Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a u mnie chłopiec będzie
niedawno wróciłam z usg
!!
Madziaaaaa, klaudia1534, xpatiiix3, bereda11, Cigaretta, Kłosia, Clio_99, storczyk, JusWik, Sylika, myszka2070, Negra, Dariaaa88, josephinka84, tiffi, pasia27, monilia84, Agusia ;) lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
Pojechałam na izbe z tym twardnieniem brzucha bo sie balam ze moze sie szyjka skraca(okazalo sie ze szyjka 4,7cm) i przy okazji zbadała małego, oczywiscie musiala go poobracac calego bo jak zwykle ulozyl sie bokiem i mowi "No jest tu psiurek, chlopak jest"
aaaaa
pasia27, Agusia ;) lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też mam faze od kilku tyg na mandarynki, pomarańcze i ogórasy
Dziś samotny wieczór przed tv, mąż na męskiej imprezce, czekam na komedie na tvn, otworze prażynki i tylemoje maleństwo już bardziej daje o sobie znać, właśnie czuje jak sie rusza, jestem o wiele spokojniejsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 19:02
-
No mojego tablet Mery przejął także przydał mi się drugi ale z kolei ja tu na tableta pobawić się jak Nel spala to mi telefon wsiakl no bo jak sobie tak bez pański leży szukam szukam a tu Mery sobie na YT ogląda filmiki schowany w kąciku
A ja to mamie włosy pofarbowałam, ścięłam, no i dzisiaj choinkę ubieramy zaraz idę jeszcze w kosmetyczkę się pobawić wąsik i brwi zrobić mamie
A póki co pije herbatkę z cytryną a młoda mi chamsko w szyjkę kopie i odbija się gdzieś przy pępku jakby czkawke ma ale dosyć mocno czuć jakby sobie podskakiwała tak chamskoheheheh
Livia
Nela
Marcel
-
Hej Dziewczyny
Miałam dziś pracowity, ale za to przyjemny dzień,
Mąż zdjął firanki więc można powiedzieć, że porządki świąteczne zrobioneJeszcze tylko niech powiesi
Jutro chciałabym udekorować trochę dom, żeby w końcu poczuć klimat świąt. Pomyślę o prezentach i zrobię listę zakupów spożywczych, żeby nie spędzać zbyt dużo czasu w supermarketach,
Macie jakiś obiadowy pomysł na pierwszy dzień świąt? -
I ja już wolna za kosmetyczkę i fryzjerkę porobiłam i starczy na dzisiaj, jeszcze ze śmiechu się posikałam.. :o Nie trzymam juz totalnie, tak mi mała w pecherz wsiada, dzisiaj to wgl latam max co 30min ,najczęściej to 15-20 min ,ledwie więcej wytrzymuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 21:34
katarzyna_d, bimba lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel