X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • tiffi Koleżanka

Wysłany: 10 grudnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam z polowkowego usg! Wszystko ok.
    Jednak SYNEK!!!
    Mozna wpisywac na liste

xpatiiix3, kkasya, izizizi, FeliceGatto, Marietta, josephinka84, bimba, bereda11, i.am.chappie, Idgie, Madziaaaaa, helutka, pasia27, JusWik, Różyczka, Eliana, Clio_99, klaudia1534, Negra, luna91, monilia84, Madziuśka, migussia lubią tę wiadomość

f2w3yx8dbb5gr2db.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:25

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tiffi, cudnie. Gratulacje :)

A za jutrzejsze wizyty giga kciuki :D

JusWik, tiffi lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Baby Jaga Znajoma

Wysłany: 10 grudnia 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie strasznie dziś boli podbrzusze, pipka i mam twardy brzuch, nie wiem co się dzieje, także leże plackiem i odpoczywam

Cigaretta mi w takich sytuacjach lekarz kazał zażyć nospę i leżeć a jak nie przejdzie to kontaktować się z nim.

Aga
  • bimba Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem. Dzisiaj byłam w centrum handlowym za prezentami dla chłopaczków mojego brata i ... jejuuu ile tam pięknych ciuszków dla tych dziewczynek, a już w H&M to w ogóle, ale udało mi się powstrzymać, na zakupy ruszam w styczniu albo już na koniec grudnia, w każdym razie jak mi doktorek potwierdzi 22 grudnia że dziewczynka to już się nie powstrzymam :P
    A kopniaki są cudne, leżę sobie i przeglądam Allegro za takimi różnymi i miałam wrażenie, że dzidzia daje mi kopa jak oglądałam i pomyślałam o to rzeczywiście fajne i wtedy bach aż brzuch się podnosił :D

Przeglądałam też na necie opinie wózków, to szczerze żadnej nie ma 100% pozytywów, ale ten Camarelo co go dziewczyny upatrzyły to ma sporo negatywnych opinii, i mimo że jednej z lżejszych odpadł z mojej listy.

Pati ja ci jakiś czas temu wysłałam linka do mojego FB w wiadomości prywatnej.

Marietta, FeliceGatto lubią tę wiadomość

16udgywl4g9leeec.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bimba mi sie camarelo bardzo podoba i poluje na niego.
    Szwagierka poleca xlandera, 2 dzieci w nim przewoziła i wózek nie do zajechania, nawet mógłby być, ale nie chce takiego samego jak ona miała :P

• Anjaa Ekspertka

Wysłany: 10 grudnia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli chodzi o wózki to mi ten model wpadł w oko http://anexbaby.com/pl/sport ;) ale zobaczymy, jeszcze sporo czasu

Ja tez mam jutro usg, maluszka nie widziałam przeszło miesiąc i niestety stres mnie dopadł chyba. Na szczęście wizyta już na 9, więc z rana szybko zleci.

bereda11, Marietta, pasia27 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]p19udqk3640ct2sr.png[/link]

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku
  • bimba Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkasya najbardziej mi zależy żeby był lekki bo mieszkam na 3 piętrze. Tako oglądałam, jakoś nie podoba mi się ich spacerówka, ale muszę jeszcze na żywo zobaczyć, bo zdjęcia nie zawsze oddają to jak wózek wygląda, najbardziej napalona jestem na Peg Perego Book i nawet mam upatrzony jeden używany, ale może uda mi się P. namówić na nowy, bo chciałabym czerwony :) ale oczywiście przyglądnę się Tako jak pojadę na oglądanie wózków ;)

16udgywl4g9leeec.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bimba wrote:
    Cześć i czołem. Dzisiaj byłam w centrum handlowym za prezentami dla chłopaczków mojego brata i ... jejuuu ile tam pięknych ciuszków dla tych dziewczynek, a już w H&M to w ogóle, ale udało mi się powstrzymać, na zakupy ruszam w styczniu albo już na koniec grudnia, w każdym razie jak mi doktorek potwierdzi 22 grudnia że dziewczynka to już się nie powstrzymam :P
    A kopniaki są cudne, leżę sobie i przeglądam Allegro za takimi różnymi i miałam wrażenie, że dzidzia daje mi kopa jak oglądałam i pomyślałam o to rzeczywiście fajne i wtedy bach aż brzuch się podnosił :D

Przeglądałam też na necie opinie wózków, to szczerze żadnej nie ma 100% pozytywów, ale ten Camarelo co go dziewczyny upatrzyły to ma sporo negatywnych opinii, i mimo że jednej z lżejszych odpadł z mojej listy.

Pati ja ci jakiś czas temu wysłałam linka do mojego FB w wiadomości prywatnej.

A ja Ci odpisałam na priv ze nie ma opcji dodaj do znajomych musiałaś coś zablokować w profilu i to od razu praktycznie odp Ci :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jeszcze Paris pisałam że nie mogę jej znaleźć nie wyświetliło mi takiego profilu jak opisała i linka nie wysłała

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maimama wrote:
    Hej dziewczyny, byłam dziś w h&m,jest dużo spodni ciążowych po 60 i 75 zł, więc jak któraś jest na kupnie to warto☺
    Same slimy, czy sa jakies "normalne" nogawki, w ktore zmieszcza sie moje lydki? ;)

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • bimba Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo rany Patii, sorki, nie wiem jak ja patrzyłam że nie widziałam wiadomości - moja wina, przepraszam. Już ci wysłałam zaproszenie na FB ;) a że mam coś zablokowane, hmm to nie żle musiałam kiedyś coś namodzić, bo nawet nie wiedziałam :P wiem że ustawiłam że nie można mnie wyszukać ale żeby nie można było mnie dodać, hmm, ale dzięki.

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

16udgywl4g9leeec.png
  • bimba Przyjaciółka

Wysłany: 10 grudnia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Pati za dodanie :*

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

16udgywl4g9leeec.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    dziewczyny czy detektor tętna płodu to zrobiony jest na zasadzie słuchawek doplerowskich??? mam takie w domu i sobie do brzuszka przyłożyłam tak na wysokości jajnika lewego i słyszałam tętno tylko nie wiem czy to moje czy dzidzia. Pewnie moje nie???
    Dziecko ma dwa razy szybsze, chyba 160/minute.

bereda11 lubi tę wiadomość

2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takie dziwne uczucie czasem, np teraz, jakby mi sie pochwa (jak ja nie lubie tego slowa) i szyjka rozszerzaly. Myslicie, ze szyjke mozna tak poczuc?

2nn3flw14d6fmfcl.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bimba wrote:
    Oooo rany Patii, sorki, nie wiem jak ja patrzyłam że nie widziałam wiadomości - moja wina, przepraszam. Już ci wysłałam zaproszenie na FB ;) a że mam coś zablokowane, hmm to nie żle musiałam kiedyś coś namodzić, bo nawet nie wiedziałam :P wiem że ustawiłam że nie można mnie wyszukać ale żeby nie można było mnie dodać, hmm, ale dzięki.

Najważniejsze że już jesteś z Nami ;)

bimba lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idgie wiesz co ja nie czułam, żeby mi się coś rozszerzało jedynie co to kłucia jakieś albo ucisk w dole, a powiedz w jakiej sytuacji odczuwasz to.?

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:54

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz. Leze sobie i tablecika czytam. Mam ochote zlapac sobie palcami za "wary" (kurde, kto te slowa wymyslal?!) i scisnac tam wszystko. Nie boli to, ale takie dziwne uczucie.

pasia27 lubi tę wiadomość

2nn3flw14d6fmfcl.png
‹‹ 922 923 924 925 926 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ