Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
WItam się w nowym tygodniu.
Za mną już tydzień leżenia, ale czuje się coraz lepiej, żadnych plamień.więc zaczęłam wstawać.
Wczoraj miałam najazd rodziny męża, teściowa chciała mnie zobaczyć, czy faktycznie jestem taka chora, że nie mogę do nich na świeta przyjechać...
Okazało się, że dobrze wyglądam i mało tego jestem taka gruba, że za jakieś 2 m-ce to będe się toczyć nie chodzić (na plusie 4 kg, tylko brzuch piłka) no i nie zgadza się na wybrane imiona, bo jej się zle kojarzą (Nela lub Lila).
Normalnie jabłam....
Co za ludzie, nie ma to jak magia świąt, życzliwość itp.
Następnym razem udam złe samopoczucie i zamknę się w sypialni...
Rozpisałam się, ale mnie ta kobieta uruchomiła tymi tekstami...
Powodzenia na wizytach i miłego dnia wszystkim:)bereda11 lubi tę wiadomość
-
ja na całe szczęście nie mam na razie rozstępów ale pojawią się na bank po porodzie na udach i pośladkach jak miednica się rozejdzie
a w nosie z tym nie martwię się .
dziś mi się strasznie chce spać pogoda robi się chyba iście deszczowa jeszcze nie pada ale ciemno się robi ... -
U mnie jesli sie potwierdzi ze to dziewczynka tez bedzie Nela a moja matka skomentowala to ze jak dla psa... psa tez nazywaja maja maks zuza i gabi i co z tego... moj maz ma na imie Borys i ma sie czuc gorszy bo moj wujek ma psa tym imieniu ? smieszne
-
Pff nie słyszałam jeszcze żeby czyjs pies tak samo się nazywał jak moja córka... Z kolei kiedyś koleżanką się śmiała że jej pies Natan i mój brat to jak jej pies kur.. Nie wytrzymałam dostała po mordzie...
Sylika, Aniu_leczka, pasia27 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
A ja dobitnie ODP teściowej że imię dla dziecka wybierają rodzice w dupie mam co kto sobie myśli babka też coś kręci nosem ale nic złego nie powiedziała tylko Twój wybór i wsio nie komentowała mi nic..
Na święta nie ponad nigdzie bo Nel uziemiona do 28.12.. Alleluja normalnie.. Nie miałam ochoty tam jechać bo 2dni temu znowu jakieś głupie teksty ta baba waliła.. Kur.. Mowie do Kamila może od razu niech z Nami zamieszka jak Ci tak bardzo mama na codziennie potrzebna i mu zapowiedzialam że jak będę chciała sama o pomoc poprosze a nie ona mi tu wymyśla że będzie codziennie przyjeżdżać i pilnować mi dzieci i sprzatac pff a co ja rąk nie mam.. Jeszcze że ją będę sobie Marcela wozic a ona będzie z dziewczynkami zostawać albo do sąsiadki prowadzać :o i dla mnie wystarczy może jeszcze kakao dosypie i cukru do mojego mleka jak ściągnę i będę musiała zostawić małą Liv np jak pójdę do lekarza... Wrr..
Livia
Nela
Marcel
-
Czesc dziewczynki dawno sie nie odzywalam ale czytam was na bierzaco. Strasznie jestem zabiegana, rodzinka przylatuje w wigilie i cale swiateczne gotowanie spada na mnie
malvva ja mam ten sam problem, mojej mamie podoba sie kazde imie ale za to tesciowa i szwagierka wpierdalaja swoje 5 groszy, kazde ktore mi sie podoba to wedlug nich imie dla psa lub czarnej sprzataczki(mieszkam w RPA i tu biali nie lubia czarnich ani czarni bialych i kazdy bialy ma czarna sprzataczke, nianke lub ogrodnika wiec nazwac dziecko np Sophie to wedlug nich katastrofa bo to imie dla ludzi "gorszej kategorii" )
tragedia normalnie!
AAA powodzenia na dzisiejszych wizytach!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 10:58
katarzyna_d lubi tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
Witam się w tą iście świąteczną pogodę (leje, szaro, buro i ciepło)
taka pogoda depresyjna a nie świąteczna
Jedyne co pociesza że jutro mam wizytę i zobaczę moje maleństwo.
Co do imion, szkoda gadać, wszyscy daje te "cholerne" dobre rady. Czy ludzie nie rozumieją że jak się chce porady to się pyta, prosi, ew. w inny sposób daje znać .... nie każdy "móndry" musi poradzić co dla mnie najlepsze - znam to z autopsji i nie tylko imion dotyczy ale tego jak ja powinnam żyć
Poza tym jestem zła bo nie posprzątam w domu tak jak chciałam, męczę się strasznie, a tyyyyyyle chciałam zrobićale co tam, musi być jak jest i już!
Teraz się biorę za pakowanie tych kilku drobiazgów póki syn w szkole, hmm tylko kiedy ja odbiorę tego lamborghini dla młodego - skala 1:18 coby nie byłoehh coś mi ten czas za szybko ucieka, nie ogarniam się i wszystkiego wokół.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam, u nas piękna pogoda
ja powiem tak, mojej mamie tez sie nie podoba Mikołaj i Filip tez sie jej nie podobałale powiedziała tylko raz i więcej juz nie wspominała
mówiła ze to nasze dziecko i my wybieramy imię
i git.
Trzymam kciuki za wizyty
Pozdrpasia27 lubi tę wiadomość