Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kuzwa ja to nie wiem kiedy do domu wyjde ja pitole ! Nerwa mam ale pewnie jutro sie dowiem rano na obchodzie ale juz mi lepiej bez lekow zyje nie boli nic bąble koziołki wywijają a kilka dni przez ta twarda macice nic nie bylo czuc zadnych ruchow dzis nawet dzien minął mi szybko i chyba już mi obojętne kiedy wyjde
-
Sylika wrote:kuzwa ja to nie wiem kiedy do domu wyjde ja pitole ! Nerwa mam ale pewnie jutro sie dowiem rano na obchodzie ale juz mi lepiej bez lekow zyje nie boli nic bąble koziołki wywijają a kilka dni przez ta twarda macice nic nie bylo czuc zadnych ruchow dzis nawet dzien minął mi szybko i chyba już mi obojętne kiedy wyjde
Relax. Poczekaj do jutraMoże będzie wszystko super?
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
I ja i ja miałam tył i boki zrobione na zero hehe i mam różnice teraz między włosami z pod spodu z 10 cm eeee okropnie to wyglądało dluuuuuuugo kucyk nie nosiłam i musiałam ulicywac te pod spodem hehe dopiero od wakacji jakoś mi się biorą wszystkie włosy w kucyk ale ja ścinałam ponad 2 lata temu i tak hoduje i mi szkoda bo miałam do ucha ooo bardzo podobnie jak kw fryz plus boki i tył wycięty
FeliceGatto, helutka lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
A jaj, podkradłam pomysłna podczytanie pamiętnika Felki. Jako, że kobiecina mądrze rzecze to sobie myślę, lukne. No i co i co i co??? Czytam sobie czytam, a tu...koniec. Na a jakże, Monia się wciąga i dupa blada, Felice straciła wenę.
Wiec ja apeluję Felice Gatto, kobieto lekkiego pióra, skrobnijże tam coś jeszcze:)
A i że tak zapytam co się stało z włosami Małgorzaty? Dziś na filmiku widziałam piękne loczki jak z trwałej, a w pamiętniku faktycznie młoda Santor:)helutka lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
xpatiiix3 wrote:Sylwia ciesze się ze juz lepiej z Wami
Spać mi się chce matulu a czekam na kto poślubił mojego synaxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Monikkk wrote:A jaj, podkradłam pomysłna podczytanie pamiętnika Felki. Jako, że kobiecina mądrze rzecze to sobie myślę, lukne. No i co i co i co??? Czytam sobie czytam, a tu...koniec. Na a jakże, Monia się wciąga i dupa blada, Felice straciła wenę.
Wiec ja apeluję Felice Gatto, kobieto lekkiego pióra, skrobnijże tam coś jeszcze:)
A i że tak zapytam co się stało z włosami Małgorzaty? Dziś na filmiku widziałam piękne loczki jak z trwałej, a w pamiętniku faktycznie młoda Santor:)
Buahahahahaha, toć smaruję co jakiś czas
Margoli włosy kręcą się coraz bardziej z wiekiemNo i na czubku i po bokach z przodu ma fale,a cały tył i grzywka to baranek. Nie ogarniam jej, ale tak ma
FeliceGatto wrote:Buahahahahaha, toć smaruję co jakiś czas
Margoli włosy kręcą się coraz bardziej z wiekiemNo i na czubku i po bokach z przodu ma fale,a cały tył i grzywka to baranek. Nie ogarniam jej, ale tak ma
To musisz zacząć regularnie pisać bo wciągasz i uzależniasz....ehhh chyba nie tak chciałam żeby to zabrzmiało:)
Córcia i tak jest śliczna:)FeliceGatto lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
bereda11 wrote:ktoras z dziewczyn polecila homeland , wiec sie wciagnełam i prawie koncze 2 sezon , niezły...a potem cos mi polecacie ?tylko prosze nie z tych the walking dead bo takich nie lubie
Ja ostatnio oglądam Wspaniałe StulecieIdgie, Jitka lubią tę wiadomość
Eeee chwilę mnie nie było i ominęła mnie rozmowa o jajkach
A mąż leży na łóżku, gra na komórce i śpiewa wymyśloną piosenkę o... kinder jajkach niespodziankach, że to tyle, co "pełna szklanka mleka". świnia jedna
edit: zmiana repertuaru, teraz na melodię Jingle bells śpiewa "jingle BALLS"Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 21:38
katarzyna_d, FeliceGatto, bimba, Madziuśka, migussia lubią tę wiadomość
-
FeliceGatto wrote:Tak. Nie kojarzysz? Lol. Chyba każdy to zna
Czasy sultanów, wiec specyficzny, ale mega mnie kreci
-
Siemka
Felice - wiem, że muszę odpuścić facetowiTylko ja jestem w ciąży i mnie wszystko denerwuje
Mój mąż uwielbia Homeland i mi truje dupe żebym zaczęła oglądać.
Ale mi się nie chce spać jakośFeliceGatto, bereda11 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Witam się z rańca
Miłego dnia
Już czwartek także optymistycznie bo został jeszcze tylko jeden poranek kiedy muszę wstać tak wcześnie, byle do weekendu
Trzymam kciuki za wizytypasia27, katarzyna_d, luna91 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc