Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym ph to dupa
    U mnie 6.5 ichlopiec. A soda raz pienila a raz nie

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stara sprawa... niestety na belly i OF tez sa kliki i klany... nie chcialabym wracac do tematu a przynajmniej nie tutaj na forum bo sie zaraz zleca hieny i sie znowu zacznie... :) niech ktos wywali informacje o plci mojego dziecka bo juz sie zczelo pisanie na ten temat :D

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Stara sprawa... niestety na belly i OF tez sa kliki i klany... nie chcialabym wracac do tematu a przynajmniej nie tutaj na forum bo sie zaraz zleca hieny i sie znowu zacznie... :) niech ktos wywali informacje o plci mojego dziecka bo juz sie zczelo pisanie na ten temat :D

Oj tam, oj tam. Przecież wiadomo, że będzie chłopiec albo dziewczynka, a nie papuga albo lisek :P Możemy Ci kurczaka dopisać, jak chcesz :P

Juz napisałam do Pati (założycielki wątku), bo tylko ona może go edytować ;)

Bree lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jitka wrote:
    tak, jest grupa nasza.
    A mozna sie do niej dopisac?

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree jest grupa tajna na fejsie :D
    tam nie ma żadnych problemów :)
    wyślij Pati zaproszenie do przyjaciółek i ona zaprosi Cię do grupy, jesteśmy tam tylko my i nikt tego nie może zobaczyć także luzik.
    Ja też bym nie chciała, żeby mi ktoś dupsko obrabiał, u nas jest spoko atmosfera :D ( a no i nikt ze znajomych na fejsie nie będzie wiedział, że dołączyłaś do majóweczek 2016 także jeszcze lepiej :P )

Idgie mozna można :) zaproś Pati do przyjaciółek, wyślesz jej link do swojego fejsa, a ona zaprosi Cię do grupy tajnej :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 15:26

Bree, Idgie, myszka2070, Marietta lubią tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree naprawde sie zdenerwowala, ale racja na fejsie sa tylko Majooweczki :) Nikt inny nie ma wstepu :) :) i jest to grupa zamknieta to pati musi zaprosic dana dziewczyne zeby mogla dolaczyc wiec selekcja jest :) ;)

Bree lubi tę wiadomość

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosz,jak tu jest tyle rozmow, ze ledwo nadazam,to nie wyobrazam sobie,co sie na fejsie dzieje ;-)

2nn3flw14d6fmfcl.png
  • luna91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, ja byłam jakiś czas na OF i zauważyłam, że tam są takie grupki i jak się na kogoś uprą to żyć nie dają więc ja się nie dziwię :/

Aby dostać się FB do musisz wysłać Pati linka ze swoim kontem fejsbukowym, ona Cię doda do znajomych i do grupy ;)

Niestety kolejny dzień mam wkurwa :( Chyba hormony mi buzują :( Moja mama upatrzyła meble na allegro i stwierdziła, że idealne do sypialni naszej i już chce łatwić transport na weekend :/ Nie lubię takiego wtrącania, miałam zaplanowane meblowanie sypialni dopiero po świętach - co chyba oczywiste bo grudzień to taki czas, że jakieś drobiazgi trzeba kupić pod choinkę, muszę się ubrać a mam na dodatek problem z wypłatą z zusu bo mi za późno z pracy wysłali dokumenty :( Fajnie, że jest okazja, ale okazja może być i za 2 miesiące.

Też macie napady złości? :( Nie potrafię sobie z nimi poradzić :(

Idgie, Palinas89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie ph 7,5
    kalendarz chinski dziewczynka
    zajady ,twarz raczej problemowa
    i -chłopak :)

Marietta, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kkasya Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:25

• luna91 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkasya wrote:
    luna - ja mam napady złości :P Często o pierdoły :P

Ale ja już sobie nie daję z tym rady :( :( wszystkim się obrywa, nigdy taka nie byłam a teraz mam ochotę rozwalić wszystko i wszystkich :(

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usunęłam juz z listy tez mam usunąć bo juz nie wiem o co chodzi mnie w domu nie ma akurat tylko wyswietlilo mi kom Felki zeby usunąć to usuwam..

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Usunęłam juz z listy tez mam usunąć bo juz nie wiem o co chodzi mnie w domu nie ma akurat tylko wyswietlilo mi kom Felki zeby usunąć to usuwam..
    Hej,
    Dodasz mnie do przyjaciolek?

2nn3flw14d6fmfcl.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, ja mam napady złości czy jestem w ciąży, czy nie :P

La-mia, Palinas89, nick nieaktualny, helutka lubią tę wiadomość

• La-mia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Luna, ja mam napady złości czy jestem w ciąży, czy nie :P

Me too ;)

FeliceGatto lubi tę wiadomość

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodałam już.

Kurde dopiero do domu weszłam. Babka mi dupe truje znowu, obiad robię, bo oczywiście dzieci nie nakarmiła, bo ona nie ma czasu eeee to co ona w domu robiła jak weszłam siedziala w fotelu krzyzowki rozwiazywala i tv oglądały gamonie..

Idgie lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam mega napady zlosci zawsze bylam niby wredna ale teraz to juz podobno przechodze sama siebie.. no coz hormonki, hormonki.. wczoraj to nawet krzyknelam do takiej szkotki w pracy POMOZ MU!!! Jak mojemu sie cos tam w maszynie popierniczylo a ona wie co i jak.. ale to oczywiscie nie mialo zabrzmiec wrednie tyko zapomnialam powiedziec do tego prosze.. ale ona sie zorientowala bo potem przyszla i mowi POMOZ MU!! POMOZ MU!!!??? CO TO BYLO??? I zaczela sie smiac na szczescie ;) to taka fajna 50letnia babeczka-lesbijeczka :)

Idgie lubi tę wiadomość

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • maimama Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, byłam dziś w h&m,jest dużo spodni ciążowych po 60 i 75 zł, więc jak któraś jest na kupnie to warto☺

FeliceGatto, xpatiiix3, Marietta, Różyczka lubią tę wiadomość

• helutka Ekspertka

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszłam od doktorka rozanielona ;) :P
    Dzieciak siedział sobie po turecku i nie dało rady podejrzeć co tam chowa między nogami... Pomyślałam sobie: ty mały uparciuchu, jeszcze w brzuchu, a już pokazujesz charakterek... :P I jak już pogodziłam się z myślą, że do stycznia jednak się nie dowiem co tam siedzi, to doktorek się nie poddał ;) Lewy bok, prawy bok, dopiero się poodwracał jak mamuśka zmieniła pozycję.. no i pokazał swoje dorodne cohones :D
    Czułam, że będzie chłopak - i jest synek! :D Juppi! :D

pasia27, bimba, Madziaaaaa, FeliceGatto, storczyk, Negra, kkasya, mejbi, xpatiiix3, nick nieaktualny, Madziuśka, bereda11, Anniusia, Palinas89, Clio_99, klaudia1534, Marietta, maimama, luna91, nick nieaktualny, Monikkk, izizizi, Idgie, Różyczka, monilia84, migussia lubią tę wiadomość

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fuck yeah!!!! Gratuluję jajek i doktorka, który twardo dał radę :D

Bree, Ty już jesteś na FB u nas. Chodź tam, nie rób scen :P

xpatiiix3, helutka, Palinas89, JusWik, Marietta lubią tę wiadomość

‹‹ 920 921 922 923 924 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ