Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas chorowanie c.d. Młoda wstała o 6, zrobila siku, pokrecila się, przyszła do nas, poszła do siebie, 15 min pojeczala, żeby ją przykryć i zasnęła o 7,spi do teraz... Przynajmniej mogliśmy seksy zrobić
Szczęśliwa Mamusia, Oleander lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOleander Zazdroszcze pogody , u nas pochmurno i zimno i gdzie te niby 16 stopni 😎.
Słodka O ja Cię moja droga 3100 gram 😱❤,
ale spora niunia ❤❤.
AgataJej ja już chciałabym 38 tc i niech się dzieje co chce w sensie porodu. Ogromnie gratuluje kolejnego tc ❤❤.
Jestem taka zła na męża że przez chyba jeszcze tydzień zero seksów ,
kara musi być wie jak ja się teraz czuję to nie zawsze z " kolegami " z pracy się na mówi lub oni go na mówiłą i siedział wczoraj do 18 w pracy 😤😡 , dziś też oczywiście pojechał do pracy 😡😤 co go to obchodzi że a to zakupy trzeba zrobić ja nie mam sił aby sprzątać czy cokolwiek robić strasznie się ostatnio męczę , a przy 4 dzieci niestety jest co robić a Ania jest ostatnio taka przylepa , że nawet do drugiej łazienki za mną biegnie raz wyszłam na dwór , aby pościel wywiesić nie domknęłam drzwi , a Ania już na trawie stoi jak tylko gdzieś wyjdę to płacze i mnie woła mama mama 😯 , nie wyobrażam sobie tego jak to będzie jak będę w szpitalu .
Trzymam mocno kciuki ,
za dzisiejsze wizyty o ile jakieś są 😉 .Agata :), slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny , u nas noc średnia młody o 3 w nocy przyszedł do nas z kołdrą chciał mleko i leżał między nami godzinę po czym poszedł do siebie spać.... gardło mnie boli pisałam goldiseptem zaraz w aptece kupię jakiś prenalen nawet mi pomagał przy przeziębieniach
Dodatkowo kuzynka z narzeczonym wpadną do nas z zaproszeniem na ślub, tatuś obiad szykuje A ja się ubiorę i pojadę kupić ciasto do kawki A mąż sprząta w domu i dzieci pilnuje, A jak to ogarnę to idę leżeć bo brzuch jak zwykle twardy jak kamień i blizna ciągnie
Miłego dnia -
Melduję się jako mężatka
Wczoraj miałam się odezwać wieczorem ale padłam byłam tak zmęczona od rana na nogach nospa szła w ruch bo brzuch mnie bolał pewnie od stania i chodzenia, o 21 dopiero goście wyszli jeszcze się wzięłam za mycie garów bo tyle tego było a plecy mnie tak bolały że zostawiłam to w cholerę i poszłam spać..
Wiecie co miałam wczoraj jakiś zielony glut dwa razy na wkladce, ale to chyba nie od czopaSzczesliwa ledwo zywa, Szczęśliwa Mamusia, iwwk, Oleander, Ciasteczko777, 4me, Izka37, Rudzik1, kama2784, Fikus, puszek369, Pani Moł, Milka1991, Paula_071, Agata :), PatkaPP, Nistera, Chusy, Veri lubią tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagao Kochana wszystkiego najlepszego , na nowej drodze życia ❤❤❤.
A dziś już niczego takiego nie zauważyłaś , ja bym jednak to skonsultowała nie to że Cie juz straszę czy coś ale może do położnej zadzwoń i powiedz co i jak .
ago91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję wam dziewczyny !!!
Wizytę mam za tydzień w piątek więc spokojnie do wizyty poczekam i powiem lekarzowi nie ma co panikowac, dziś już czysto a tak w ogóle to mogło to być po współżyciu.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
ago91 wrote:Dziękuję wam dziewczyny !!!
Wizytę mam za tydzień w piątek więc spokojnie do wizyty poczekam i powiem lekarzowi nie ma co panikowac, dziś już czysto a tak w ogóle to mogło to być po współżyciu.gratulacje!
ago91 lubi tę wiadomość
-
Do poniedziałku sobie rygor łóżkowy zrobiłam i postanowiłam wyleżeć to spojenie żeby odpoczęło i już mnie szlag trafia. Nagle milion pomysłów w głowie co by tu można było w domu zrobić. Zdałam sobie sprawę jakie mam niesamowite szczęście, że nie muszę całą ciąże leżeć. Jak już o tej godzinie narzekam to co będzie pod wieczór
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Kama przybijam pione bo u mnie też 15kg+
tylko że tyje więcej niż poprzednio. Ostatnio się skończyło na 16kg+ a teraz myślę że będzie bliżej 17/18 w takim razie. Ale też się nie przejmuje bo wszytko spadło w 3msc !
kama2784 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOoo iwwk! Mi by się zdał taki rygor łóżkowy... Trochę książek, jakiś film i czad. Pierwszą (no, w zasadzie to drugą..)ciążę w dużej mierze przeleżałam i tego wybyczenia teraz mi najbardziej brakuje.
Ago, wszystkiego najnajnaj!szczęścia, zdrowia i milosci!!
Mamusia, a na czas Twojego pojscia do szpitala ktos wpadnie do dzieci czy zostaną tylko z mężem?? Taką gromadkę upilnować to tylko mama potrafi w pojedynkęago91 lubi tę wiadomość