X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym ph to dupa
    U mnie 6.5 ichlopiec. A soda raz pienila a raz nie

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stara sprawa... niestety na belly i OF tez sa kliki i klany... nie chcialabym wracac do tematu a przynajmniej nie tutaj na forum bo sie zaraz zleca hieny i sie znowu zacznie... :) niech ktos wywali informacje o plci mojego dziecka bo juz sie zczelo pisanie na ten temat :D

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Stara sprawa... niestety na belly i OF tez sa kliki i klany... nie chcialabym wracac do tematu a przynajmniej nie tutaj na forum bo sie zaraz zleca hieny i sie znowu zacznie... :) niech ktos wywali informacje o plci mojego dziecka bo juz sie zczelo pisanie na ten temat :D

Oj tam, oj tam. Przecież wiadomo, że będzie chłopiec albo dziewczynka, a nie papuga albo lisek :P Możemy Ci kurczaka dopisać, jak chcesz :P

Juz napisałam do Pati (założycielki wątku), bo tylko ona może go edytować ;)

Bree lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jitka wrote:
    tak, jest grupa nasza.
    A mozna sie do niej dopisac?

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree jest grupa tajna na fejsie :D
    tam nie ma żadnych problemów :)
    wyślij Pati zaproszenie do przyjaciółek i ona zaprosi Cię do grupy, jesteśmy tam tylko my i nikt tego nie może zobaczyć także luzik.
    Ja też bym nie chciała, żeby mi ktoś dupsko obrabiał, u nas jest spoko atmosfera :D ( a no i nikt ze znajomych na fejsie nie będzie wiedział, że dołączyłaś do majóweczek 2016 także jeszcze lepiej :P )

Idgie mozna można :) zaproś Pati do przyjaciółek, wyślesz jej link do swojego fejsa, a ona zaprosi Cię do grupy tajnej :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 15:26

Bree, Idgie, myszka2070, Marietta lubią tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree naprawde sie zdenerwowala, ale racja na fejsie sa tylko Majooweczki :) Nikt inny nie ma wstepu :) :) i jest to grupa zamknieta to pati musi zaprosic dana dziewczyne zeby mogla dolaczyc wiec selekcja jest :) ;)

Bree lubi tę wiadomość

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosz,jak tu jest tyle rozmow, ze ledwo nadazam,to nie wyobrazam sobie,co sie na fejsie dzieje ;-)

2nn3flw14d6fmfcl.png
  • luna91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, ja byłam jakiś czas na OF i zauważyłam, że tam są takie grupki i jak się na kogoś uprą to żyć nie dają więc ja się nie dziwię :/

Aby dostać się FB do musisz wysłać Pati linka ze swoim kontem fejsbukowym, ona Cię doda do znajomych i do grupy ;)

Niestety kolejny dzień mam wkurwa :( Chyba hormony mi buzują :( Moja mama upatrzyła meble na allegro i stwierdziła, że idealne do sypialni naszej i już chce łatwić transport na weekend :/ Nie lubię takiego wtrącania, miałam zaplanowane meblowanie sypialni dopiero po świętach - co chyba oczywiste bo grudzień to taki czas, że jakieś drobiazgi trzeba kupić pod choinkę, muszę się ubrać a mam na dodatek problem z wypłatą z zusu bo mi za późno z pracy wysłali dokumenty :( Fajnie, że jest okazja, ale okazja może być i za 2 miesiące.

Też macie napady złości? :( Nie potrafię sobie z nimi poradzić :(

Idgie, Palinas89, Carolq lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie ph 7,5
    kalendarz chinski dziewczynka
    zajady ,twarz raczej problemowa
    i -chłopak :)

Marietta, Carolq lubią tę wiadomość

• kkasya Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:25

• luna91 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkasya wrote:
    luna - ja mam napady złości :P Często o pierdoły :P

Ale ja już sobie nie daję z tym rady :( :( wszystkim się obrywa, nigdy taka nie byłam a teraz mam ochotę rozwalić wszystko i wszystkich :(

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usunęłam juz z listy tez mam usunąć bo juz nie wiem o co chodzi mnie w domu nie ma akurat tylko wyswietlilo mi kom Felki zeby usunąć to usuwam..

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Usunęłam juz z listy tez mam usunąć bo juz nie wiem o co chodzi mnie w domu nie ma akurat tylko wyswietlilo mi kom Felki zeby usunąć to usuwam..
    Hej,
    Dodasz mnie do przyjaciolek?

2nn3flw14d6fmfcl.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, ja mam napady złości czy jestem w ciąży, czy nie :P

La-mia, Palinas89, Carolq, helutka lubią tę wiadomość

• La-mia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Luna, ja mam napady złości czy jestem w ciąży, czy nie :P

Me too ;)

FeliceGatto lubi tę wiadomość

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodałam już.

Kurde dopiero do domu weszłam. Babka mi dupe truje znowu, obiad robię, bo oczywiście dzieci nie nakarmiła, bo ona nie ma czasu eeee to co ona w domu robiła jak weszłam siedziala w fotelu krzyzowki rozwiazywala i tv oglądały gamonie..

Idgie lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam mega napady zlosci zawsze bylam niby wredna ale teraz to juz podobno przechodze sama siebie.. no coz hormonki, hormonki.. wczoraj to nawet krzyknelam do takiej szkotki w pracy POMOZ MU!!! Jak mojemu sie cos tam w maszynie popierniczylo a ona wie co i jak.. ale to oczywiscie nie mialo zabrzmiec wrednie tyko zapomnialam powiedziec do tego prosze.. ale ona sie zorientowala bo potem przyszla i mowi POMOZ MU!! POMOZ MU!!!??? CO TO BYLO??? I zaczela sie smiac na szczescie ;) to taka fajna 50letnia babeczka-lesbijeczka :)

Idgie lubi tę wiadomość

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • maimama Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, byłam dziś w h&m,jest dużo spodni ciążowych po 60 i 75 zł, więc jak któraś jest na kupnie to warto☺

FeliceGatto, xpatiiix3, Marietta, Różyczka lubią tę wiadomość

• helutka Ekspertka

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszłam od doktorka rozanielona ;) :P
    Dzieciak siedział sobie po turecku i nie dało rady podejrzeć co tam chowa między nogami... Pomyślałam sobie: ty mały uparciuchu, jeszcze w brzuchu, a już pokazujesz charakterek... :P I jak już pogodziłam się z myślą, że do stycznia jednak się nie dowiem co tam siedzi, to doktorek się nie poddał ;) Lewy bok, prawy bok, dopiero się poodwracał jak mamuśka zmieniła pozycję.. no i pokazał swoje dorodne cohones :D
    Czułam, że będzie chłopak - i jest synek! :D Juppi! :D

pasia27, bimba, Madziaaaaa, FeliceGatto, storczyk, Negra, kkasya, mejbi, xpatiiix3, i.am.chappie, Madziuśka, bereda11, Anniusia, Palinas89, Clio_99, klaudia1534, Marietta, maimama, luna91, Alicce, Monikkk, izizizi, Idgie, Różyczka, monilia84, migussia lubią tę wiadomość

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fuck yeah!!!! Gratuluję jajek i doktorka, który twardo dał radę :D

Bree, Ty już jesteś na FB u nas. Chodź tam, nie rób scen :P

xpatiiix3, helutka, Palinas89, JusWik, Marietta lubią tę wiadomość

‹‹ 920 921 922 923 924 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ