Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzis lekarka skupiła sie bardziej na mnie!! Szyjka zamknięta, ilość wód w porządku nic nie cieknie
Na infekcje dostałam jakies leki, mężowi tez sie dostali cos tam.
Mikołaj jak narazie ok lekarka w sekundzie powiedziała ze to chłopak. Zdj nie mam bo opóźnienie było 2 godz
Usg połówkowe pewnie będzie 27 w niedziele tak ze z mężem pojadę
To chłopaki sie ucieszyli z kolejnego członka rodziny. Ja od poczatku wiedziałam ze to chlopak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 16:21
luna91, Palinas89, pasia27, FeliceGatto, Aniu_leczka, i.am.chappie, bereda11, helutka, Madziaaaaa, Madziuśka, Gaaabi, Idgie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ahaha ale jaja wlasnie wrzucilam ta muzyczke na sluchawki i przylozylam do brzucha, moda fika jak nigdy, nie wiem czy to dlatego ze jej sie podoba czy nie
Malz krzyczy ze dziecko ogluszam
https://www.youtube.com/watch?v=eLz4iFbhSC4Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 16:36
luna91, Marietta lubią tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
Ja mam powalony dzień. Naarobiłam gulaszu, ale jak zaczęłam go gotować to zaczęło w całym domu śmierdzieć mięchem starym
Głodna jestem i musiałąm zamówić pizze a nie chce jeść już tych śmieci w ciąży. Poszłam do sklepu, ale nie mam paragonu - kasy nie zwrócą, ale chodzi o zgłoszenie faktu.
Rożyczka - ja siedzę w domu i też mam ambitne plany, ale jakoś mi nie wychodziPrzez ten pierwszy trymestr leżałam i trzymałam ciążę, bo jak postałam dłuzej niż 5 min to brzuch bolał
Teraz weszłam w II i jest lepiej i powoli się rozkręcam, ale nadal potrzebuję pomocy a ten buc siedzi i ma pretensje, że on pracuje jeszcze dom ma ogarniać! Jestem głodna, zła i wkurzona na mojego męża tak, że nie mogę na niego patrzeć!
Olek mnie skopał dziś i to jest dla mnie jedyny pozytyw tego dniakatarzyna_d lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
luna91 wrote:Spokojnie, odpocznij i przejdzie. Ja też raz tak zrobiłam
I mnie kuło
Teraz chodzę na 2 razy jak meża nie ma.
Ja mam system taki, że w sklepie biorę wózek podjezdzam pod samo auto- pakuje sobie do siatek to co lekkie i to co się psuje.a resztę zostawiam w aucie i jak mąż wraca z pracy to bierze do domu -
Clio_99 wrote:Ja mam system taki, że w sklepie biorę wózek podjezdzam pod samo auto- pakuje sobie do siatek to co lekkie i to co się psuje.a resztę zostawiam w aucie i jak mąż wraca z pracy to bierze do domu
Ja tak samoI albo Golijajek albo Pierworodny przynoszą na górę
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Chwale się ! Moja siostra dzis mi oznajmila ze ma dla mnie prezent !
otórz kupiła mi poduche do spania tego rogala motherhood.
Chcialam sama sobie kupic i oglądalam nawet a ona mi kupiła !
fajnie moze wreszcie sie wyspie
katarzyna_d, Agusia ;), Palinas89, Eliana, migussia, xpatiiix3, helutka, konwalijka, pasia27, FeliceGatto, Kłosia, Negra, Marietta, kkasya, Madziaaaaa, Madziuśka, Carolq, Idgie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
luna91 wrote:Ja mam powalony dzień. Naarobiłam gulaszu, ale jak zaczęłam go gotować to zaczęło w całym domu śmierdzieć mięchem starym
Głodna jestem i musiałąm zamówić pizze a nie chce jeść już tych śmieci w ciąży. Poszłam do sklepu, ale nie mam paragonu - kasy nie zwrócą, ale chodzi o zgłoszenie faktu.
Rożyczka - ja siedzę w domu i też mam ambitne plany, ale jakoś mi nie wychodziPrzez ten pierwszy trymestr leżałam i trzymałam ciążę, bo jak postałam dłuzej niż 5 min to brzuch bolał
Teraz weszłam w II i jest lepiej i powoli się rozkręcam, ale nadal potrzebuję pomocy a ten buc siedzi i ma pretensje, że on pracuje jeszcze dom ma ogarniać! Jestem głodna, zła i wkurzona na mojego męża tak, że nie mogę na niego patrzeć!
Olek mnie skopał dziś i to jest dla mnie jedyny pozytyw tego dnia
LunaJa jakbym miała synka też miałabym Olka
A co do chłopów to czasem mają wielki problem, żeby ogarnąć trochę mieszkanie. Moim zdaniem nie chodzi o to, że są zmęczeni po pracy tylko większość z nich zwyczajnie nienawidzi sprzątać.
Ja pracuję i moj mąż też wiec nie ma tak, ze to ja sama wszystko robię. Zakupy zawsze razem robimy autem. Ogólnie to mnie nie oszczędza, nawet w ciazy, ale trafił bidula na silną laskęi w dodatku leniwą, więc nie ma tak że on leży na kanapie a ja sprzątamdo sprzątania i prasowania przychodzi pani co 2 tygodnie. Raz w tyg my sprzątamy razem a o takie codzienne ogarnianie zawsze sie kłócimy
Jak się źle czuję nic nie robię. Uważam, że nikt tak o mnie nie zadba jak ja sama, więc się oszczędzam i pilnuję aby obowiązki były po równo rozdzielone
czasem muszę się kłócić ale i tak nie odpuszczę
-
współczuje wam dziewczyny tych kłótni z facetami , ja jak jestem w szpitalu to moj milutki taki i nawet w domu sprząta i zaskoczył mnie dzis bo nawet kwiaty podlał i zrobił całe potrzebne pranie nawet mu powiedziałam ze dumna jestem z niego !
he he a on sie smieje ze bede musiala mu za to zapłacić !
Różyczka, katarzyna_d, Palinas89, FeliceGatto, i.am.chappie, Marietta, Madziaaaaa, Madziuśka, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Clio_99 wrote:Ja mam system taki, że w sklepie biorę wózek podjezdzam pod samo auto- pakuje sobie do siatek to co lekkie i to co się psuje.a resztę zostawiam w aucie i jak mąż wraca z pracy to bierze do domu
-
katarzyna_d wrote:Chłopy!!! Jak chca to potrafią
tylko ze nic za darmo :)tylko później wypomną wszystko
hahaha
katarzyna_d, Palinas89, xpatiiix3, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylika wrote:Moj mowi ja Ci troche odciążyłem kręgosłup teraz ty mój musisz a jak on tak mówi to mi się śmiać chce a ja durnia udaje i pytam ale jak to ? Jak a on srak! Jaja pelne
hahaha
Hahahahahahaha widzę ze twój tez na to choruje co mójSylika, Marietta lubią tę wiadomość