X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • bimba Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa wpisałam Camarelo opinie i leciałam po kolei i w sumie sporo reklamacji większych i mniejszych, że serwis robi a zaraz usterka wraca, jakiś takich różnych pierdół, może to tak jak z samochodami zależy od egzemplarza, ale jednak są. Przejrzyj co piszą. A najlepiej jakbyś na żywo jakieś mamy spotkała i podpytała. U mnie na dzielnicy z tego co zauważyłam to przeważa X-lander i Mutsy ;)

16udgywl4g9leeec.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm dziwne nie mam pojęcia od czego to a żadnych innych objawów nie masz może jakaś infekcja.?

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam espiro Enzo evo z niskiej półki cenowej i ekstra jedyne co to niektórzy narzekają ze szerokie siedzisko a mi odpowiada bo Marcela wsadze jak mi się buntuje na spacerze i Nelke mu na kolana daje a i Nelka moja okruszek jeździła w Nim bo ok. 6kg zaczęła jeździć w Nim i nie suwała się na boki czy coś od tego są szelki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 21:17

FeliceGatto, bimba lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:53

cd9bskjojgq3qzff.png
  • maimama Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idgie wrote:
    Same slimy, czy sa jakies "normalne" nogawki, w ktore zmieszcza sie moje lydki? ;)
    Są i takie, i takie, sama kupiłam z normalną nogawką , slimy niestety nie na moją figurę

• malvva Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny !!!! Szok wlasnie poczulam cos dziwnego. TAK jakby mi sie wnetrznosxi przesuwaly na lewo a potem na prawo jakby sie przelewalo oO lezalam soboe na boczku i tv ogladalam. Niestety trwalo to krotko. JA CHCE JESZCZE RAZ :)

helutka, Idgie, bereda11, i.am.chappie, JusWik, xpatiiix3, mejbi, Różyczka, FeliceGatto, luna91, Anjaa, kkasya, Marietta lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Hmm dziwne nie mam pojęcia od czego to a żadnych innych objawów nie masz może jakaś infekcja.?
    Podejrzewam, ze za chwile przejdzie.

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maimama wrote:
    Są i takie, i takie, sama kupiłam z normalną nogawką , slimy niestety nie na moją figurę
    Ja mam chude lydki, a i tak sie nie mieszcze.
    A jeszcze z tych wysokich jestem (176), wiec w ogole ciezko cos dostac.
    Na razie 2 pary dresow ciazowych w h&m kupilam :P

2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ miałam dzisiaj okropny dzień z synkiem nie wiem co w niego wystąpiło ale normalnie wyjść i starać obok to za mało. Na szczęście jakoś udało mi się nerwy opanować. Jak widać nie tylko mężowie potrafią wyprowadzić z równowagi dzieci również :-) teraz już śpi to mam Relax :-)

Ja kupowałam sobie właśnie z hm super się nosi mam dwie pary właśnie te slim z pasem ponad brzuch. A trzecie z innej firmy tylko z taką szeroką guma tez ujda w tłumie. Co prawda okazało się ze jedna para jest trochę za krótka mam je do kostek ale na szczęście u mnie zimy nie ma cały czas chodzę w trampkach wiec wygląda to ok. Jest jeszcze opcja ze one takie mają być ale nie wiem nie sprawdzałam na stronie ;-)
    Do moich 36 z przed ciązy nie ma szans się zapiąć :|

Wózek mam po synku vennici gondola i fotelik samochodowy super spacerówka porażka wiec będę musiała dokupić jakaś fajna ale to pomyśle pewno we wrześniu :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 21:39

w7eM.png
    ozEK.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    Dziewczyny !!!! Szok wlasnie poczulam cos dziwnego. TAK jakby mi sie wnetrznosxi przesuwaly na lewo a potem na prawo jakby sie przelewalo oO lezalam soboe na boczku i tv ogladalam. Niestety trwalo to krotko. JA CHCE JESZCZE RAZ :)
    super...ja tez chce , ja tez ...i jeszcze ja ;-)

malvva, FeliceGatto, Marietta lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie smieszne uczucie na poczatku nie wiedzialam co mi sie w brzuchu dzieje hehe. Juz we wtorek zobacze mojego szkraba :* a jutro lece naczczo morfologia mocz i glukoza. Najbardziej boje sie pobierania krwi :( zamykam oczy kapia mi lzy a pielegniarka zwraca uwage ze nie oddycham.

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • malvva Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym to uczucie w brzuchu porownala do bujajacego sie statku na morzu

bereda11 lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a wy te ruchy czujecie z jednej strony czy po srodku. Niby cos mnie tam smyra ale juz zglupialam

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• malvva Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero pierwszy raz poczulamcos takiego takie przelewanie z jednej strony na druga

bereda11 lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    Strasznie smieszne uczucie na poczatku nie wiedzialam co mi sie w brzuchu dzieje hehe. Juz we wtorek zobacze mojego szkraba :* a jutro lece naczczo morfologia mocz i glukoza. Najbardziej boje sie pobierania krwi :( zamykam oczy kapia mi lzy a pielegniarka zwraca uwage ze nie oddycham.
    Ja chyba tez, jak wstane.
    Ja to zawsze odwracam glowe w druga strone i tylko lekkie uklucie czuje. Na reke patrze, gdy juz wacik przykladaja.

2nn3flw14d6fmfcl.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaaaaa wrote:
    Ależ miałam dzisiaj okropny dzień z synkiem nie wiem co w niego wystąpiło ale normalnie wyjść i starać obok to za mało. Na szczęście jakoś udało mi się nerwy opanować. Jak widać nie tylko mężowie potrafią wyprowadzić z równowagi dzieci również :-) teraz już śpi to mam Relax :-)

Ja kupowałam sobie właśnie z hm super się nosi mam dwie pary właśnie te slim z pasem ponad brzuch. A trzecie z innej firmy tylko z taką szeroką guma tez ujda w tłumie. Co prawda okazało się ze jedna para jest trochę za krótka mam je do kostek ale na szczęście u mnie zimy nie ma cały czas chodzę w trampkach wiec wygląda to ok. Jest jeszcze opcja ze one takie mają być ale nie wiem nie sprawdzałam na stronie ;-)
    Do moich 36 z przed ciązy nie ma szans się zapiąć :|

Wózek mam po synku vennici gondola i fotelik samochodowy super spacerówka porażka wiec będę musiała dokupić jakaś fajna ale to pomyśle pewno we wrześniu :-)

Czyżby bunt 2latka.? My przechodzimy juz od jakichś 3 tyg bunt 3latka.. kur... dzisiaj przeszedł samego siebie... No tak tą biedną Nelke grzeje, normalnie pięści zaciska i leje się jak stary.. popycha i szczypie.. oprócz tego krzyczy i się nie słucha zupełnie, udaje, że mnie nie słyszy, a babka wszystko utrudnia, bo jak coś nie po jego myśli to on płacze, a ona przytula go i mówi jaka ja zła i niedobra.. wrr.. wczoraj i dzisiaj mnie kopał i bił ,no nie wiem co z Nim już robić ,bo tu tłumaczenie ,gadanie nie wolno ,karanie (typu do kąta czy do pokoju) nic nie pomaga, nic zupełnie normanie robi sobie ze mnie smiechy ,rajcuje go jak juz mnie z rownowagi wyprowadzi ,ze krzycze... No, a wez i nie krzyknij jak sie nie slucha, niech sobie bezstresowe wychowanie w dupe wsadzą... bo ja przez te ostatnie 3 tyg mam dość nie poznaje swojego ułożonego ,chodzącego za rękę ,nie uciekającego ,nie kładącego się na środku ulicy,nie krzyczącego milutkiego dziecka.. hop hop ,gdzie się podział mój kochany synek.. :( jeżeli ja mam takie komedie z Nelką przechodzić to ja poproszę dużo leków uspokajających... pocieszam sie tym ze jeszcze miesiąc góra dwa i mu przejdzie może w końcu... że potrwa tylko tyle co bunt 2latka...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 22:01

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o tego sie najbardziej boje , teraz niby wiem co zrobie jak sie zachowam w takiej sytuacji , ze bede umiała ogarnac moje dziecko , ze zachowam zimna krew i bede sie trzymała zasad ktore gdzies sobie ustaliłam , ha ha ha a w praktyce to chyba wyglada calkiem inaczej ?

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Dziewczyny, fajnie się czyta o tym jak odczuwacie ruchy Waszych dzieciaczków, ale przyznaję, że zaczynam się niepokoić ... Za 3 dni zaczynam 21 tydzień a nadal nic nie czuję... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różyczka mozesz odczuwać do
    22 tygodnia , jak masz jakieś problemy z waga to nawet do 24 pozatym widocznie masz łożysko na przedniej ścianie ?
    Spokojnie daj sobie jeszcze chwile tez mozesz nie byc tak wrażliwa spróbuj wieczorem sie położyć i sie wsłuchiwać w ciało moze czujesz ale tak delikatnie ze nie umiesz nawet dostrzec ze to to . Na ćwiczeniach mam koleżankę co poczuła w 24 tyg cos wszystko jest ok z jej synkiem i bedzie za ponad miesiąc na świecie :)

Różyczka, FeliceGatto lubią tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    różyczka to Twoja pierwsza ciaza , wiec ruchy mozesz poczuc pozniej ,lekarze i dziewczyny w pierwszych ciazach tez mowily ze po 20 tyg czuły , ja tez nastawiam sie ze moj leniuszek odedzwie sie do mnie pozniej troche .Mysle ze nie masz powodów do obaw a wiadomo kazda chcialaby poczuc swoje dziecko juz , to tez zalezy jak jest ulozone ..nie martw sie bedzie dobrze

Różyczka, FeliceGatto lubią tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
‹‹ 923 924 925 926 927 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ