Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kuzwa ja to nie wiem kiedy do domu wyjde ja pitole ! Nerwa mam ale pewnie jutro sie dowiem rano na obchodzie ale juz mi lepiej bez lekow zyje nie boli nic bąble koziołki wywijają a kilka dni przez ta twarda macice nic nie bylo czuc zadnych ruchow dzis nawet dzien minął mi szybko i chyba już mi obojętne kiedy wyjde
-
Sylika wrote:kuzwa ja to nie wiem kiedy do domu wyjde ja pitole ! Nerwa mam ale pewnie jutro sie dowiem rano na obchodzie ale juz mi lepiej bez lekow zyje nie boli nic bąble koziołki wywijają a kilka dni przez ta twarda macice nic nie bylo czuc zadnych ruchow dzis nawet dzien minął mi szybko i chyba już mi obojętne kiedy wyjde

Relax. Poczekaj do jutra
Może będzie wszystko super?
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
I ja i ja miałam tył i boki zrobione na zero hehe i mam różnice teraz między włosami z pod spodu z 10 cm eeee okropnie to wyglądało dluuuuuuugo kucyk nie nosiłam i musiałam ulicywac te pod spodem hehe dopiero od wakacji jakoś mi się biorą wszystkie włosy w kucyk ale ja ścinałam ponad 2 lata temu i tak hoduje i mi szkoda bo miałam do ucha ooo bardzo podobnie jak kw fryz plus boki i tył wycięty

FeliceGatto, helutka lubią tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
A jaj, podkradłam pomysłna podczytanie pamiętnika Felki. Jako, że kobiecina mądrze rzecze to sobie myślę, lukne. No i co i co i co??? Czytam sobie czytam, a tu...koniec. Na a jakże, Monia się wciąga i dupa blada, Felice straciła wenę.
Wiec ja apeluję Felice Gatto, kobieto lekkiego pióra, skrobnijże tam coś jeszcze:)
A i że tak zapytam co się stało z włosami Małgorzaty? Dziś na filmiku widziałam piękne loczki jak z trwałej, a w pamiętniku faktycznie młoda Santor:)
helutka lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
ha ha ha ja tez to ogladam ha ha i wiekoszosci pokrywaja sie z moimi wyboramixpatiiix3 wrote:Sylwia ciesze się ze juz lepiej z Wami

Spać mi się chce matulu a czekam na kto poślubił mojego syna
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Monikkk wrote:A jaj, podkradłam pomysłna podczytanie pamiętnika Felki. Jako, że kobiecina mądrze rzecze to sobie myślę, lukne. No i co i co i co??? Czytam sobie czytam, a tu...koniec. Na a jakże, Monia się wciąga i dupa blada, Felice straciła wenę.
Wiec ja apeluję Felice Gatto, kobieto lekkiego pióra, skrobnijże tam coś jeszcze:)
A i że tak zapytam co się stało z włosami Małgorzaty? Dziś na filmiku widziałam piękne loczki jak z trwałej, a w pamiętniku faktycznie młoda Santor:)
Buahahahahaha, toć smaruję co jakiś czas
Margoli włosy kręcą się coraz bardziej z wiekiem
No i na czubku i po bokach z przodu ma fale,a cały tył i grzywka to baranek. Nie ogarniam jej, ale tak ma
FeliceGatto wrote:Buahahahahaha, toć smaruję co jakiś czas

Margoli włosy kręcą się coraz bardziej z wiekiem
No i na czubku i po bokach z przodu ma fale,a cały tył i grzywka to baranek. Nie ogarniam jej, ale tak ma 
To musisz zacząć regularnie pisać bo wciągasz i uzależniasz....ehhh chyba nie tak chciałam żeby to zabrzmiało:)
Córcia i tak jest śliczna:)
FeliceGatto lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
bereda11 wrote:ktoras z dziewczyn polecila homeland , wiec sie wciagnełam i prawie koncze 2 sezon , niezły...a potem cos mi polecacie ?tylko prosze nie z tych the walking dead bo takich nie lubie
Ja ostatnio oglądam Wspaniałe Stulecie
Idgie, Jitka lubią tę wiadomość
Eeee chwilę mnie nie było i ominęła mnie rozmowa o jajkach
A mąż leży na łóżku, gra na komórce i śpiewa wymyśloną piosenkę o... kinder jajkach niespodziankach, że to tyle, co "pełna szklanka mleka". świnia jedna 
edit: zmiana repertuaru, teraz na melodię Jingle bells śpiewa "jingle BALLS"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 21:38
nick nieaktualny, FeliceGatto, bimba, Madziuśka, migussia lubią tę wiadomość
-
no niestety nie kazdy ha ha ha zobacze mozemnie wkreci ...dzieki ..Ja jestem fanka ksiazek malo seriali ogladałam dopiero teraz gdy jestem w ciazy mam wiecej czasu na filmy a niestety nie wiem czemu odrzucilo mnie od ksiazek tzn czytam ale nie tak namietnie jak jeszcze do niedawna ..mam nadzieje ze szybko to sie zmieni bo kocham ksiazkiFeliceGatto wrote:Tak. Nie kojarzysz? Lol. Chyba każdy to zna
Czasy sultanów, wiec specyficzny, ale mega mnie kreci 
-
Siemka

Felice - wiem, że muszę odpuścić facetowi
Tylko ja jestem w ciąży i mnie wszystko denerwuje

Mój mąż uwielbia Homeland i mi truje dupe żebym zaczęła oglądać.
Ale mi się nie chce spać jakoś
FeliceGatto, bereda11 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Witam się z rańca

Miłego dnia
Już czwartek także optymistycznie bo został jeszcze tylko jeden poranek kiedy muszę wstać tak wcześnie, byle do weekendu
Trzymam kciuki za wizyty
pasia27, nick nieaktualny, luna91 lubią tę wiadomość

Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc