Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySamari0702 wrote:Słodka
A jeśli dziecko jest takie duże do tygodni ciąży to nie mówi się o makrosomii płodu ? Bo bardzo duża waga dziecka.... A gdzie to jescze 6 tygodni do porodu to wnet 5 kg będzie mieć. Co lekarz na to ?Faktycznie- 3100??!!???? To poza 90 centylem i to sporo... to albo indukcja albo cesarka albo spory blad pomiaru
nie zazdroszczę sn z taka waga i chyba jednak zaczynam się cieszyć z mojej kruszynki.. Słodka - lekarz nic nie mówił ???? Czy to skokowy przyrost i teraz będzie wolniej !??
Edit - widzę Twoja odpKobieto jestes dzielna że takie duze dzieci rodzisz sn ! Szacun
Dziewczyny / jeżeli mam afi 20 to jest Ok ???
Jak ja Wam zazdroszczę apetytu / ja musze sie zmuszać - dzis jestem na 2 kefirach,2 kromki i 1 jogurtmam jadłowstręt !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 19:24
slodka100 lubi tę wiadomość
-
Ciacho AFI norma 5-25:)
Słodka duży maluch, ale jak rodzisz duże dzieci to ten nie będzie gorszy i dorówna rodzeństwu:)
Czasami łatwiej rodza się dzieci 4kg jak 2.5kg więc nie stresujcie się, mechanizm porodu taki sam jest dla każdej wagiCiasteczko777, slodka100, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Puszku a afi sie jakos zlicza usrednia zeby byl jeden wynik czy co bo mam podane wartosci 4 kieszonek tylko najmniejsza ma 3 z haczkiem a jakwieksza 18.3 bodajże
Nooo Slodka 3100 jest juz co nosic.
Takie dzieciaki rodzic sn - szacun kobietoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 19:46
slodka100 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
MaMaMi83 wrote:Puszku a afi sie jakos zlicza usrednia zeby byl jeden wynik czy co bo mam podane wartosci 4 kieszonek tylko najmniejsza ma 3 z haczkiem a jakwieksza 18.3 bodajże
Nooo Slodka 3100 jest juz co nosic.
Takie dzieciaki rodzic sn - szacun kobietoMaMaMi83 lubi tę wiadomość
-
puszek369 wrote:Lekarz ocenia największą kieszonkę zazwyczaj i jak jest Oki to już nie sprawdza dalej:) moja tak robi, jakby coś ja noepokoilo to sprawdzi wszystkie. Niektórzy robią wszystkie dokładnie.
To najwieksza miala 18.3 wiec spoko. Mam pomiar 4 kieszonek ale to moze dlatego ze robili mi to usg na patologii ciazy.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
Chyba w końcu mam zachcianki ciążowe, pierwszy raz. Mój mąż wraca właśnie z konfy z Wawy i mi się pyta co kupić. To mu napisałam tak: nie wiem, co masz kupić, ale mam ochotę na Lody solony karmel
Pierogi ruskie (tylko nie mrożona)
Suchą kielbase
Ser camembert 😂😂😂
I tort hahah i fasolke szparagowa
Te lody to przez Waspuszek369, Ciasteczko777, Rudzik1, Oleander, kama2784, PatkaPP, Milka1991, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciasteczko777 wrote:Tak - przepływy i wody wszystko Ok - bardzo dokładnie je mierzyła we wtorek.
Ja mam IF takie do karmienia w groszki i mi sie podobają - które wzięłaś ?
To nawet nie chodzi o podobanie. Wyglądam w nich jak babcia! W dodatku w S moim zdaniem będzie mi ciasno za 2 msc, a M jest na wyższa osobę. Mam te dwie: https://www.italianfashion.pl/produkt/hana-koszula-krotki-rekaw.php
https://www.italianfashion.pl/produkt/ana-koszula-krotki-rekaw.php13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
A ja kromke zytniego chleba z szynka pol talerza salaty 2 ogorki kiszone zapilam gorzka herbata i szklanka wody z cytryna i wam zazdroszcze ze to wszystko możecie. Nawet moglabym po tym zwymiotowac hehehehe popcorn chipsy lody nie mialam tego w ustach kilka miesiecy
kama2784 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc