X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas radio leci non stop, głównie Złote Przeboje, a teraz piosenki świąteczne :P Tyle, że leci cicho, więc nie sądzę, żeby Maryś słyszała ;)

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis lekarka skupiła sie bardziej na mnie!! Szyjka zamknięta, ilość wód w porządku nic nie cieknie ;-)

Na infekcje dostałam jakies leki, mężowi tez sie dostali cos tam.

Mikołaj jak narazie ok lekarka w sekundzie powiedziała ze to chłopak :-). Zdj nie mam bo opóźnienie było 2 godz

Usg połówkowe pewnie będzie 27 w niedziele tak ze z mężem pojadę :)

To chłopaki sie ucieszyli z kolejnego członka rodziny :). Ja od poczatku wiedziałam ze to chlopak :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 16:21

luna91, Palinas89, pasia27, FeliceGatto, Aniu_leczka, i.am.chappie, bereda11, helutka, Madziaaaaa, Madziuśka, Gaaabi, Idgie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Mikołaj często reaguje na Filipa :P bo młody nie umie cicho mówić drze sie, piszczy :) i wtedy czuje jak kopie :)

pasia27 lubi tę wiadomość

• izizizi Ekspertka

Wysłany: 9 grudnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahaha ale jaja wlasnie wrzucilam ta muzyczke na sluchawki i przylozylam do brzucha, moda fika jak nigdy, nie wiem czy to dlatego ze jej sie podoba czy nie :-)
    Malz krzyczy ze dziecko ogluszam :-)
    https://www.youtube.com/watch?v=eLz4iFbhSC4

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 16:36

luna91, Marietta lubią tę wiadomość

7u22ikgnnaj6hr7y.png
    nasza dziewczynusia :-)
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam powalony dzień. Naarobiłam gulaszu, ale jak zaczęłam go gotować to zaczęło w całym domu śmierdzieć mięchem starym :( Głodna jestem i musiałąm zamówić pizze a nie chce jeść już tych śmieci w ciąży. Poszłam do sklepu, ale nie mam paragonu - kasy nie zwrócą, ale chodzi o zgłoszenie faktu.

Rożyczka - ja siedzę w domu i też mam ambitne plany, ale jakoś mi nie wychodzi :( Przez ten pierwszy trymestr leżałam i trzymałam ciążę, bo jak postałam dłuzej niż 5 min to brzuch bolał :( Teraz weszłam w II i jest lepiej i powoli się rozkręcam, ale nadal potrzebuję pomocy a ten buc siedzi i ma pretensje, że on pracuje jeszcze dom ma ogarniać! Jestem głodna, zła i wkurzona na mojego męża tak, że nie mogę na niego patrzeć!

Olek mnie skopał dziś i to jest dla mnie jedyny pozytyw tego dnia :)

katarzyna_d lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Mam identyczne czarne, do spania :) Ale moje cycki to zwisy, wiec średnio w nich leżą :P

Moje też trochę plackowato wyglądają też mam naleśniki ale są wygodne :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkasya wrote:
    WYGRAŁAŚ :D Tekst dnia :D

Hahah mówisz tekst dnia :P chodziło o to ze szybko wycyckać dziecia można w takich staniczkach :D

kkasya lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliana a jakie kupiłaś ?

• Clio_99 Ekspertka

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Spokojnie, odpocznij i przejdzie. Ja też raz tak zrobiłam :( I mnie kuło :/ Teraz chodzę na 2 razy jak meża nie ma.

Ja mam system taki, że w sklepie biorę wózek podjezdzam pod samo auto- pakuje sobie do siatek to co lekkie i to co się psuje.a resztę zostawiam w aucie i jak mąż wraca z pracy to bierze do domu :)

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clio_99 wrote:
    Ja mam system taki, że w sklepie biorę wózek podjezdzam pod samo auto- pakuje sobie do siatek to co lekkie i to co się psuje.a resztę zostawiam w aucie i jak mąż wraca z pracy to bierze do domu :)

Ja tak samo :) I albo Golijajek albo Pierworodny przynoszą na górę :)

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwale się ! Moja siostra dzis mi oznajmila ze ma dla mnie prezent ! ;) otórz kupiła mi poduche do spania tego rogala motherhood. ;) Chcialam sama sobie kupic i oglądalam nawet a ona mi kupiła ! :) fajnie moze wreszcie sie wyspie :)

katarzyna_d, Agusia ;), Palinas89, Eliana, migussia, xpatiiix3, helutka, konwalijka, pasia27, FeliceGatto, Kłosia, Negra, Marietta, kkasya, Madziaaaaa, Madziuśka, Carolq, Idgie lubią tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna mój buc tez mnie dzis wkur... Nie wiem kto kurw** jest w ciąży ja czy on ?? Ma gorsze hormony ode mnie !!!

Palinas89, williams1 lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice, z ciekawości spojrzałam w Twój pamiętnik i musze stwierdzić że jesteś super laska, tylko pozazdrościć i figury i urody :-)÷+

FeliceGatto lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Ja mam powalony dzień. Naarobiłam gulaszu, ale jak zaczęłam go gotować to zaczęło w całym domu śmierdzieć mięchem starym :( Głodna jestem i musiałąm zamówić pizze a nie chce jeść już tych śmieci w ciąży. Poszłam do sklepu, ale nie mam paragonu - kasy nie zwrócą, ale chodzi o zgłoszenie faktu.

Rożyczka - ja siedzę w domu i też mam ambitne plany, ale jakoś mi nie wychodzi :( Przez ten pierwszy trymestr leżałam i trzymałam ciążę, bo jak postałam dłuzej niż 5 min to brzuch bolał :( Teraz weszłam w II i jest lepiej i powoli się rozkręcam, ale nadal potrzebuję pomocy a ten buc siedzi i ma pretensje, że on pracuje jeszcze dom ma ogarniać! Jestem głodna, zła i wkurzona na mojego męża tak, że nie mogę na niego patrzeć!

Olek mnie skopał dziś i to jest dla mnie jedyny pozytyw tego dnia :)

Luna ;) Ja jakbym miała synka też miałabym Olka :)
    A co do chłopów to czasem mają wielki problem, żeby ogarnąć trochę mieszkanie. Moim zdaniem nie chodzi o to, że są zmęczeni po pracy tylko większość z nich zwyczajnie nienawidzi sprzątać.
    Ja pracuję i moj mąż też wiec nie ma tak, ze to ja sama wszystko robię. Zakupy zawsze razem robimy autem. Ogólnie to mnie nie oszczędza, nawet w ciazy, ale trafił bidula na silną laskęi w dodatku leniwą, więc nie ma tak że on leży na kanapie a ja sprzątam :) do sprzątania i prasowania przychodzi pani co 2 tygodnie. Raz w tyg my sprzątamy razem a o takie codzienne ogarnianie zawsze sie kłócimy ;) Jak się źle czuję nic nie robię. Uważam, że nikt tak o mnie nie zadba jak ja sama, więc się oszczędzam i pilnuję aby obowiązki były po równo rozdzielone ;) czasem muszę się kłócić ale i tak nie odpuszczę :)

• Sylika Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    współczuje wam dziewczyny tych kłótni z facetami , ja jak jestem w szpitalu to moj milutki taki i nawet w domu sprząta i zaskoczył mnie dzis bo nawet kwiaty podlał i zrobił całe potrzebne pranie nawet mu powiedziałam ze dumna jestem z niego ! ;) he he a on sie smieje ze bede musiala mu za to zapłacić ! :D

Różyczka, katarzyna_d, Palinas89, FeliceGatto, i.am.chappie, Marietta, Madziaaaaa, Madziuśka, Carolq lubią tę wiadomość

201604075381.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chłopy!!! Jak chca to potrafią :P tylko ze nic za darmo :)tylko później wypomną wszystko :P

Sylika, FeliceGatto lubią tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clio_99 wrote:
    hej dziewczyny , Clio ja mam ten sam sposob , jako ze ja sama robie zakupy prawie codziennie to chociaz niech moj P przynosi , ale grzecznie nic nie marudzi...;-)

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Chłopy!!! Jak chca to potrafią :P tylko ze nic za darmo :)tylko później wypomną wszystko :P
    Moj mowi ja Ci troche odciążyłem kręgosłup teraz ty mój musisz a jak on tak mówi to mi się śmiać chce a ja durnia udaje i pytam ale jak to ? Jak a on srak! Jaja pelne ;) hahaha

katarzyna_d, Palinas89, xpatiiix3, Marietta lubią tę wiadomość

201604075381.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    Moj mowi ja Ci troche odciążyłem kręgosłup teraz ty mój musisz a jak on tak mówi to mi się śmiać chce a ja durnia udaje i pytam ale jak to ? Jak a on srak! Jaja pelne ;) hahaha

Hahahahahahaha widzę ze twój tez na to choruje co mój :P :P :D

Sylika, Marietta lubią tę wiadomość

• Palinas89 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszłam, bo dyskusja o jajach :D

luna91, migussia, xpatiiix3, Alicce, katarzyna_d, FeliceGatto, i.am.chappie, Sylika, Madziaaaaa lubią tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
‹‹ 914 915 916 917 918 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ