Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierwszego kopniaka poczulam na siedzaco, ale zdecydowanie wyrazniesze byly na lezaco plackiem, wtedy nawet czuc jak mala sie przekreca i takie wybrzuszenie wychodzi potem sie chowa
co do seriali to podobaly mi sie kochanki i orange is the new black, no i wentworth tez super!!
nasza dziewczynusia -
Hej,
O ile dobrze pamietam, kilka dni temu rozmawialyscie o "cieknacych wodach".
Czy udalo sie ktorejs z Was dowiedziec u lekarza, czy to ok?
Ostatnio zauwazylam kilka razy, gdy stalam nago w lazience, ze po udzie splywa mi jakas kropla, prawie do kolana zleciala.
Ja biore Lutinus dopochwowo, cos tam mi z niego wylatuje, wiec chodze w podpaskach non stop. Dlatego,gdy jestem w ubraniu, to nie wiem, czy to wodniste cos ze mnie leci. Lutinus jest gesty, wiec to nie on.
Wizyte mam w przyszly czwartek. Moze do tego czasu moglybyscie mi cos powiedziec.
P.S. Plci jeszcze nie znam, ale tez mysle o Mikolaju.08.09 - transfer
-
jak dla mnie normalne jest że zwiększa się ilość wydzieliny z pochwy w ciąży. wszędzie o tym piszą.
ja tez mam tak że czasem tak po prysznicu mam, że często muszę wkładki wymieniać i za każdym razem na wizycie stwierdzają prawidłową ilość płynu owodniowegoIdgie lubi tę wiadomość
-
JusWik wrote:Ale mnie wkurwil ten jeb... lekarz. Czekalam caly miesiac na wizyte, pojechalam rano a jego nie ma. Mam juz dość proszenia sie o wizyty. Ostatni raz do niego chodze. Place normalnie a nie moge liczyc na narmalna wizyte tylko za każdym razem musze sie prosić. Siedze i wyje w samochodzie z nerwow.
ja bym zmieniła lekarza, on jest niepoważnypasia27 lubi tę wiadomość
-
malvva - też o takich meblach myślałam, bo będę zmieniać właśnie w sypialni.
mejbi - ruchy poczułam pierwsze tak jak katarzyna - jak "leżałam" na fotelu, później i z resztą do tej pory najbardziej jak siedzę zgięta w pół jak FeliceNa leżąco średnio
Ja nie widzę żadnych wybrzuszeń ani ręką nie potrafię jeszcze nic wyczuć
Odnośnie cieknących wód - oczywiście czytam w necieI jak wpisuję zwiększona ilość wydzieliny z pochwy w ciąży to nigdzie nie ma nawet drobnej sugestii o wyciekaniu wód. Wszędzie jest napisane, że to normalne - szczególnie na tym etapie ciąży co teraz jesteśmy. Za każdym razem na wizycie gon mi bada ph i zawsze jest ono idealne. A i badanie usg nie wykazuje nieprawidłowości. Ja wczoraj na wieczór znów sobie wkręciłam, ale to chyba zwykła panika i szukanie dziury w całym .
Idgie, mejbi lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Ja nie robilam ph ale test na sode sikany, test z obraczka, mega pryszcze, chinski kalendarz,wielki tylek, rozlazly brzuch( a nie pileczka) wszystko wskazywalo na dziewczynke
i jest dziewczynka
FeliceGatto, pasia27, bereda11 lubią tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
u mnie ph 6, od samego początku pierwszy objaw to mnóstwo krostek na buzi, z buzi już zeszło ale na plecach mam metropolie pryszczy. brzuch ? hmm na początku wydawał mi się rozlany a teraz widzę,że już powoli robi się piłeczka no i dziewczynka potwierdzona
ze smaków? zachcianek? nie było żadnych i w sumie do tej pory nie ma
-
A jakie jest ph na chlopca/dziewczynke?
Sikaniec na sode? Poszukam w necie. Sode w domu mam
Mi chinski na chlopca pokazal, podswiadomie czuje, ze chlopak (ale nie chce sie nakrecac), pryszczy nie mam, ale przez tydzien mialam mega plamy i piekla mnie twarz - zmienilam krem na Nivea dla niemowlat i przeszlo.
Brzuch dopiero sie pojawia.
Zachcianek nie mam, wole ogorki kiszone od ciastek, ale zawsze tak mialam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 13:08
bereda11 lubi tę wiadomość
08.09 - transfer
-
nick nieaktualnyIdgie wrote:Hej,
O ile dobrze pamietam, kilka dni temu rozmawialyscie o "cieknacych wodach".
Czy udalo sie ktorejs z Was dowiedziec u lekarza, czy to ok?
Ostatnio zauwazylam kilka razy, gdy stalam nago w lazience, ze po udzie splywa mi jakas kropla, prawie do kolana zleciala.
Ja biore Lutinus dopochwowo, cos tam mi z niego wylatuje, wiec chodze w podpaskach non stop. Dlatego,gdy jestem w ubraniu, to nie wiem, czy to wodniste cos ze mnie leci. Lutinus jest gesty, wiec to nie on.
Wizyte mam w przyszly czwartek. Moze do tego czasu moglybyscie mi cos powiedziec.
P.S. Plci jeszcze nie znam, ale tez mysle o Mikolaju.
Ja tak schizowalam bo taki śluz wodnisty miałam wczoraj na wizycie powiedziałam lekarce o tym zbadała mnie i powiedziała ze jest wszystko ok nic nie cieknie i ilość wód w porządkuIdgie lubi tę wiadomość