Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam kinderkraft joy , bardziej mi się podobał. Przewijak w moim jest ściągamy na takie klipsy więc nie przeszkadza . Ogólnie jest super tylko ta deseczke w przewijaku to jakaś pomyłka, no ale mąż naprawi i będzie git. Ja już mam wszystko , chce kupić tylko organizer jeszcze do wózka i uchwyt na kubek ale to się nie pali.
-
Ja mam 12 kg+ i od paru dni widzę, że jakaś opuchnieta jestem, szczególnie na zdjęciach to widać po twarzy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89557b65ea39.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 20:24
4me, Milka1991, Chusy, Szczesliwa ledwo zywa, Oleander, kama2784, Veri, Nistera, Pani Moł, ago91, PatkaPP lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnyZrobiłam to ciasto tyle że z truskawkami i miksem owoców, a że mi ich zostało to zrobiłam jeszcze galaretkę z owocami, czekam aż stężeje mmm
Chusy jak Cię zobaczyłam to mi się przypomniało haha proszę o wpisanie wizyty 12 kwietnia
Menka ja też puchnę, miałam już +15kg ale wmuszałam w siebie dużo wody ostatnio i 2 kg spadły chyba dzięki temu.. Ogólnie to bardzo mi waga skacze teraz a mierze zawsze rano na czczoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 20:46
Menka888, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chusy wrote:Dziewczyny dretwieje mi cale cialo jak spie, szczegolnie nogi i rece.. Nie moge sie wyspac przez to bo doslownie co godzine musze sie przerwacac i zmieniac ulozenie. Macie tak? Jakis cudowny sposob na to?
Ale dziś to jakaś masakra, obudziłam się po nocy że zdrętwiala prawa ręka i do teraz nie przeszło, strasznie to denerwujące!
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:Menka super wyglądasz.
Kurde mi się mega cellulit zrobił na udach
Chusy mi nogi ostatnio w nocy dretwieja. Musze wtedy pozycje zmienic. Rece poki co nie dretwieja. -
nick nieaktualny
-
Menka888 wrote:Myślałam, że tylko ja tak mam. Dosłownie identycznie, jakbym o sobie czytała.
Ale dziś to jakaś masakra, obudziłam się po nocy że zdrętwiala prawa ręka i do teraz nie przeszło, strasznie to denerwujące!
Czytalam przed chwila, ze to przez zastoj wody w organizmie. No masz, nie dosc ze czlowiek wyglada jak balon, czuje sie jak balon to jeszcze, cholera, dretwieje
Musimy duzo wody pic, moze przejdzie. U mnie zawsze z piciem wody bylo kiepsko niestety. Zwyczajnie o tym zapominam.. Nieraz wypije kawe rano i do 17 potrafie nic nie pic bo mi sie zapomni, a nie czuje pragniena wcale.
-
nick nieaktualnyChusy wrote:Pani Mol gdzies mi sie tam przewinelo, jak sie robi brownie z batatow? Wlasnie mam 5-6 duzych batatow, kisza mi sie w lodowie. Jak ich nie zrobie jutro to sie pewnie zepsuja.
Juz was dopisze do wizyt dziewczyny.
2 bataty
50 ml oleju (kokosowy, rzepakowy - jaki chcesz)
Szklanka mleka (może być roslinne albo zupelnie zwykle)
Ok.pol szklanki kakao
2 jajka
Coś do poslodzenia - u mnie ksylitol, ale moze byc też miód albo zwykly cukier - daję na czuja, próbując ciasto
Odrobina wanilii, cynamonu i szczypta soli.
Bataty obieram, gotuję do mocnej miękkości, wszystko razem z tymi batatami blenduję, i jużciasto do keksówki wylozonej papierem, piec w 180 st dosc dluho, u mnie dzis ponad godzina, nie zjara się więc spokojnie może posiedzieć nawet 1,5h - patyczek nie będzie zupelnie suchy ale nie będzie juz tez bardzo mocno oklejony ciastem. Jak nie lubisz baaardzo mokrego to nozna dodac pol szkl.mąki pszennej. Po ostudzeniu wierzch mozna posmarowac czekoladą roztopioną z odrobiną śmietany albo np.maslem orzechowym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 23:39
-
Super!!! Robie jutro
Lubie mokre ciasto ale sie boje ze bedzie za bardzo batatowe w smaku, wiec moze dorzuce troche makiDziekuje za przepis :*
A jeszcze tak orientacyjnie, jakbys uzywala zwyklego cukru to ile mniej wiecej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 23:40
-
nick nieaktualny