Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie w h&m nawet nie ma dzialu dla ciezarnych a szkoda
Nie witalam sie rano wiec teraz to robie hej hej
Gratulacje za udane dzis wizyty i poznanie plci ja ciagle czekam cierpliwie ....
Kurcze nadrobilam was ale nie pamietam co jeszcze mialam napisac a to cora cos krzyczy a to maz cos chce no i tak wyszlo mi z glowy ....sorki wybaczcie...
-
Oj dziewczyny, już mi wkurw przeszedł. Wpadły moje przyjaciółki i poprawiły mi humor. Jutro pojadę do niego ponownie i powiem mu co myślę. Skoro nie ma czasu to po co podejmował się prowadzenia mojej ciąży. Poszła bym do kogoś innego i było by bez nerwów. Ale mi brzusio wywaliło w ostatnich dniach. Czuję jakby był ogromny i już ładnie widać.
Odwiedziłam dziś dziewczyny z pracy i też stwierdziły że wreszcie coś widać
Gratuluję kochane udanych wizyt.
Mam nadzieję że moje czekanie jutro odbije się szczęściem po wizycie.helutka, FeliceGatto, xpatiiix3, izizizi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja mam cały czas ph6, wszyscy (łącznie z mężem) do okoła mówią że będzie chłopiec a ja i moja siostra (chyba jako jedyne) obstawiamy dziewczynkę
Na słodkości jakiejś mega ochoty nie mam, mięsa też mogę nie jeść, za to warzywa, owoce, ryby mogłabym codziennie a mandarynki i pomarańcze nie wychodzą z mojego menu dziennego.
Płci nie znam i pewnie nie poznam jutro- znając mojego lekarza -
bereda11 wrote:a my sobie z dzidziolkiem muzyki przez sluchawki posłuchamy moze sie poruszy
bereda11 lubi tę wiadomość
-
Marietta - powodzenia!
U Ciebie synek będzie
Juswik - powodzenia!A u ciebie na pewno dziewuszka, mam takie przeczucie
Cigaretta - odpoczywaj i oby się szybko poprawiło.JusWik, FeliceGatto, Marietta lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
dziewczyny czy detektor tętna płodu to zrobiony jest na zasadzie słuchawek doplerowskich??? mam takie w domu i sobie do brzuszka przyłożyłam tak na wysokości jajnika lewego i słyszałam tętno tylko nie wiem czy to moje czy dzidzia. Pewnie moje nie???
-
JusWik wrote:kurcze nie mam takich słuchawek fajnych dużych bo też bym dzidzi zapodała może by mnie kopnęło wreszcie
luna91, JusWik, helutka lubią tę wiadomość
-
bereda11 wrote:widzialabys mine mojego faceta ze jego mega drogie sluchawki sa naciagane na brzuch ha ha ha i ledwo moglam je rozszezyc , bezcenne...cos tam plywa w srodku ale nie kopie
-
JusWik wrote:hahahahahaha nooo to podpadłaś mu, hahaahah oni nie lubią jak się ich rzeczy rusza ale czego się nie zrobi dla dziecka heheheeheheh, zaciśnie zęby i z uśmiechem powie że nie ma problemu, możesz brać kiedy chcesz. hehehe
JusWik lubi tę wiadomość
-
luna91 wrote:Marietta - powodzenia!
U Ciebie synek będzie
Juswik - powodzenia!A u ciebie na pewno dziewuszka, mam takie przeczucie
Cigaretta - odpoczywaj i oby się szybko poprawiło.luna91 lubi tę wiadomość