Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Stara sprawa... niestety na belly i OF tez sa kliki i klany... nie chcialabym wracac do tematu a przynajmniej nie tutaj na forum bo sie zaraz zleca hieny i sie znowu zacznie...
niech ktos wywali informacje o plci mojego dziecka bo juz sie zczelo pisanie na ten temat
-
Bree wrote:Stara sprawa... niestety na belly i OF tez sa kliki i klany... nie chcialabym wracac do tematu a przynajmniej nie tutaj na forum bo sie zaraz zleca hieny i sie znowu zacznie...
niech ktos wywali informacje o plci mojego dziecka bo juz sie zczelo pisanie na ten temat
Oj tam, oj tam. Przecież wiadomo, że będzie chłopiec albo dziewczynka, a nie papuga albo lisekMożemy Ci kurczaka dopisać, jak chcesz
Juz napisałam do Pati (założycielki wątku), bo tylko ona może go edytowaćBree lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Bree jest grupa tajna na fejsie
tam nie ma żadnych problemów
wyślij Pati zaproszenie do przyjaciółek i ona zaprosi Cię do grupy, jesteśmy tam tylko my i nikt tego nie może zobaczyć także luzik.
Ja też bym nie chciała, żeby mi ktoś dupsko obrabiał, u nas jest spoko atmosfera( a no i nikt ze znajomych na fejsie nie będzie wiedział, że dołączyłaś do majóweczek 2016 także jeszcze lepiej
)
Idgie mozna możnazaproś Pati do przyjaciółek, wyślesz jej link do swojego fejsa, a ona zaprosi Cię do grupy tajnej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 15:26
Bree, Idgie, myszka2070, Marietta lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Wiecie co, ja byłam jakiś czas na OF i zauważyłam, że tam są takie grupki i jak się na kogoś uprą to żyć nie dają więc ja się nie dziwię
Aby dostać się FB do musisz wysłać Pati linka ze swoim kontem fejsbukowym, ona Cię doda do znajomych i do grupy
Niestety kolejny dzień mam wkurwaChyba hormony mi buzują
Moja mama upatrzyła meble na allegro i stwierdziła, że idealne do sypialni naszej i już chce łatwić transport na weekend
Nie lubię takiego wtrącania, miałam zaplanowane meblowanie sypialni dopiero po świętach - co chyba oczywiste bo grudzień to taki czas, że jakieś drobiazgi trzeba kupić pod choinkę, muszę się ubrać a mam na dodatek problem z wypłatą z zusu bo mi za późno z pracy wysłali dokumenty
Fajnie, że jest okazja, ale okazja może być i za 2 miesiące.
Też macie napady złości?Nie potrafię sobie z nimi poradzić
Idgie, Palinas89, Carolq lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
kkasya wrote:luna - ja mam napady złości
Często o pierdoły
Ale ja już sobie nie daję z tym radywszystkim się obrywa, nigdy taka nie byłam a teraz mam ochotę rozwalić wszystko i wszystkich
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Dodałam już.
Kurde dopiero do domu weszłam. Babka mi dupe truje znowu, obiad robię, bo oczywiście dzieci nie nakarmiła, bo ona nie ma czasu eeee to co ona w domu robiła jak weszłam siedziala w fotelu krzyzowki rozwiazywala i tv oglądały gamonie..Idgie lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ja mam mega napady zlosci zawsze bylam niby wredna ale teraz to juz podobno przechodze sama siebie.. no coz hormonki, hormonki.. wczoraj to nawet krzyknelam do takiej szkotki w pracy POMOZ MU!!! Jak mojemu sie cos tam w maszynie popierniczylo a ona wie co i jak.. ale to oczywiscie nie mialo zabrzmiec wrednie tyko zapomnialam powiedziec do tego prosze.. ale ona sie zorientowala bo potem przyszla i mowi POMOZ MU!! POMOZ MU!!!??? CO TO BYLO??? I zaczela sie smiac na szczescie
to taka fajna 50letnia babeczka-lesbijeczka
Idgie lubi tę wiadomość
myszka2070 -
Wyszłam od doktorka rozanielona
Dzieciak siedział sobie po turecku i nie dało rady podejrzeć co tam chowa między nogami... Pomyślałam sobie: ty mały uparciuchu, jeszcze w brzuchu, a już pokazujesz charakterek...I jak już pogodziłam się z myślą, że do stycznia jednak się nie dowiem co tam siedzi, to doktorek się nie poddał
Lewy bok, prawy bok, dopiero się poodwracał jak mamuśka zmieniła pozycję.. no i pokazał swoje dorodne cohones
Czułam, że będzie chłopak - i jest synek!Juppi!
pasia27, bimba, Madziaaaaa, FeliceGatto, storczyk, Negra, kkasya, mejbi, xpatiiix3, i.am.chappie, Madziuśka, bereda11, Anniusia, Palinas89, Clio_99, klaudia1534, Marietta, maimama, luna91, Alicce, Monikkk, izizizi, Idgie, Różyczka, monilia84, migussia lubią tę wiadomość