Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej
Warszawka blisko mnie niby ale u mnie śniegu nie widać
a jak sobie pomyśle ze świeta bez sniegu to mi sie plakac chce
gdzie ten nastrójkiedys ,pamiętam był mrozek ,snieg skrzypiał pod butami jak sie szło na pasterkę a teraz ?? echhh
no nic
ja juz dziewczyny na swoim
taak sie ciesze
pozdrawiam :*luna91, bereda11, Carolq, migussia, pasia27, Negra, JusWik, katarzyna_d, FeliceGatto, monilia84, Eliana lubią tę wiadomość
-
Cześć Wam
U mnie porządki - właściwie mama wysprzątała a ja ukłądałam ubrania w szafach, dokumenty i moje osobiste rzeczy.
Sluzu mam całą masę - u mnie jest biały. W sobotę idę do gina i dowiem się czy on jest ok. Trochę mnie szczypał, ale zastosowałam MultiGyn czy jakoś tak i przeszło!
Ja juz pisałam kilka tygodni temu, że cień kreski mi się ciągnie od spojenia do pępucha. Jakieś 2 tygodnie temu pępek się zrobił brązowy środkuHahah raz myślałam, ze jest niedomyty
Carolq lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Tola mi też ginek przepisał te globulki i jest ok , rano bywał kremowy ale raczej nie rozciągliwy:) może poprostu taki masz śluz
tzn on nie jest rozciągliwy tylko taki żółty czop wielkości hmm 1,5 cm
a ile przepisał Ci ? 3 szt?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 17:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytola2014 wrote:tzn on nie jest rozciągliwy tylko taki żółty czop wielkości hmm 1,5 cm
a ile przepisał Ci ? 3 szt? -
Cigaretta wrote:3 sztuki, zdziwiło mnie to troche, że taka dawka pomoże ale jest ok. I prócz tego jedna tabletke dla mnie i dla męża na 'odgrzybienie' <blee>
-
nick nieaktualnyMalena91 wrote:Dziewczyny dostalam chyba kołki jelitowej ( przynajmniej tak twierdzi gin bo musiałam do niego zadzwonić) od 2 godz nie da się chodzić bo kłuje i szarpie w lewym dole podbrzucha,wzięła apap i mam leżeć jak nie przejdzie to na oddział pod kroplowke: \
Około 10 tyg ciąży miałam kolke nerkowa. Kula i bolala lewa strona w okolicach talii. Leżenie nie pomagało. Musiałam to rozchodzi, ale wtedy o tym nie wiedziałam,. Zalegal mi mocz, zbierał się piasek. Trzeba dużo pić niestety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 18:09
Malena91 lubi tę wiadomość
-
Ja tez slyszalam ze ma nie byc sniegu na swieta ale to nie nowosc ja juz od 4 lat nie widuje sniegu u mnie w wigilie ale za to na wielkanoc 3 lata i 2 lata temu wujek balwana lepil w wielkanoc !