
Ja dalej czekam na ruchy.
Miłego dnia i samych dobrych wieści !
Carolq, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Czesc mamcie!
Migussia ja mialam robiony na początku ciacy.
tola moj tak samo mowi "rozowa i fioletowa strona" hehe
kw z calych sił trzymam kciuki
ogolnie życzę wam dziewczyny powodzenia na wizytach.
Moja jutro. Zaraz napisze do dr o ktorej mam przyjsc do szpitala zeby nie siedzieć i nie czekac darmo tammigussia, Palinas89 lubią tę wiadomość