Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej myszki na fb wrzuciłam filmik z USG ale tutaj nie dam rady, fote może póżniej wrzucę
)
Byłam dzisiaj na wizycie i mój bąbel ma 1,6cm, serducho ładnie bije ale nie słuchaliśmy no i z USG 8t 0d dzisiajwięc termin tak gdzieś na 29 lipca
mam małego krwiaczka i muszę się bardzo oszczędzać, ten sobotni poranny potok śluzu brązowawego był pewnie z niego!
jesteśmy mega szczęśliwiAgusia ;), Dariaaa88, josephinka84, JusWik, Anjaa, katarzyna_d, bimba, Carolq, bereda11, pasia27, Alicce, izizizi lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualny
-
Palina gratuluje
teraz będzie juz wszystko w porządku:)
Ja też od poniedziałku przymusowo odpoczywam, tez nie wiem skąd pojawił się u mnie krwiaczek, do następnej wizyty mam się oszczędzać, ale już dzisiaj czuje się bardzo dobrze, no i śluz juz czysty, wiec chyba już się oczyścilo wszystko. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulinas ja również gratuluję, bardzo się cieszę że wszystko dobrze:*
Naszła mnie ochota na krupnik i co .... trzeba ugotować
Mi nawet po nospie i magnezie co jakiś czas się brzuch napina, oszaleć idzie z tym wszystkim...
Krwiaki chyba dosyć często się zdarzają, jak leżałam teraz w szpitalu to przy mnie kilka dziewczyn było przyjmowane na oddział właśnie z krwiakami które plamiły....[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
hej, gratuluje dobrych wiadomości!
A u mnie dziś power, połowę dnia sprzątałam i byłam na zakupach. Może dlatego, że dziś pierwszy dzień wolnego:)
Mam intymne pytanie, czy depilujecie się "tam"? Przed ciążą depilowałam się regularnie, teraz mam problemy:/ czy to prawda, że do porodu najlepiej się wydepilować?
-
Cześć Dziewczyny!
Cigaretes! Super że poczułaś kopniaki!
Paulina gratuluję bijącego serduszka!
Olka ja mam paciorkowca od niedawna, nie mam pojecia jak się przyplątał...tego sie nie leczy. Jedynie przed porodem dostaje sie antybiotyk ( zastrzyk ) i tyle.
Podobnie jak Felice nie pamietam na co jeszcze odpisać
Trochę naskrobałyście przez ostatnie dni
Wczoraj miałam połówkowe. Nie widzę na opisie ile cm ma Córeczka, ale wiem, że jest zdrowa bo wszystkie pomiary ma prawidłoweJestem bardzo szczęśliwa
Mnie nie ma na fb i nie dlatego sie ostatnio nie udzielam. Zwyczajnie mam duzo pracy. O świętach jeszcze nie mysle. Zakupy, prezenty, Sprzatanie i choinka, to wszystko musi poczekać do przyszłego tygodnia.
Chyba Luna pisała o odżywianiu się... też totroszkę zaniedbałam. Na śniadanie czasem wypijam dwie kawy... W I trym. nie mogłam nawet patrzeć w kierunku kawy s teraz jej pragnę!!! I piję1-2 dziennie cappuccino z ekspresu.
Czasem mandarynki śmierdzą mi chemią! Moze trafiłam na jakieś strasznie pryskanie. Teraz zanim zjem, myje i wycieram każda z osobna. Od Świąt chciałabym zwolnić tempo i jadać regularnie.
Pozdrawiam!
FeliceGatto, Clio_99 lubią tę wiadomość
-
Ależ macie piękne brzuchy! U mnie jakiś taki mały bardzo jeszcze
Mam jakiś kryzysowy tydzień. Zero sił na cokolwiek. Ciśnienie na poziomie 100/63 - po prostu padam na twarz nic nie robiąc. Kiepsko...
Ruchów nie czuję.. czasem mi się wydaje, że coś w brzuchu bulgocze, ale to chyba mi się tylko na razie wydaje, że to dziecko daje o sobie znać
Choinka nie jest u mnie jeszcze kupiona, chałupa zabałaganiona.. mam to gdzieś. Mam zamiar w tym roku się poopieprzać i posprzątać po łebkach
Carolq lubi tę wiadomość
-
Dariaaa88 wrote:możesz się wydepilować ale nie musisz, w razie czego położna sobie wydepiluje miejsce gdzie będzie nacięcie. ja osobiście się depiluje ale to wyłącznie dla swojego samopoczucia.
Masz na myśli, że położna ogoli, nie wydepiluje? Nie wyobrażam sobie depilacji kroczaJa depiluję nogi, a pachy/ bikini golę, zdarzyło mi się raz pachy wydepilować, o dramat, ile krwi się lało
Helutka- ja też energii brak. Mąż powiesił firanki, ja spróbuję jutro odsprzątać mieszkanie jak do pracy polezie... Spać mi się chce cały czas, a zasnąć nie mogęI głodna nie jestem wcale, a wcale już chyba od tygodnia...
Różyczka- super, że na połówkowym wszystko w porządkuja muszę czekać do po-świętach niestety na wolny termin. A na wydruku nie ma wzrostu dzidziulka?
-
nick nieaktualnyRóżyczka dobrze, że z córeczką wszystko ok
Mnie dzisiaj dziwnie boli podbrzusze, łapią mnie dziwne skurcze takie uczucie jakby nacisk na macice czy coś.. wyniki krwi i moczu już mam, we wtorek się okaże czy wszystko ok.
Oglądniemy władce pierścienia do końca i spaaaać. -
Dzięki Marietta i Cigaretta
Znalazłam tylko wagę na opisie 368g
Natomiast na zdjęciu coś jest w cm podane ( 13.6 ) ale nie sadze żeby to była długość bo chyba byłoby to za mało...
Mnie od kilku dni boli po bokach w podbrzuszu. Jakby mikroskopy wbijał rozpalone kołki. Ból ten nasila się przy wstawaniu, wysiadaniu z auta itp. Czytałam, że to normalne.
Bardziej zastanawia mnie czy to że boli mnie pęcherz po opróżnieniu jest ok.