Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuśka wrote:Baśka gdzie w Bydgoszczy jest hurtownia? bo ja tylko w Toruniu w Smykolandzie byłam
-
Carolq wrote:Baśka dziekuje za twoja historie
troszkę z tym spazmuje ale jak widac nie trzeba puki nic sie konkretnego nie dzieje
mam nadzieje ze u mnie skończy sie tak samo dobrze jak u Ciebie
-
JusWik wrote:Dziewczyny bola was pachwiny jeszcze? Bo dzis mnie a to z jednej a to z drugiej kluje. Wogole jakos mnie w kroczu pobolewa jakby ktos mi kopa zasnął
-
to pewnie od tego ja jak czuje ze juz zaczyna bolec to przerywam i sie klade chociaz na 10 min i przechodzi
-
Odpocznij sobie i pomalu rob nie spiesz sie.
JusWik lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny my juz po polowkowym. Dzidzia ma się dobrze,w dalszym ciągu jest dziewczynka,ma 368g,serducho ok, wszystkie wymiary ok,prawie tydzień do przodu. Łożysko na przedniej ścianie, ktoś chyba pisał, że przez to słabiej czuć ruchy? Aż mnie głowa zaczyna boleć z emocji,bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku, aczkolwiek liczyłam po cichu,ze coś jej tam wyrośnie między nóżkami ☺
baśka86, katarzyna_d, Carolq, klaudia1534, Madziuśka, josephinka84, Dariaaa88, pasia27, helutka, luna91, FeliceGatto, migussia, JusWik, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Witam słońca
Widzicie tak to jest my nadgorliwe Matki Polki chcemy mieć wszystko poukładane , posprzątane a potem cierpimy. Ja dzis właśnie tez miałam wizytę u lekarza. Zrobił mi usg i wszystko w porządku. Będzie córciamam ucisk na któryś kręg i dlatego zabiera mi nogę i z bólu nie mogę wytrzymać. No ale cóż lekarz ze swoim szwedzkim podejściem pocieszył mnie ze będzie tylko gorzej bo cały czas ciąża idzie na przód i niestety moje cierpienie jest w to wpisane. Także aby do maja
Co do wózków wyprawek to ja mam wszystko po małym. Dokupie troszkę dziewczęcych i będzie dobrze.
Baśka86 Jaka jest norma jesli chodzi o cukier naczczo ??? Muszę sie dowiedzieć bo tu dla nich wszystko jest w porządku. Ja właśnie na czczo na badaniu byłam i miałam 95 i położna mówi ze pięknie jest. Dzis sie pytałam czy robi sie glukozę z obciążeniem to ze nie, tylko jak jak kobieta jest otyla albo jak ktoś chorował w rodzinie. A jak ja mam to kontrolować jak badania robią tu dwa razy przez 9 mcy??? Mowię wam porażka dosłownie
Tola2014 uważaj na kolkę nerkowa bo ja miałam ataki ( nie w ciąży) ze sikalam pod siebie, wymiotowałam i leżałam na morfinie. Broń Boże sie nie przeciązaj. Za to lekarz mnie pocieszył ze jak kolkę taka przeżyłam to poród będzie pryszczem
Pozdrawiam wszystkie ciepłopasia27, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Mamamiśka norma u nas na czczo dla kobiet w ciązy jest 92 po obciązeniu glukoza po godz 180 a po 2 godz 153
helutka, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
baśka86 wrote:Na Nowotoruńskiej maja nawet sklep internetowy ale nawet nie wiem czy wszystkie wlasnie modele maja na tej stronie. W smykolandzie tez bylam ale bardzo maly wybor wozkow maja jak na taki duzy sklep jeszcze do Bobasa bym musiala sie przejechac i zobaczyc co tam maja
dziękuję - to się przejadę -
Madziuśka a Ty z Torunia?
Eliana lubi tę wiadomość
-
Witam się w pierwszym dniu przymusowego lezenia:(
Mam problem ze spietym i obolałym brzuchem. Wczoraj jak powiedziałam o tym ginowi, to stwierdził, że takie uroki ciąży i mam wytrzymać
Kurcze, ale dzisiaj 2 razy mnie złapał taki ostry ból brzucha, że się ruszyć nie mogłam no i bruch mega twardy i cały obolały.
A może bym sobie zakupiła nospe, co myślicie?? Nigdy nie brałam, bo lekarz przeciwny.. -
Madziuśka wrote:pomiędzy Toruniiem a Bydgoszczą mieszkam, cała rodzina w Toruniu
[/QUOT
No to masz i do Torunia i Bydgoszczy blisko:) Daj znac jak bedziesz w Bydgoszczy w tej hutrowni czy warto jechac wogole -
baśka86 wrote:Madziuśka wrote:pomiędzy Toruniiem a Bydgoszczą mieszkam, cała rodzina w Toruniu
[/QUOT
No to masz i do Torunia i Bydgoszczy blisko:) Daj znac jak bedziesz w Bydgoszczy w tej hutrowni czy warto jechac wogole
oki doki
a jutro jestem w Toruniu - paznokcie robići mamusię odwiedzic
-
Sylika wrote:To moj cukier na czczo 78 po obciazeniu 145 chyba a po dwoch niespelns 60.
to co zle?
Carolq, Sylika lubią tę wiadomość