Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde dziewczyny ile wy skrobiecie na dzien to potega
Ciacho jestem chyba zsynchronizowana z toba, doslownie schodze na bol brzucha, slysze tylko jak mi cos bulgocze i czekam az sie zacznie.. Tym razem to nie wirus ale pewnie cos zezarlam nieswiezego bo bylismy na grillu u rodziny i do tego mega cieplo bylo i sie zastanawiam czy cos sie na tym sloncu nie przypsulo.. Niech to cholera.
Ktos pytal o smoczki, ja zamowilam tomme tippiee tym razem, wczesniej mialam lovi. W uzyciu bylo pare nocek i mala sie przestawila na kciuka, zobaczymy jak bedzie tym razem : )
4 me - kapciochy goralskie jak najbardziej na porodowke, albo te z uszkami klapciatymi o
4me lubi tę wiadomość
-
Cos sie dzieje z MaryJane? Bo nie udalo mi sie wszystkich postow nadrobic
Agata - super waga malutkiej, u nas poki co troche ponad polowa z tego : ) Mam nadzieje ze przy nastepnej wizycie juz bedzie troszke wieceiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 20:18
Agata :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:To Skarb szła znowu do szpitala?
4me spoko już czuję te zakwasy jutro haha
No ona pisała gdzieś piątek lub sobotę że dostała skierowanie i spowrotem ma isc do szpitala, ale od tego czasu ja nie widziałam żadnego posta od niej
Ala też coś milczy jedynie ostatnio tyle co pisała o tym fb i że będzie mieć cesarke w.okolicy Wielkanocy -
nick nieaktualnyA wlasnie tez mam mega ochotę na basen, wzięłabym moją mlodzież bo jeszcze nie byla
tymczasem w sobotę ma być pikna pogoda woęc walimy do ogrodu botanicznego i mini zoo pokazac corce surykatki i inne takie jakieś zwierzaki
My tu z mężem meczyk wlasnie ogladac zaczynamy.Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAktyde szacun, ja ostatnio po basenie nie mogłam wstać rano z łóżka 😁 tak się skończyło chojrakowanie po 4 miesiącach leżenia haha
Dobrze ze mam dwie Enemy, jedna tak w razie falstartu
Pani Moł też oglądam chociaż nie wiem czy powinnam bo ponoć w ciąży nie wolno się denerwować 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 20:49
-
nick nieaktualny
-
Jeee, dziewczyny, wybaczcie! Byłam pewna ze napisałam po lekarzu a chyba nie wysłałam. Jak wróciłam poszłam spać, potem przyszła szwagierka i w sumie do teraz ani nie zaglądałam bo się źle dziś koszmarnie czuję. U mnie wszystko gra, lekarz tylko sprawdził czy krążek jest na miejscu, stwierdził że pięknie się zassał na szyjkę i nawet nie sprawdzał na usg. No i oczywiście powiedział że wymyślam i niepotrzebnie czytam głupoty, bo pytałam o te komory w główce
Ale źle się w ogóle dziś czuję, boli mnie jajnik i w ogóle cały brzuch, plecy to już nawet nie wspomnę bo ledwo się ruszam, brzuch często twardnieje, w ogóle dziś słaba i do kitu jestem. Mam nadzieję jutro będzie lepiej. Dzięki wielkie za troskę:*
A Skarb pisała na fb, dzielnie się dalej trzymają, nie ma żadnych nowych wiadomości. Jakiś był chwilowy kryzys ale opanowany, no i leżą
Nadrobię Was jutro już chyba, bo trochę produkcji widzę się zrobiłoOleander, iwwk, Milka1991, Pani Moł, puszek369, MaMaMi83, Szczesliwa ledwo zywa, kama2784, 4me, Chusy, Ciasteczko777, Agata :), Rudzik1, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaryJane, no to fajno, że po wizycie ok
U mnie też brzuszysko twarde jak chorera i bóle konkret. Staram się rozluzniac i wtefy jest trochę lepiej.
Dziś bylam u diabetolożki i potem w hebe, dokupilam mini produkty kosmetyczne i jutro się chyba wreszcie dopakujęwpadlam tez do pepco po doniczki i swieczki, kurde chyba z 10 ludu w kolejce przede mną, nikt nie puscil, a ogolem w tej ciąży JEDEN pan mnie przepuscil w kolejce, i to tylko o jedną osobę blizej celu bylam, reszta niewzruszona
he hee.. Niby brzuch rośnie a jednak ten wielki brzuch daje moc niewidzialnosci
-
nick nieaktualnyPani mol
Ostatnio w biedronce stałam w kolejce za takim panem i oczywiście komunikat o otwarciu kasy to babcie gotowi do startu start i u nas są te kosze z towarem tak że jak stoi kolejka to się nie przejdzie A ta babcia się ocha na mnie A ja mówię "przepraszam ale w 8 miesiącu mam tak duży brzuch ze nie dam rady do wciągnąć żeby pania przepuścić" babci się głupio zrobiło i mówi że przeprasza i tym sposobem gościu dużymi zakupami mówi proszę niech pani przejdziei byłam pierwsza haha
Pani Moł lubi tę wiadomość
-
Pani Moł a mnie wlasnie ostatnio w pepco pani poprosila pierwsza az bylam w szoku pierwdzy raz w tej ciazy ktos mnie obsluzyl bez kolejki.
Za to. Dzis na poczcie prawie zaliczylam "zjazd" stojac w kolejce zdazylam sie rozebrac prawie do krotkiego rekawka ciemno przed oczami dobrze ze dorwalam krzeslo to usiadlam ale oczywiście nikt mnie nie przepuscil.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
aktyde85 wrote:Ja to nawet nie mam co śnić, że ktoś zauważy, że w ciąży jestem...