Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wracam z polowkowego usg! Wszystko ok.
Jednak SYNEK!!!
Mozna wpisywac na listexpatiiix3, kkasya, izizizi, FeliceGatto, Marietta, josephinka84, bimba, bereda11, i.am.chappie, Idgie, Madziaaaaa, helutka, pasia27, JusWik, Różyczka, Eliana, Clio_99, klaudia1534, Negra, luna91, monilia84, Madziuśka, migussia lubią tę wiadomość
-
Cześć i czołem. Dzisiaj byłam w centrum handlowym za prezentami dla chłopaczków mojego brata i ... jejuuu ile tam pięknych ciuszków dla tych dziewczynek, a już w H&M to w ogóle, ale udało mi się powstrzymać, na zakupy ruszam w styczniu albo już na koniec grudnia, w każdym razie jak mi doktorek potwierdzi 22 grudnia że dziewczynka to już się nie powstrzymam
A kopniaki są cudne, leżę sobie i przeglądam Allegro za takimi różnymi i miałam wrażenie, że dzidzia daje mi kopa jak oglądałam i pomyślałam o to rzeczywiście fajne i wtedy bach aż brzuch się podnosił
Przeglądałam też na necie opinie wózków, to szczerze żadnej nie ma 100% pozytywów, ale ten Camarelo co go dziewczyny upatrzyły to ma sporo negatywnych opinii, i mimo że jednej z lżejszych odpadł z mojej listy.
Pati ja ci jakiś czas temu wysłałam linka do mojego FB w wiadomości prywatnej.
Marietta, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeżeli chodzi o wózki to mi ten model wpadł w oko http://anexbaby.com/pl/sport
ale zobaczymy, jeszcze sporo czasu
Ja tez mam jutro usg, maluszka nie widziałam przeszło miesiąc i niestety stres mnie dopadł chyba. Na szczęście wizyta już na 9, więc z rana szybko zleci.
bereda11, Marietta, pasia27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
kkasya najbardziej mi zależy żeby był lekki bo mieszkam na 3 piętrze. Tako oglądałam, jakoś nie podoba mi się ich spacerówka, ale muszę jeszcze na żywo zobaczyć, bo zdjęcia nie zawsze oddają to jak wózek wygląda, najbardziej napalona jestem na Peg Perego Book i nawet mam upatrzony jeden używany, ale może uda mi się P. namówić na nowy, bo chciałabym czerwony
ale oczywiście przyglądnę się Tako jak pojadę na oglądanie wózków
-
bimba wrote:Cześć i czołem. Dzisiaj byłam w centrum handlowym za prezentami dla chłopaczków mojego brata i ... jejuuu ile tam pięknych ciuszków dla tych dziewczynek, a już w H&M to w ogóle, ale udało mi się powstrzymać, na zakupy ruszam w styczniu albo już na koniec grudnia, w każdym razie jak mi doktorek potwierdzi 22 grudnia że dziewczynka to już się nie powstrzymam
A kopniaki są cudne, leżę sobie i przeglądam Allegro za takimi różnymi i miałam wrażenie, że dzidzia daje mi kopa jak oglądałam i pomyślałam o to rzeczywiście fajne i wtedy bach aż brzuch się podnosił
Przeglądałam też na necie opinie wózków, to szczerze żadnej nie ma 100% pozytywów, ale ten Camarelo co go dziewczyny upatrzyły to ma sporo negatywnych opinii, i mimo że jednej z lżejszych odpadł z mojej listy.
Pati ja ci jakiś czas temu wysłałam linka do mojego FB w wiadomości prywatnej.
A ja Ci odpisałam na priv ze nie ma opcji dodaj do znajomych musiałaś coś zablokować w profilu i to od razu praktycznie odp CiLivia
Nela
Marcel
-
Oooo rany Patii, sorki, nie wiem jak ja patrzyłam że nie widziałam wiadomości - moja wina, przepraszam. Już ci wysłałam zaproszenie na FB
a że mam coś zablokowane, hmm to nie żle musiałam kiedyś coś namodzić, bo nawet nie wiedziałam
wiem że ustawiłam że nie można mnie wyszukać ale żeby nie można było mnie dodać, hmm, ale dzięki.
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
JusWik wrote:dziewczyny czy detektor tętna płodu to zrobiony jest na zasadzie słuchawek doplerowskich??? mam takie w domu i sobie do brzuszka przyłożyłam tak na wysokości jajnika lewego i słyszałam tętno tylko nie wiem czy to moje czy dzidzia. Pewnie moje nie???
bereda11 lubi tę wiadomość
08.09 - transfer
-
bimba wrote:Oooo rany Patii, sorki, nie wiem jak ja patrzyłam że nie widziałam wiadomości - moja wina, przepraszam. Już ci wysłałam zaproszenie na FB
a że mam coś zablokowane, hmm to nie żle musiałam kiedyś coś namodzić, bo nawet nie wiedziałam
wiem że ustawiłam że nie można mnie wyszukać ale żeby nie można było mnie dodać, hmm, ale dzięki.
Najważniejsze że już jesteś z Namibimba lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel