Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnniusia wrote:u mnie ph 6, od samego początku pierwszy objaw to mnóstwo krostek na buzi, z buzi już zeszło ale na plecach mam metropolie pryszczy. brzuch ? hmm na początku wydawał mi się rozlany a teraz widzę,że już powoli robi się piłeczka no i dziewczynka potwierdzona
ze smaków? zachcianek? nie było żadnych i w sumie do tej pory nie ma
Ja na chłopaka, mam ładna ceręmniejsze owłosienie
a smaki słodkie!!! I owoce !!!! Byla faza na ogórki ale przeszła
A wiec to o niczym nie świadczyz Filipem miałam wszystko na odwrót
-
nick nieaktualnyJa z kalendarza hinskiego tez miałam dziewczynkę , soda , obrączka wskazywały kilkakrotnie na chłopca
Mi tez nigdy nie mówi jakie pH , ale wyniki mam na każdym badaniu moczu . A jak on uważa przy badaniu ze pH ok to nawet nic nie mówi a sama nawet nie wiem kiedy to robi .Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 13:18
-
katarzyna_d wrote:Ja na chłopaka, mam ładna cerę
mniejawdziłsze owłosienie
a smaki słodkie!!! I owoce !!!! Byla faza na ogórki ale przeszła
A wiec to o niczym nie świadczyz Filipem miałam wszystko na odwrót
ja tam nie wiem, w każdym razie u mnie skąd pochodzę jest taki zabobon gdzie córka odbiera matce urodę czyli dziewczyna ma właśnie gorszą cerę, włosy tracą blask itp i u mnie to się sprawdziło, moja mama też mówiła,że będzie córka bo podobno wyglądam w ciąży tak jak ona a urodziła dwie córki:P
ja od początku czułam córkę moja intuicja mi tak podpowiadała:P mój gin też właśnie mówi,że jakby miał robić statystki na płeć to najczęściej w jego praktyce sprawdza się to co matka czuję -
Jej, siedze i takie dziwne delikatne bulgotki w brzuchu czuje. Nie czulam czegos takiego przed ciaza. Moze to jelita sie przesunely troche przez macice i inne objawy teraz daja. No bo na malucha to chyba za wczesnie. To nie jest jak jedno kopniecie, tylko ze trzy takie bulbulki na raz i potem za chwile znow.08.09 - transfer
-
nick nieaktualnyAnniusia wrote:ja tam nie wiem, w każdym razie u mnie skąd pochodzę jest taki zabobon gdzie córka odbiera matce urodę czyli dziewczyna ma właśnie gorszą cerę, włosy tracą blask itp i u mnie to się sprawdziło, moja mama też mówiła,że będzie córka bo podobno wyglądam w ciąży tak jak ona a urodziła dwie córki:P
ja od początku czułam córkę moja intuicja mi tak podpowiadała:P mój gin też właśnie mówi,że jakby miał robić statystki na płeć to najczęściej w jego praktyce sprawdza się to co matka czuję
Ja w poprzedniej ciąży leczyłam sie dermatologicznie na blizny po syfach musiałam grzywkę zapuścić. Plamy włosy jak u małpy. I tez bym chłopak jadlm ogórki i kwasieluchy !!!!!
Tak ze wszystkie tezy obalam na swoim przykładzie
Musze ograniczyć słodycze bo zatwardzenia mnie mecza -
Cześć dziewczyny, dawno nie pisałam, ale cały czas Was czytam tu i na face.
Co do ruchów ja poczułam na pół siedzącą i leżąco, nie były to bulgotania i bąbelki jak wiele z Was piszę, tylko po prostu kopniakiTeraz od jakiegoś czasu doszły jeszcze częste akrobacje
ma miejsce to wariuje.
Co do seriali - Wspaniałe Stulecie oglądam od dłuższego czasu, ale od kiedy główna aktorka się zmieniła, jakoś ciężko było mi się przestawić, teraz już lepiej, ale niektóre akcje mnie wkurzają
Skazane też oglądałam z mężem - super film - bardzo nam się podobał, ale niestety już się skończył13 odc. było.
Do tego oczywiście Pierwsza Miłość, M jak Miłość i Na dobre i Na złe. Było jeszcze O mnie się nie martw, ale też ponoć się skończyło. Od czasu do czasu zerknę na Rodzinka.pl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 13:51
FeliceGatto lubi tę wiadomość
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
Witam
Dawno mnie tu nie bylo i mam takie pytanie; skad informacja na glownej stronie o plci mojego dziecka skoro jej tu nie podawalam? W zwiazku z czym prosze o usuniecie tej informacji.
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 14:01
-
Idgie wrote:To na fejsie tez cos jest?
tak, jest grupa nasza.
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
Bree wrote:Witam
Dawno mnie tu nie bylo i mam takie pytanie; skad informacja na glownej stronie o plci mojego dziecka skoro jej tu nie podawalam? W zwiazku z czym prosze o usuniecie tej informacji.
Pozdrawiam
Bree, pewnie się coś Pati obsunelo
A co u Ciebie? I wiesz już, kogo nosisz pod serduchem?http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Mam nadzieje ze nie bede musiala dlugo czekac zeby ta informacja o plci mojego dziecka zniknela
Jak bede miala cos ciekawego do powiedzenia to sie podziele ale na priv bo mam dosyc bycia przedmiotem dyskusji na innych forach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 14:19
-
Bree wrote:Mam nadzieje ze nie bede musiala dlugo czekac zeby ta informacja o plci mojego dziecka zniknela
Jak bede miala cos ciekawego do powiedzenia to sie podziele ale na priv bo mam dosyc bycia przedmiotem dyskusji na innych forach
Oj, chyba masz złe doświadczenia
Nic to. Jak będziesz chciała, tu zawsze możesz wpaść
I napisz może jeszcze dp Pati na priv, żeby jej Twój post nie umknął.http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Hej dzisiaj miałam wizytę i maluszek ma już 280 gram i najprawdopodobniej będzie dziewczynka
jestem zachwycona
ZZapisałam się też do szkła rodzenia wiec superCarolq, kkasya, luna91, Jitka, Idgie, Clio_99, mejbi, Marietta, i.am.chappie, Madziuśka, bereda11, klaudia1534, Różyczka, katarzyna_d, migussia lubią tę wiadomość
-
FeliceGatto wrote:Oj, chyba masz złe doświadczenia
Nic to. Jak będziesz chciała, tu zawsze możesz wpaść
I napisz może jeszcze dp Pati na priv, żeby jej Twój post nie umknął.
Nie mam zadnej Pati w znajomych i mam nadzieje ze moj post jej nie umknie. A na grupe chetnie bym wpadala, ale na taka na ktorej nie ma szpiegow szoguna ktorzy wywlekaja kazdy moj post na inne grupy i tam z uwielbieniem obrabiaja mi dupe
nie zycze sobie poprostu aby moja ciaza, moje dziecko i moja osoba byla przedmiotem dyskusji bandy niedowartosciowanych idiotek - to wszystko
Jeszcze raz pozdrawiam i zycze duzo zdrowka wszystkim mamusiomhelutka lubi tę wiadomość