Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Marietta wrote:Moje ciałko też nie takie jak wcześniej
Chyba tak musi być
Mój mąż też uwielbia moją pupę, teraz trochę się powiększyła, więc łazi za mną i woła Kim Kardashian, na co w odwecie mówię do niego "Czarny Kanea"
Rozstępy miałam wcześniej już na pośladkach, ale minimalne, teraz jak dotykam skóry na pupie. udach, taka dziwna w dotyku
Buzię mam przesuszoną, jak się nie nakremuje na noc, obłazi z twarzy
Ale najgorzej z nogami, zawsze miałam problem z naczynkami na nogach, mega problem, byłam u naczyniowca i u fleubologa, miałam już kasę odłożoną na mikroskleroterapię, żeby pozbyć się tych fioletowych żyłek, ale odłożyliśmy zabieg, bo po ciąży prawdopodobieństwo nawrotu naczynek 100%. Więc teraz o zgrozo są widoczne pięć razy więcej, zwłaszcza, że ja blada jak dupa teraz
mam tak samo z twarza musze kremowac po mnie szczypie i odchodzi i po kapieli mam taka napieta. -
nick nieaktualnyWitam,
widzę ze teraz temat wyglądu w ciąży, ja mam 168 zwrostu i 57,4ogólnie tylek zawsze miałam malusi, ale teraz jest juz większy
A co do kremów to mam 2 perfecta mama i bio oilsmaruje raz jednym raz drugim
rozstępy mam po pierwszym dziecku, zapobiegam !żeby gorzej nie było
Pozdrawiam -
malvva wrote:tak, maja super socjal, ,miałam jeszcze bon na 350 zl i bedzie wyprawka dla dzidziusia.
-
JusWik wrote:Dokladnie socjal tam spoko. Siostra pracuje moja i dla dzieci tez super paki dostala. Dla dzieci tez fajne wyprawki maja.
do 1 klasy jak dziecko idzie to nawet wyprawka jest, ja podpisalam 2 umowe a po dwoch tygodniach okazalo sie ze jestem w ciazy.JusWik lubi tę wiadomość
-
Magenta wrote:Zazdro... U mnie rok rocznie były bony Sodexo dla każdego i jakiś praktyczny drobiazg z logo firmy a w tym roku nic
JusWik lubi tę wiadomość
-
Ale numer, ubieram się właśnie, ściągam koszulkę, patrze, a tu LINEA NEGRA, skąd mi tą krechę wywaliło, ani kiedy? nie mam pojęcia
Siedzę, wpatruję się w swój bandzioch i oczom wiary dać nie mogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 10:33
Carolq, xpatiiix3, Aniu_leczka, katarzyna_d, Agusia ;), pasia27, helutka lubią tę wiadomość
-
Nie chce się tu rozpisywać ostatnio, bo jest osoba, która czyta moje posty i strasznie się moim życiem interesuje, bo brak jej tematu do plotek.. Z resztą świąteczne porządki teraz po świętach zacznę coś więcej pisać może, nawet kalendarz od 3 dni zaniedbany wieczorem się kładę coś skrobne i padam zaraz ogólnie jest ok tylko mam trochę dretwa atmosferę z mamą a babcia aż szok nie kłócimy się już 3 dzień :o także postępy
JusWik lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny i życzę miłego dnia ja dziś znowu zakupy sprzątanie i tak do świąt, a co do wyglądu w ciąży haha jestem grubasek :)ale nie przeszkadza mi to po porodzie będę się martwić wagą. Dziś może kupie coś dla mojego malca pozdrawiam.
-
xpatiiix3 wrote:Nie chce się tu rozpisywać ostatnio, bo jest osoba, która czyta moje posty i strasznie się moim życiem interesuje, bo brak jej tematu do plotek.. Z resztą świąteczne porządki teraz po świętach zacznę coś więcej pisać może, nawet kalendarz od 3 dni zaniedbany wieczorem się kładę coś skrobne i padam zaraz ogólnie jest ok tylko mam trochę dretwa atmosferę z mamą a babcia aż szok nie kłócimy się już 3 dzień :o także postępy
U mnie dziś sprzątania ciąg dalszy. Robię po troszku,bo nie wiem czy Wy też, ale ja bardzo szybko się męczę, ehh -
Kłosia wrote:A my na wigilię z moja rodzina bo jego rodzice po rozwodzie teściowa ma nowego męża i jedziemy do nich w pierwsze święto razem z siostra mojego męża. A drugie święto gdzieś na kawkę idziemy
A dziś u mnie równa połowa ciąży super !
Właśnie sprawdziłam i u mnie też równiutko połowa ☺☺☺
Kłosia, williams1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Nie chce się tu rozpisywać ostatnio, bo jest osoba, która czyta moje posty i strasznie się moim życiem interesuje, bo brak jej tematu do plotek.. Z resztą świąteczne porządki teraz po świętach zacznę coś więcej pisać może, nawet kalendarz od 3 dni zaniedbany wieczorem się kładę coś skrobne i padam zaraz ogólnie jest ok tylko mam trochę dretwa atmosferę z mamą a babcia aż szok nie kłócimy się już 3 dzień :o także postępy
Ehhh wiem co czujeszja tez sie czuje osaczona !!! Ale sram na to !!! Niech wiedza ze u mnie wyśmienicie jest
Marietta u mnie tez ta lina sie zaczyna pojawiaćod dolu jest juz lepiej widoczna
Justwik spokojnie, maluszek tez czasem musi odpocząć i jego ruchy są malo wyczuwalneczasem daje czadu!!, a czasem sobie grzecznie siedzi i bawi sie pepowina
Marietta, JusWik lubią tę wiadomość
-
I dostałam prezent
Nowego tableta
także teraz mogę być bardziej na bieżąco z Wami i lepiej będzie pisać i edytować te tabelki srelki i pierwszą stronę
tylko muszę sobie takie etui dokupić, żeby klawiaturę mieć do Niego to wgl full wypas będzie mi pisać jak na laptopie hehehhe już mi się śmiać chce ,bo wyobrażam sobie siebie na zmianę z tabletem i telefonem na porod9wce proszącą, żeby położona połączyła do ładowarki ahahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 12:58
Marietta, katarzyna_d, Magenta, bereda11, JusWik, pasia27 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Jeeej Pati, ale super taki extra gift przed świętami jeszcze
Mnie bobek kopie non stop prawie
Wróciłam z zakupów, ale się uśmiałam w kolejce w carefourze... pierwszeństwo osoby starsze i w ciąży, osobna kasa dla dzieci z mamami, w tej kolejce uprzywiejowanej przede mną kilka-kilkanaście babeczek koło 50 lat, każda udaje staruszkęI Ci co przede mną stali, to mój brzuch widzieli, specjalnie kurtkę zdjęłam, żeby nikt się nie pluł do mnie
A za mną babcie sapią, kwiczą, jęczą, że kolejka pierwszeństwa, a taki tłum
xpatiiix3 lubi tę wiadomość