Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
mój ostatnio w 17w+6d 217g
lekarz twierdzi że wszystko jest ok i mu wierzę
Teraz na wizytę 8 stycznia mam zabrać pen drive ze sobą i mi nagra całe usg.
Normalnie nie będę nic robić tylko oglądać ten filmik całe dnie hehehe
pasia27, luna91 lubią tę wiadomość
-
Hej kilka dni mnie nie bylo i tyle do nadrabiania:)
Carolq ja mialam w poprzedniej ciazy cukrzyce i urodzilam corke z waga 2800g i jeszcze 8 dni po terminie. Lekarze beda monitorowac jak lozysko sie starzeje ja do samego porodu mialam I stopnia jak np stwierdza ze w 37 tyg masz lozysko III stopnia to beda wywolywac porod. Co do cc to robia tylko jak masz wysokie cukry i dziecko bedzie duze.
A ja wam powiem ze upatrzylam sobie wozek na allegro i nigdzie w sklepie nie moge go znalesc:( musze jeszcze przejechac sie do Bydgoszczy do hurtowni i tam zobaczyc czy maja ten moj wozek
No i dzisiaj u mnie w Toruniu śnieg pada wkoncu jeeeCarolq lubi tę wiadomość
-
baśka86 wrote:Hej kilka dni mnie nie bylo i tyle do nadrabiania:)
Carolq ja mialam w poprzedniej ciazy cukrzyce i urodzilam corke z waga 2800g i jeszcze 8 dni po terminie. Lekarze beda monitorowac jak lozysko sie starzeje ja do samego porodu mialam I stopnia jak np stwierdza ze w 37 tyg masz lozysko III stopnia to beda wywolywac porod. Co do cc to robia tylko jak masz wysokie cukry i dziecko bedzie duze.
A ja wam powiem ze upatrzylam sobie wozek na allegro i nigdzie w sklepie nie moge go znalesc:( musze jeszcze przejechac sie do Bydgoszczy do hurtowni i tam zobaczyc czy maja ten moj wozek
No i dzisiaj u mnie w Toruniu śnieg pada wkoncu jeee
Baśka gdzie w Bydgoszczy jest hurtownia? bo ja tylko w Toruniu w Smykolandzie byłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej ja wracam z pracy
Okazało sie ze szefowa głownie chciała sie spotkac po to aby dać mi prezent na świętahehe
No i tak pogadaliśmy , wypiliśmy herbatkę i troszkę ogarnelysky sprawy
I Warszawa w śniegunanananana Carolq sie cieszy
katarzyna_d, migussia, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny