Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eliana wrote:Felice, jestes kochana, ale widziałyśmy twoje zdjęcia z początku ciąży i co tu dużo mówić - jesteś lachonem, który miał w organiźmie 0% tłuszczu. A ja miałam już mój solidny zapas tłuszczowy
)
Będziemy jak Orki z Majorki!
A nie wiesz, że zawsze wrzuca się te najlepsze zdjęcia?Palinas89, kkasya, Carolq lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyNo i umówiłam sie a Karowa po glukometr
i będę miala tez usg ;P super 3 usg co tydzien ;P tyle dobrego z tego złego
Czy któraś wie czy na Karowej można rodzic , bo ze zdjeć i stronki to taki bardzo ładny szpital?
I czy któraś z dziewczyn korzysta z glukometru bo chciałam sie pare rzeczy dopytać odnośnie cukrzycy?
Orki sa piękne ;PFeliceGatto lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Och to Wam zazdroszczę u mnie cały dom na głowie plus dwulatek który rozwala to co posprzątam
Pociesza mnie fakt ze na pewno mam więcej ruchu niż w pierwszej ciąży.
W ogóle ostatnio jak patrzyłam na zdjęcia z tej i poprzedniej ciazy to teraz brzuch wydaje mi się ze jest mniejszy niż w pierwszejja tam się cieszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 12:49
-
Carolq wrote:No i umówiłam sie a Karowa po glukometr
i będę miala tez usg ;P super 3 usg co tydzien ;P tyle dobrego z tego złego
Czy któraś wie czy na Karowej można rodzic , bo ze zdjeć i stronki to taki bardzo ładny szpital?
I czy któraś z dziewczyn korzysta z glukometru bo chciałam sie pare rzeczy dopytać odnośnie cukrzycy?
Orki sa piękne ;P
Na Karowej podobno są bardzo przeciwni znieczuleniu przy SN i mega ciężko się dostać. Ale nie wiem, ile w tym prawdy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 12:57
Carolq lubi tę wiadomość
kw, katarzyna - trzymam kciuki za Wasze maluchy, dawajcie znać co i jak
Eliana - ja mam +7 kg (teraz pewnie więcej, bo ważyłam się ponad tydzień temu). Ja też myślałam, że będzie jak przed ciążą, że kolacja 2 godziny przed snem. Ale ja muszę zjeść i za pół godziny się kładę, pół godziny zasypiam i wtedy się nie męczę więc chyba mamy my ciężarne to do siebie
Dziewczyny ja nie mam żadnej listy czystości, ale nie wiem czy nie zrobię. Poza tym musze ogarnąć jakie mam ozdoby choinkowe, czy lampki się nadadzą. W przyszłym tygodniu planuję ubrać, pewnie w weekendChcialam też zrobić jakieś ozdoby choinkowe
Cigaretta - wyobraź sobie, ze u mnie brzuch trochę urosł i się zatrzymał. Jak założę obcisłą bluzkę to widać, ale jak bym chciała ukryć to by się udało pod obszernym czymśPoza tym mam na plusie sporo kg a po reszcie ciała nic a nic nie widać i się zastanawiam gdzie te kilogramy poszły. Ogólnie mi szwagierka mówiła, że jej ruszył brzuch po 20 tc
Dosłownie z dni na dzień.
Wczoraj syn skopał mnie przed snem i usnęłam lekko i nie miałam koszmarówTo działa lepiej niż proszki nasenne
Eliana lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
A co do pomagających mężów - więcej roboty z instruowaniem go niż ze sprzątnięciem samej. Niestety mój postawi ogrodzenie, odmaluje cały dom, położy płytki itp ale nie odkurzy dokładnie
pasia27 lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Mam pytanko - czy którąś z Was ma jakąś stronkę, z której zamawia biustonosze? Ja nie mogę znaleźć na siebie stanika
U mnie w mieście są wszystkie te markowe sklepy z bielizną, ale tam same sztywne, masakra piją mnie
Widziałam fajne staniki w Bon Prix , ale ja tam nigdy nie zamawiałam i się zastanawiam czy to nie będzie jakiś szajs
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:Mam pytanko - czy którąś z Was ma jakąś stronkę, z której zamawia biustonosze? Ja nie mogę znaleźć na siebie stanika
U mnie w mieście są wszystkie te markowe sklepy z bielizną, ale tam same sztywne, masakra piją mnie
Widziałam fajne staniki w Bon Prix , ale ja tam nigdy nie zamawiałam i się zastanawiam czy to nie będzie jakiś szajs
Ja mam z bon prix, bo szukałam miękkiego, ale na fiszbinie. Jest ok, tyle, że plastikowyw sensie cały z siateczki, ale sztucznej. Kupiłam przez Allegro.
luna91 lubi tę wiadomość
Ja mam 3 szt staników sportowych z allegro pod koniec nosiłam i do karmienia hyc jest cyc i potem hyc nie ma cyca i bluzki z większym dekoltem ,żeby cyca przez dekolt wyrzucić i gitara
ale te sportowe są mega tylko lepiej kupić jakiś taki lepszy bo te byle jakie tak cycka nie trzymają ja nosiłam taki i był mi super lada moment będzie trzeba wyciągnąć znowu musze staniki kupić bo sutki mi ledwo zakrywa.. :o
Coś takiego mam tylko fioletowy i czarnya i miałam rozm m a moje cycki rozmiar xxxl śmiało się mieściły jest rozciągliwy
http://allegro.pl/sportowy-biustonosz-bawelniany-brubeck-r-75c-i5074918015.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 13:35
luna91 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
patkaaxx90 wrote:Eh musze się wyżalić jaka nie odpowiedzialna jestem.Poszłam na zakupy i nawrzucałam do koszyka nie myśleć ze to ciężkie bedzie i było doniosłam do samochodu te zakupy ale teraz mnie podbrzusze boli
Spokojnie, odpocznij i przejdzie. Ja też raz tak zrobiłamI mnie kuło
Teraz chodzę na 2 razy jak meża nie ma.
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
JusWik wrote:Patka musisz uważać...
Ciekawe co u kw bo coś się nie odzywa, mam nadzieję że wszystko dobrze.
Mi dziś się jakoś brzuch spina dziwnie. Ruchów nadal nie czuję ;-( dobrze że jutro wizyta...
Odezwała sie na FBWykryta została jakaś wada serduszka i będzie miała amniopunkcję
Strasznie mi jej żal, popłakałam się, bo dla mnie to takie niesprawiedliwe jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 13:42
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek