Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek
Ja też nie wiem co to za serial "Wspaniałe stulecie"oglądam za to namiętnie polskie seriale typu "Przyjaciółki", "Skazane", "M jak miłość", "Na wspólnej" itd heh
I mam pytanko do Mam, które już zaczęły czuć ruchy. Te pierwsze, delikatne w jakiej pozycji najczęściej wyczuwałyście? Leżąc na plecach?
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
Hej
ja na początku czułam ruchy dzidziusia na samym dole, a teraz mam wrażenie że dzidziuś poszedł do góry bo ruchu czuję w okolicach pępka i są mniej wyraźne;/ Jutro usg mam nadzieję, że wszystko OK !!!
Najczęściej czuję ruchy w pozycji leżącej, ale w siedzącej też się zdarzają.
Miłego Dzionkamejbi, FeliceGatto lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
mejbi wrote:Dzień doberek
Ja też nie wiem co to za serial "Wspaniałe stulecie"oglądam za to namiętnie polskie seriale typu "Przyjaciółki", "Skazane", "M jak miłość", "Na wspólnej" itd heh
I mam pytanko do Mam, które już zaczęły czuć ruchy. Te pierwsze, delikatne w jakiej pozycji najczęściej wyczuwałyście? Leżąc na plecach?
Miłego dnia
Mejbi- mój bobek wczoraj się poruszył po raz pierwszy tak, żebym poczułaLeżałam na plecach, a mąż trzymał rękę nisko na brzuchu, oglądaliśmy telewizję, i 3 kopniaki prosto w rękę męża. Niezapomniane uczucie! I mąż szczęśliwy, że pierwszy kuksaniec akurat jak się tulił
mejbi, kkasya, katarzyna_d, FeliceGatto, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Ja ruchy poczylam w pozycji lezącej takie bulgotanie to było i takie bańki pękające a za kilka dni to już wyraźniejsze kopanko:) kazda kobieta odczuwa to inaczej ale myśle ze to da sie rozróżnić.
mejbi lubi tę wiadomość
-
Ja dziś zaczynam oglądać Homeland. Znaczne też oglądać dziś Skazane - do prasowania potrzebuje jakiś polski serial, żeby nie musieć patrzeć w ekran cały czas i czytać napisy :p
Lece na morfo i mocz. Miłego porankamejbi, pasia27, katarzyna_d, izizizi lubią tę wiadomość
-
Dzięki za odpowiedzi
mam nadzieję że lada chwila dostanę świątecznego kopniaka
Marietta super że udało się z Mężem przeżyć tą chwilę
Clio polecam "Skazane", fajna akcja i super wciąga według mnieBardzo ciekawy jest. chociaż jego nie da się chyba oglądać bez patrzenia bo sporo się dzieje
Kkasya ja nie doradzę z albumami ale w empikach pewnie coś mają. Ja kupuję na allegro takie duże które mieszczą 500 zdjęć. Designem nie powalają, zwykłe proste albumy ale dla mnie najważniejsze że mieszczą dużo zdjęć w jednym miejscu bo bardzo dużo robię i wywołuję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 09:20
katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
Hej
Wczoraj 2moje koleżanki z tego forum co kumpluje sie juz ze 3lata(piszemy na grupie na fb) urodzily w jednym dniu 2 drugich synkówjeden w 37+1bo nagle skakali ciśnienie i zrobili drugie cc a druga miała piękny Vbac (Sn po pierwszym cc),caly dzień emocji i na koniec lży jak dzieci byly juz na świecie.eh czułam sie.jakbym sama rodzila haha moje hormony szalaly ze szczęści
migussia, katarzyna_d, xpatiiix3, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam,
Mejbi ja pierwsze ruchy poczułam jak leżałam na krześle haha brzuch tak wypięłam i nagle poczułam pikanie
ja nie czułam żadnego bulgotania ani trzepotania!!, odrazu poczułam ze środka brzucha jak by ktos opuszkiem dotykałteraz to juz czuje w dwóch miejscach haha
Chyba ćwicz wyginam śmiało ciałomejbi lubi tę wiadomość
-
Ale mnie wkurwil ten jeb... lekarz. Czekalam caly miesiac na wizyte, pojechalam rano a jego nie ma. Mam juz dość proszenia sie o wizyty. Ostatni raz do niego chodze. Place normalnie a nie moge liczyc na narmalna wizyte tylko za każdym razem musze sie prosić. Siedze i wyje w samochodzie z nerwow.
-
U mnie najczęściej w dole w spojenie ostatnio kopie często Nelka tak samo robiła też wiecznie miednicowo ale zdarza się z raz dziennie ze okolice pępka okopuje ogólnie to szajba mała i robi często fikołki
a no i juz czasem nawet jak stoję gdzieś w kolejce czuje pierwsze ruchy i na leżąco i na siedząco czułam w sumie to najczęściej jak młoda przytulałam do spania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 10:02
mejbi lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
kkasya wrote:mejbi - dzięki
na własne potrzeby też takie chcę kupić - ale to jeszcze nie teraz
Na razie szukam takich ładnych, na prezent
Rodzicom i teściom chcemy zrobić albumy z naszymi zdjęciami ze ślubu
+ jeszcze jeden dla babci muszę kupić i zrobić album z jej imprezy-niespodzianki na 80te urodziny
Na prezent fajne są takie do których można wkleić zdjęcia i są przekładane papieremMoże poszukaj na necie, widziałam że można nawet z dedykacją wygrawerowaną zrobić
No i są jeszcze fotoksiążki które można zamówić na prezent ale to już co kto lubiwidziałam taką fotoksiążkę u koleżanki, fajnie była zrobiona ale niektórzy wolą tradycyjne albumy i zdjęcia
Był tu kiedyś temat jak dziewczyny poinformują rodzinę o ciąży i wlaśnie któraś chciała dać album ze zdjęciami ślubnymi i na końcu zdjęciu z usgfajny pomysł z tym zdjęciem usg na końcu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 10:20
-
JusWik wrote:Ale mnie wkurwil ten jeb... lekarz. Czekalam caly miesiac na wizyte, pojechalam rano a jego nie ma. Mam juz dość proszenia sie o wizyty. Ostatni raz do niego chodze. Place normalnie a nie moge liczyc na narmalna wizyte tylko za każdym razem musze sie prosić. Siedze i wyje w samochodzie z nerwow.
Byłaś u niego umówiona na daną godzinę i go nie było? Faktycznie jakiś niepoważny -
mejbi wrote:Dzień doberek
Miłego dnia
Ja pierwsze poczułam siedząc, a najczęściej siedząc tak zgieta do przodu,jakbym była na kibelkumejbi lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyHej ,
Ja najcześciej leżąc na plecach
JusWik przykro mi wiem jak mozesz sie czuć mnie tez raz nie poinformowali obcym ze nie ma mojego lekarza i wpadłam w histerie bo akurat był to 8 tydz gdzie nawet nie wiedziałam czy bije serduszko . Sproboj
Sie uspokoić i pomysł nad zmiana lekarza moze zapytaj kogoś znajomego czy ma kogoś godnego polecenia .
Ja jestem tez bardzo serialowa i taz lubię młodzieżowe ;P często tez oglądamy cos z mężem ostatnio na nowo zaczęliśmy skazanego oglądać , najbardziej jakos lubię Greysy szkoda ze jest juz przerwakkasya lubi tę wiadomość