X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wziął się za robotę właśnie. Dziewczyny ja chyba jestem jakaś inna, ale czy do ich mózgów nie dociera, że sprzątanie nie kończy się na przejechaniu odkurzaczem po środku dywanu? Potrzebuję wziąć się od rana z nim, żeby wszystkie kąty powymiatać. Są rzeczy, których nie zrobię. I wkurwiam się, bo mi obiad nie wyszedł a on siedzi i se coś na komórce robi zamiast dupsko podnieść!

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a propo mój ma jutro urodziny! i co ja zrobię, obiecałam mu, że się nim jutro zajmę... haha a tak mi się chce, że..... :D kara najkarsza! :P

FeliceGatto, Sylika lubią tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm.. tak sobie myślę, dostal ten helikopter zdalnie sterowany, to niech się cieszy, a ja będę miała jutro mdłości :D

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój za karę nic nie dostanie :P

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak fajnie ze was czytam to mi lzej od razu , myslalam ze moj tylko taki wygodnicki ,i dac mu tylko gre na playstathion i nic wiecej nie potrzebuje nawet mnie i jesc nie musi nic , czasami do kibla i to sie wkurza bo musi gre odlozyc no trzymajcie mnie

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Eliana Ekspertka

Wysłany: 9 grudnia 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    Eliana a jakie kupiłaś ?

Dokladnie takie:

https://www.google.com/search?newwindow=1&biw=1093&bih=479&tbm=isch&sa=1&q=ludwik+ghost+transparent&oq=ludwik+ghost+transparent&gs_l=img.3...10581.12347.0.12675.12.12.0.0.0.0.118.936.10j2.12.0....0...1c.1.64.img..12.0.0.zHJ8wzlWy5I

f2w3vfxm5403940g.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    dziewczyny jak fajnie ze was czytam to mi lzej od razu , myslalam ze moj tylko taki wygodnicki ,i dac mu tylko gre na playstathion i nic wiecej nie potrzebuje nawet mnie i jesc nie musi nic , czasami do kibla i to sie wkurza bo musi gre odlozyc no trzymajcie mnie

No ja mojego gonię, ale czasami ręce opadają :/ Dziś ma fazę na przeżywanie, że ma gruby brzuch (przypominam on jest trenerem :) ) Hahah co ja mam powiedzieć :D

katarzyna_d, Carolq lubią tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • migussia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 19:14

katarzyna_d, FeliceGatto lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez po wizycie i duzo sie nie dowiedziałam bo tez obsuwe mial w czasie cos mu nie pasowala szyjka to mi dowcipne zrobil i ze niby jest ok malemy sikorek nie odpadl a ile mierzy wazy czy zdj nie dostalam... Nic skoro jeat wszystko dobrze i rosnie nie ma co sie dreczyc i doszukiwac nastepna wizyta 8 stycZnia

pasia27, katarzyna_d, bereda11, xpatiiix3, i.am.chappie, FeliceGatto, maimama, Różyczka, Eliana, luna91, migussia, Madziuśka lubią tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palinas89 wrote:
    a propo mój ma jutro urodziny! i co ja zrobię, obiecałam mu, że się nim jutro zajmę... haha a tak mi się chce, że..... :D kara najkarsza! :P

Jak juz temat rozwinięty o jajkach to może cos wymyślisz :P hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    No ja tez po wizycie i duzo sie nie dowiedziałam bo tez obsuwe mial w czasie cos mu nie pasowala szyjka to mi dowcipne zrobil i ze niby jest ok malemy sikorek nie odpadl a ile mierzy wazy czy zdj nie dostalam... Nic skoro jeat wszystko dobrze i rosnie nie ma co sie dreczyc i doszukiwac nastepna wizyta 8 stycZnia

Nie jesteś sama tez wyszłam gola i wesoła z gabinetu :P nic nie mam nic nie wiem haha tylko tym wiem ze mój dom sie nie rozwala i ze mieszkaniec w tym domu dobrze sie ma :-)

Gratulacje

bereda11, i.am.chappie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na polowkowe pójdę 22 19t4d. , 27 20t2d. Lub 29. 20t4d zalezy co z mężem ustalimy i czy lekarka będzie 29 bo w tedy oboje możemy iść

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Felice, z ciekawości spojrzałam w Twój pamiętnik i musze stwierdzić że jesteś super laska, tylko pozazdrościć i figury i urody :-)÷+

Ooooo, dziękuję. Ale prawda jest taka (I juz o tym pisałam),ze wrzucam te najlepsze zdjęcia :P

Ja za to, jak Dziewczyny na fb zobaczyłam, to wpadłam w kompleksy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 19:54

Agusia ;) lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Wziął się za robotę właśnie. Dziewczyny ja chyba jestem jakaś inna, ale czy do ich mózgów nie dociera, że sprzątanie nie kończy się na przejechaniu odkurzaczem po środku dywanu? Potrzebuję wziąć się od rana z nim, żeby wszystkie kąty powymiatać. Są rzeczy, których nie zrobię. I wkurwiam się, bo mi obiad nie wyszedł a on siedzi i se coś na komórce robi zamiast dupsko podnieść!

Luna... poddaj się :P u mnie i duży i mały jak sprząta, to ręce opadają. Chociaż duży w sumie ładnie odkurza. Ale kibla nie ruszy,a kurze wyciera nie podnosząc nawet wazonu. Za to mały, jak nie stoję nad nim i nie tupię, to odkurza tak, jak napisałaś, do tego przejedzie rękawem bluzy po szafce i wmawia mi, jak debilowi, że właśnie wytarl kurze :P

luna91, Idgie lubią tę wiadomość

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pięknie... przyszłam i wszystkich wcięło :P

• helutka Ekspertka

Wysłany: 9 grudnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    No pięknie... przyszłam i wszystkich wcięło :P
    Mnie nie wcięło ;)
    Przejrzałam Twój pamiętnik - czadową fryzurę miałaś :D Też byłam tak wygolona.. jeszcze w wakacje ;)

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha ha ha ja jestem gram z mała w UNO tzn ucze ja

FeliceGatto lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak zapuszczanie? Bo moje masakra :/ Całą głowa w spinkach. Poka zdjęcie :)

• helutka Ekspertka

Wysłany: 9 grudnia 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    I jak zapuszczanie? Bo moje masakra :/ Całą głowa w spinkach. Poka zdjęcie :)
    Nie mam foty nigdzie pod ręką.. Boki rosną, jeszcze za ucho założyć się cholerstwa nie da.. Tył też będzie miał z 5 cm może - nie spinam włosów, więc mam luz, nie widać.
    Możliwe, że wiosną skapituluję i znów wygolę :P :D Chociaż trochę za szybko siwki mi wyłażą na skroniach :(

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helutka wrote:
    Nie mam foty nigdzie pod ręką.. Boki rosną, jeszcze za ucho założyć się cholerstwa nie da.. Tył też będzie miał z 5 cm może - nie spinam włosów, więc mam luz, nie widać.
    Możliwe, że wiosną skapituluję i znów wygolę :P :D Chociaż trochę za szybko siwki mi wyłażą na skroniach :(

Z siwkami mam to samo :/ i długość tez chyba taka sama teraz :)

helutka lubi tę wiadomość

‹‹ 915 916 917 918 919 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ