Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wziął się za robotę właśnie. Dziewczyny ja chyba jestem jakaś inna, ale czy do ich mózgów nie dociera, że sprzątanie nie kończy się na przejechaniu odkurzaczem po środku dywanu? Potrzebuję wziąć się od rana z nim, żeby wszystkie kąty powymiatać. Są rzeczy, których nie zrobię. I wkurwiam się, bo mi obiad nie wyszedł a on siedzi i se coś na komórce robi zamiast dupsko podnieść!
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
dziewczyny jak fajnie ze was czytam to mi lzej od razu , myslalam ze moj tylko taki wygodnicki ,i dac mu tylko gre na playstathion i nic wiecej nie potrzebuje nawet mnie i jesc nie musi nic , czasami do kibla i to sie wkurza bo musi gre odlozyc no trzymajcie mnie
-
Alicce wrote:Eliana a jakie kupiłaś ?
Dokladnie takie:
https://www.google.com/search?newwindow=1&biw=1093&bih=479&tbm=isch&sa=1&q=ludwik+ghost+transparent&oq=ludwik+ghost+transparent&gs_l=img.3...10581.12347.0.12675.12.12.0.0.0.0.118.936.10j2.12.0....0...1c.1.64.img..12.0.0.zHJ8wzlWy5I -
bereda11 wrote:dziewczyny jak fajnie ze was czytam to mi lzej od razu , myslalam ze moj tylko taki wygodnicki ,i dac mu tylko gre na playstathion i nic wiecej nie potrzebuje nawet mnie i jesc nie musi nic , czasami do kibla i to sie wkurza bo musi gre odlozyc no trzymajcie mnie
No ja mojego gonię, ale czasami ręce opadająDziś ma fazę na przeżywanie, że ma gruby brzuch (przypominam on jest trenerem
) Hahah co ja mam powiedzieć
katarzyna_d, Carolq lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
No ja tez po wizycie i duzo sie nie dowiedziałam bo tez obsuwe mial w czasie cos mu nie pasowala szyjka to mi dowcipne zrobil i ze niby jest ok malemy sikorek nie odpadl a ile mierzy wazy czy zdj nie dostalam... Nic skoro jeat wszystko dobrze i rosnie nie ma co sie dreczyc i doszukiwac nastepna wizyta 8 stycZnia
pasia27, katarzyna_d, bereda11, xpatiiix3, i.am.chappie, FeliceGatto, maimama, Różyczka, Eliana, luna91, migussia, Madziuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzabuszka wrote:No ja tez po wizycie i duzo sie nie dowiedziałam bo tez obsuwe mial w czasie cos mu nie pasowala szyjka to mi dowcipne zrobil i ze niby jest ok malemy sikorek nie odpadl a ile mierzy wazy czy zdj nie dostalam... Nic skoro jeat wszystko dobrze i rosnie nie ma co sie dreczyc i doszukiwac nastepna wizyta 8 stycZnia
Nie jesteś sama tez wyszłam gola i wesoła z gabinetunic nie mam nic nie wiem haha tylko tym wiem ze mój dom sie nie rozwala i ze mieszkaniec w tym domu dobrze sie ma
Gratulacjebereda11, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agusia ;) wrote:Felice, z ciekawości spojrzałam w Twój pamiętnik i musze stwierdzić że jesteś super laska, tylko pozazdrościć i figury i urody
÷+
Ooooo, dziękuję. Ale prawda jest taka (I juz o tym pisałam),ze wrzucam te najlepsze zdjęcia
Ja za to, jak Dziewczyny na fb zobaczyłam, to wpadłam w kompleksy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 19:54
Agusia ;) lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
luna91 wrote:Wziął się za robotę właśnie. Dziewczyny ja chyba jestem jakaś inna, ale czy do ich mózgów nie dociera, że sprzątanie nie kończy się na przejechaniu odkurzaczem po środku dywanu? Potrzebuję wziąć się od rana z nim, żeby wszystkie kąty powymiatać. Są rzeczy, których nie zrobię. I wkurwiam się, bo mi obiad nie wyszedł a on siedzi i se coś na komórce robi zamiast dupsko podnieść!
Luna... poddaj sięu mnie i duży i mały jak sprząta, to ręce opadają. Chociaż duży w sumie ładnie odkurza. Ale kibla nie ruszy,a kurze wyciera nie podnosząc nawet wazonu. Za to mały, jak nie stoję nad nim i nie tupię, to odkurza tak, jak napisałaś, do tego przejedzie rękawem bluzy po szafce i wmawia mi, jak debilowi, że właśnie wytarl kurze
luna91, Idgie lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
FeliceGatto wrote:I jak zapuszczanie? Bo moje masakra
Całą głowa w spinkach. Poka zdjęcie
Możliwe, że wiosną skapituluję i znów wygolęChociaż trochę za szybko siwki mi wyłażą na skroniach
-
helutka wrote:Nie mam foty nigdzie pod ręką.. Boki rosną, jeszcze za ucho założyć się cholerstwa nie da.. Tył też będzie miał z 5 cm może - nie spinam włosów, więc mam luz, nie widać.
Możliwe, że wiosną skapituluję i znów wygolęChociaż trochę za szybko siwki mi wyłażą na skroniach
Z siwkami mam to samoi długość tez chyba taka sama teraz
helutka lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/