X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • malvva Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny za cieple slowa, jesteście kochane <3

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • malvva Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicce wrote:
    malva w biedronce pracujesz???? ;)

tak, maja super socjal, ,miałam jeszcze bon na 350 zl i bedzie wyprawka dla dzidziusia.

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • malvva Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Moje ciałko też nie takie jak wcześniej ;) Chyba tak musi być :P Mój mąż też uwielbia moją pupę, teraz trochę się powiększyła, więc łazi za mną i woła Kim Kardashian, na co w odwecie mówię do niego "Czarny Kanea" :P Rozstępy miałam wcześniej już na pośladkach, ale minimalne, teraz jak dotykam skóry na pupie. udach, taka dziwna w dotyku :/ Buzię mam przesuszoną, jak się nie nakremuje na noc, obłazi z twarzy :/ Ale najgorzej z nogami, zawsze miałam problem z naczynkami na nogach, mega problem, byłam u naczyniowca i u fleubologa, miałam już kasę odłożoną na mikroskleroterapię, żeby pozbyć się tych fioletowych żyłek, ale odłożyliśmy zabieg, bo po ciąży prawdopodobieństwo nawrotu naczynek 100%. Więc teraz o zgrozo są widoczne pięć razy więcej, zwłaszcza, że ja blada jak dupa teraz :P

mam tak samo z twarza musze kremowac po mnie szczypie i odchodzi i po kapieli mam taka napieta.

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

widzę ze teraz temat wyglądu w ciąży, ja mam 168 zwrostu i 57,4 :) ogólnie tylek zawsze miałam malusi, ale teraz jest juz większy :P

A co do kremów to mam 2 perfecta mama i bio oil :P smaruje raz jednym raz drugim :P rozstępy mam po pierwszym dziecku, zapobiegam !żeby gorzej nie było ;)

Pozdrawiam

• JusWik Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    tak, maja super socjal, ,miałam jeszcze bon na 350 zl i bedzie wyprawka dla dzidziusia.
    Dokladnie socjal tam spoko. Siostra pracuje moja i dla dzieci tez super paki dostala. Dla dzieci tez fajne wyprawki maja.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• JusWik Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kochane. Pati na fejsie wiecej jest. My dzis 20 tydzień zaczynamy. Od 2 dni nie czuje zeby maly sie ruszal i juz się martwię :-(

pasia27 lubi tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• Magenta Ekspertka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    Zazdro... U mnie rok rocznie były bony Sodexo dla każdego i jakiś praktyczny drobiazg z logo firmy a w tym roku nic :(

5bd5222f11.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    Dokladnie socjal tam spoko. Siostra pracuje moja i dla dzieci tez super paki dostala. Dla dzieci tez fajne wyprawki maja.

do 1 klasy jak dziecko idzie to nawet wyprawka jest, ja podpisalam 2 umowe a po dwoch tygodniach okazalo sie ze jestem w ciazy.

JusWik lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • malvva Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magenta wrote:
    Zazdro... U mnie rok rocznie były bony Sodexo dla każdego i jakiś praktyczny drobiazg z logo firmy a w tym roku nic :(
    szkoda, z biedronki sporo osob sie smieje a jak sie trafi na fajny zespol to naprawde jest super,kiedys w biedronce bylo zle ale po aferze jest luksus nawet we wrzesniu mialam bon na 200 zl na rozpoczecie roku szkolnego.

JusWik lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale numer, ubieram się właśnie, ściągam koszulkę, patrze, a tu LINEA NEGRA, skąd mi tą krechę wywaliło, ani kiedy? nie mam pojęcia :D Siedzę, wpatruję się w swój bandzioch i oczom wiary dać nie mogę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 10:33

Carolq, xpatiiix3, Aniu_leczka, katarzyna_d, Agusia ;), pasia27, helutka lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce się tu rozpisywać ostatnio, bo jest osoba, która czyta moje posty i strasznie się moim życiem interesuje, bo brak jej tematu do plotek.. Z resztą świąteczne porządki teraz po świętach zacznę coś więcej pisać może, nawet kalendarz od 3 dni zaniedbany wieczorem się kładę coś skrobne i padam zaraz ogólnie jest ok tylko mam trochę dretwa atmosferę z mamą a babcia aż szok nie kłócimy się już 3 dzień :o także postępy :)

JusWik lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny i życzę miłego dnia ja dziś znowu zakupy sprzątanie i tak do świąt, a co do wyglądu w ciąży haha jestem grubasek :)ale nie przeszkadza mi to po porodzie będę się martwić wagą. Dziś może kupie coś dla mojego malca pozdrawiam.

• kkasya Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:26

katarzyna_d, Carolq lubią tę wiadomość

• maimama Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Nie chce się tu rozpisywać ostatnio, bo jest osoba, która czyta moje posty i strasznie się moim życiem interesuje, bo brak jej tematu do plotek.. Z resztą świąteczne porządki teraz po świętach zacznę coś więcej pisać może, nawet kalendarz od 3 dni zaniedbany wieczorem się kładę coś skrobne i padam zaraz ogólnie jest ok tylko mam trochę dretwa atmosferę z mamą a babcia aż szok nie kłócimy się już 3 dzień :o także postępy :)
    A właśnie Pati miałam pytać jak tam przygotowania do ślubu i w ogóle, ale rozumiem, że nie będziesz chciała pisać o sprawach prywatnych, w każdym bądź razie odzywaj się od czasu do czasu ☺
    U mnie dziś sprzątania ciąg dalszy. Robię po troszku,bo nie wiem czy Wy też, ale ja bardzo szybko się męczę, ehh

• maimama Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłosia wrote:
    A my na wigilię z moja rodzina bo jego rodzice po rozwodzie teściowa ma nowego męża i jedziemy do nich w pierwsze święto razem z siostra mojego męża. A drugie święto gdzieś na kawkę idziemy :)
    A dziś u mnie równa połowa ciąży super !:)

Właśnie sprawdziłam i u mnie też równiutko połowa ☺☺☺

Kłosia, williams1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:

Ehhh wiem co czujesz :P ja tez sie czuje osaczona !!! Ale sram na to !!! Niech wiedza ze u mnie wyśmienicie jest :P :P

Marietta u mnie tez ta lina sie zaczyna pojawiać :P od dolu jest juz lepiej widoczna :P
    Justwik spokojnie, maluszek tez czasem musi odpocząć i jego ruchy są malo wyczuwalne :P czasem daje czadu!!, a czasem sobie grzecznie siedzi i bawi sie pepowina

Marietta, JusWik lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dostałam prezent :) Nowego tableta :D także teraz mogę być bardziej na bieżąco z Wami i lepiej będzie pisać i edytować te tabelki srelki i pierwszą stronę ;) tylko muszę sobie takie etui dokupić, żeby klawiaturę mieć do Niego to wgl full wypas będzie mi pisać jak na laptopie hehehhe już mi się śmiać chce ,bo wyobrażam sobie siebie na zmianę z tabletem i telefonem na porod9wce proszącą, żeby położona połączyła do ładowarki ahahaha ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 12:58

Marietta, katarzyna_d, Magenta, bereda11, JusWik, pasia27 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeej Pati, ale super taki extra gift przed świętami jeszcze :P

Mnie bobek kopie non stop prawie :)
    Wróciłam z zakupów, ale się uśmiałam w kolejce w carefourze... pierwszeństwo osoby starsze i w ciąży, osobna kasa dla dzieci z mamami, w tej kolejce uprzywiejowanej przede mną kilka-kilkanaście babeczek koło 50 lat, każda udaje staruszkę :P I Ci co przede mną stali, to mój brzuch widzieli, specjalnie kurtkę zdjęłam, żeby nikt się nie pluł do mnie :D A za mną babcie sapią, kwiczą, jęczą, że kolejka pierwszeństwa, a taki tłum :P

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:51

Marietta lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Dariaa obie mamy po bobku :P Ja właśnie pranie robię i chyba popakuję też część prezentów, póki męża nie ma i nikt mi pod nogi nie włazi ;)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
‹‹ 966 967 968 969 970 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ