Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
witam dziewczyny...u mnie tez robi sie ladna pogoda jest tu ciepli , 15 stopni prawie kazdego dnia ale czesto pada a dzisiaj jest nawet sloneczko ...Moj ten na kacu i dosypia dzis , choruje od jakiegos czasu i wczoraj postanowil leczyc sie wodka no to dzis umiera ...
-
Cześć
Ja się smaruję balsamami Bielendy. Rozstępy mam 2 małe na piersiach pod spodem. Moja mama po 2 ciążach ma 1 malutki przy pępku i nic i mam nadzieję, że u mnie będzie tak samo, ale cóż jak napisała pasia - najważniejsze, ze z maluszkiem wszystko ok
malvva - gdyby mój maż mi tak powiedział to by dostał po gębie. Niech sam se urodzi. Facet powinien mieć szacunek do kobiety, która sprowadiła na świat jego syna lub córkę.
Co do figury to powiem Wam, że ja utyłam już 9 kgNa prawdę ludzie mówią, ze widać tylko po brzuchu. No i im wierzyłam. Ale wczoraj poszłam kupić sobie jakiś zestaw ciuchowy na święta i myślałam, że kupię coś w normalnym sklepie i się okazało, ze się nie dopinam w największych rozmiarach. Dopiero tam zobaczyłam jak bardzo zmieniło się moje ciało
P prostu to już nie jest to samo co kiedyś
Mój rusza sie codziennie, ale rzadko to czuję. Powoli zdarzają sie już takie kopniaki, które czuć przez skórę - czasami aż są nieprzyjemne. Ale pytałm gina wczoraj i powiedział, że na początku zdarzają się kilkudniowe przerwy i mam się nie martwićA na wizycie wszystko ok
W sumie synek tak się pozakrywał, że nic a nic nie mogliśmy zobaczyć. Ginek zmierzył my główkę i tyle
JusWik, mariam85, katarzyna_d, pasia27, Carolq lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
bereda - wiesz ja też gruba sie nie zrobiłam, nogi mi zostały szczupłe, brzuch jedynie co wyrzuciło. Mama powiedziała, ze mam pupę jak Kim Kardashian, ale zawsze miałąm wystającą. Piersi duzo większe. Ale tak w sobie mam wrażenie, że jestem szczupła. No, ale mówię Ci - rozmiar 44 spódnica - no po prostu worek a za mała ;/ No i dupa taka galaretowata, mało jędrna.
Co do tych skurczów to dziś jak się schyliłam to przy wstawaniu poczułam na wysokości pępka własnie takie spięcie - przeszło jak usiadłam chwilę.
Ehh mąż mi mówi non stop, że mam piękne ciało. Nawet jak kłamie wolę, żeby tak gadał niż żeby mi zasadził tekst, że jestem grubabereda11 lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
U mnie dziewczyny 5 kg na plusie, a i tak czuję się jak wieloryb... Pokazały mi się piękne rozstępy w okolicach pępka po pierwszej ciąży, nowych póki co nie ma,ale gdzie tam do porodu, ehh. Smaruje sie Mustela jak oczywiście nie zapomnę. Miłej niedzieli, u nas też cieplutko i słonko świeci, wiosna☺
-
Hej ja się witam w 21 tc. Dziś równo połowa 20t0d Ale ten czas leci Dziś udało mi się pospać nawet do 8.00 bo niedziele bo tak tu pobudka jednak o 5.30 bo juz się kręcą z kroplowkami i innymi ehhh A dziś pielęgniarka tak mi połączyła o 6.00 kroplowke ze lekko się tylko przrbudzilam. Najmilsza na oddziale Miłego dnia dziewczyny
xpatiiix3, Marietta lubią tę wiadomość
-
kw - tak jak już pisałam na FB - szybkiego powrotu do domu
A odnośnie tycia to ja dziś mam mega apetyt. Zjadłam śniadanie o 10 później cola, płatki na mleku, później kawałek wołowiny a teraz ciastko z herbatąNo, ale co ja poradzę, że mnie ciśnie na jedzenie
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyWitam
mnie czasem pobolewa brzuch, cos takiego jak parcie na pęcherz i czasem kuje .. Mój apetyt jest chyba w normie
chyba więcej jadłam sprzed ciąży
bo teraz to nie wszystko mi smakuje
ja bardziej mam napady głodu na owoce
narazie 2 kg Przytylam
Ruchy czuje juz bardzo wyraźnieraz w dole raz koło pępka
W niedziele 27 jadę na USG połówkowe -
nick nieaktualny
-
dziewczyny czy któraś z was miała takie zakłucie w pochwie mnie się to wczoraj przytafiło raz, nie bolaó jakoś mocno ale przestraszyłam się i ciągle o tym myślę..cały czas boję się,że mi się szyjka skróci i będzie za późno chociaż jak mi dr mierzył jakieś 3 tyg temu to było 3,9 mm. nie boli mnie brzuch, nie twardnieje, dziś oczywiście musiałam sobie w lusterku po oglądać tam wszystko na dole i wydaje mi się,ze z prawej strony jakby mnie piekło tam właśnie gdzie zakuło, na wszelki wypadek posmarowałam się jakąś maścią ale oprócz mlecznej bezzapachowej wydzieliny nic nie ma
chyba zwariuje od tego myślenia
-
Anniusia wrote:dziewczyny czy któraś z was miała takie zakłucie w pochwie mnie się to wczoraj przytafiło raz, nie bolaó jakoś mocno ale przestraszyłam się i ciągle o tym myślę..cały czas boję się,że mi się szyjka skróci i będzie za późno chociaż jak mi dr mierzył jakieś 3 tyg temu to było 3,9 mm. nie boli mnie brzuch, nie twardnieje, dziś oczywiście musiałam sobie w lusterku po oglądać tam wszystko na dole i wydaje mi się,ze z prawej strony jakby mnie piekło tam właśnie gdzie zakuło, na wszelki wypadek posmarowałam się jakąś maścią ale oprócz mlecznej bezzapachowej wydzieliny nic nie ma
chyba zwariuje od tego myślenia
Mi się wydaje, że nie masz się co przejmować. Ja takie kłucia miałam wiele razy - takie jakby ktoś szpilę wbijał i tak np 4 razy pod rząd. Jedno takie zakłucie to myślę nie świadczy o czymś złym
Też miałam takie schizy co do bólu i kłucia na początku II trym. Raz powiedziałam lekarzowi - w razie bólu kazał dzwonić i zwiększyć dawkę dupka - no, ale on chyba miał na myśli silne skurcze i bóle a nie pojedyncze zakłucia czy niegroźne ciągnięcie - brzuchy nam rosną troche musimy to poczuć3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyAnniusia nie zamartwiaj się ją mam problemy z niewydolnością szyjki, co 4tygodnie chodzę ja sprawdzam i jest na długość taka sama jak twoja i tez mam kłucia czasem :(też się boję ale lekarz mówi ze wszystko dobrze.w poprzedniej ciąży z synkiem juz w 14tyg miałam szwy zakładane a teraz tez się boję ze może się coś złego przytrafić ale jestem dobrej myśli
-
nick nieaktualny