Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejo! Nadrobilam was tyle o ile, smarujecie ile wlezie majowki
Ciacho wspolczuje wirusa znowu, mnie meczylo kilka razy pod rzad. W sensie ledwo wyszlam z jednego juz drugi sie przyplatal. Mamy teraz slabsze organizmy i zoladki wiec trzeba bardzo uwazac co sie je tez.
Mi za to mdlosci wrocily, nie jakies potezne ale mam takie napady od czasu do czasu, szczegolnie na glodzie. Ech.
Dzisiaj mnie mnie malz rozsmieszyl, tak sie patrzy i pyta "a ktory ty teraz tydzien jestes w ogole"? Ja mowie 35. On taki zszokowany, kiwnal glowa, trawi info. "Ale to juz nidelugo co? To te wody moga tak chlup nawet teraz?" No tak kochanie
Moge mu mowic milion razy ze za miesiac mam termin porodu ale jak on sam nie zapyta i nie przetrawi odpowiedzi to nie ogarnie
Mamami super fota z szafa, wlasnie sama mam zamiar porzadek robic niedlugo. Uwielbiam dzial "bedzie po domu"Miliard rozciagnietych gaci ktorych zal mi wyrzucic bo sa takie wygodne i mozna po domu biegac. A zawsze tak mi sie podobaly w amreykanskich serialach te zadbane laski w welurowych obcislych dresikach.
Agata dawaj znac co u ciebie? Mam nadzieje ze pojechalas na to IP bo jak dziewczyny pisza, nie ma zartow.
A jak zwykle mi pewnie umnknely jakies wizyty, dajcie mi znac co dopisac.Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgata :) wrote:Dziewczyny to puchnięcie nie daje mi spokoju, w jakieś 4 dni przybyło mi prawie 5 kg, pije pokrzywe, masę wody z cytryna małymi łykami, K. Robi mi masaże, okładam nogi w wodzie z solą, w ogóle nie sikam, a jeśli już to leci kilka kropel, ciśnienie ok 165/110, nic nie daje rady. Ciągle leżę i nic. Dłonie i wszystkie stawy strasznie bolą. Twarz mam jak chomik. Boję się że to zatrucie ciążowe. Mała w brzuchu ogólnie się ładnie rusza ciągle. A mi się ryczeć chce bo K. Nie widzi problemu, mama każe lecieć do szpitala a ja sama już nie wiem.
Agata i jak u Ciebie ? Mam nadzieję że udalas się do szpitala i tam się Tobą należycie zajęli. Daj znać co i jak. Trzymaj się 😘Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Chusy no takich "po domu" wyrzuciłam 2 reklamowki ale tak mi szkoda bylo 😥😥😥😥
Ja to wogole mam problem z wyrzucaniem. Ale dzis sie spielam w sobie.
Najbardziej mi szkoda sukienek takich eleganckuch na wesela. Wisiały i wisialy w szafie raz ubrane czekaly ze moze je kiedys ubiore ale niestety moja dupa nie czekała 🙊😂😂😂😂 eh...Chusy, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
MaMaMi83 wrote:4me moja corka jak miała tak z 2 latka bylismy z nia w Czestochowie i zlapala film na dzwony. Nic tylko kazala sobie właczac "bam bam" no zwariować mozna było. Teściowa mieszka 500m od kosciola wiec co wizyta musiala obowiązkowo oojsc z nia pod dzwonnice bo ona chce do "bam bam"
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
Ciasteczko777 wrote:
u nas tez są spokojniejsze dni
Jak rozpoznać odejście wód czy tam sączenie ? Bo kurka dziwnie mokro ... chyba ze to normalne?
Nie rodzisz! Komedia leci na tvn-idz ogladac!Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciacho ja mysle ze ty za duzo myślisz (ale mi sie napialo Hehe) musisz znalezc sobie zajecie bo zwariujesz.
Zajmij czyms rece to i glowa przestanie rozkminiac najdrobniejsze szczegoly.
Edit. Nie napialo a napisalo. Co ten słownik w moim tel dzis wyprawia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 22:23
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:Ciacho ja mysle ze ty za duzo myślisz (ale mi sie napialo Hehe) musisz znalezc sobie zajecie bo zwariujesz.
Zajmij czyms rece to i glowa przestanie rozkminiac najdrobniejsze szczegoly.nie wariuje
wcześniej nie miałam takich objawów o których piszę - tzn te bóle @ i mokro
to nowość dla mnie i stąd pytam. Kojarzę, że ktoś tu pytał o to, ale to było masę stron wcześniej; albo to mój pęcherz nie trzyma
?
-
nick nieaktualnyJa lubie jak Ciacho te pytania zadaje. Robisz to w taki fajny sposon, ze Cie nie znam a lubie hehe
Tzn zebys mnie zle nie zrozumiała, nie ciesze sie, ze sie stresujesz czyms tylko Ty jak o cos pytasz to w taki fajny sposob ze sie zawsze usmiecham jak czytam.Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiacho
Ja mogę ci powiedzieć że ostatnio miałam tako.okres że biegałam i mówiłam że chyba wody mi sie sacza bo na wkladce rosa,majtki jakieś mokre A zaobserwowalam że poprostu wydzielina jest rzadsza A przez duży brzuch i to się najzwyczajniej w świecie spocilam aż przy pachwianach,pewnie u Ciebie jest to samo
Ciacho spoko możesz codziennie rodzić nawet przez miesiąc jeśli tylko.tobie polepszy to samopoczucie i będziesz spokojniejsza to mogę codziennie ci odpowiadać na te same.pytaniaszalona kobitko ! Idź odpocznij 😘😘
P.s każdy ma jakiegoś bzika, ja dla odmiany stale będę gadać pewnie o torbieli i o tym że boję się cesarki xD to są standardowe obawy wpisane w moja ciąże i muszę dac im upust bo bym chyba zwariowała że stresu i nerwów teraz nawet w nocy wstaje i sorawdzam czy czasami torbiel nie jest większa...A w środę dopiero wizyta więc.glowa dużo szkody robi nam.samynWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 22:31
-
nick nieaktualnySamari0702 wrote:Ciacho
Ja mogę ci powiedzieć że ostatnio miałam tako.okres że biegałam i mówiłam że chyba wody mi sie sacza bo na wkladce rosa,majtki jakieś mokre A zaobserwowalam że poprostu wydzielina jest rzadsza A przez duży brzuch i to się najzwyczajniej w świecie spocilam aż przy pachwianach,pewnie u Ciebie jest to samo
Ciacho spoko możesz codziennie rodzić nawet przez miesiąc jeśli tylko.tobie polepszy to samopoczucie i będziesz spokojniejsza to mogę codziennie ci odpowiadać na te same.pytaniaszalona kobitko ! Idź odpocznij 😘😘
P.s każdy ma jakiegoś bzika, ja dla odmiany stale będę gadać pewnie o torbieli i o tym że boję się cesarki xD to są standardowe obawy wpisane w moja ciąże i muszę dac im upust bo bym chyba zwariowała że stresu i nerwów teraz nawet w nocy wstaje i sorawdzam czy czasami torbiel nie jest większa...A w środę dopiero wizyta więc.glowa dużo szkody robi nam.samynDziękuje za wyrozumiałość!
I vice versa!!trzeba się wspierać
Samari0702 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykama2784 wrote:Ja lubie jak Ciacho te pytania zadaje. Robisz to w taki fajny sposon, ze Cie nie znam a lubie hehe
Tzn zebys mnie zle nie zrozumiała, nie ciesze sie, ze sie stresujesz czyms tylko Ty jak o cos pytasz to w taki fajny sposob ze sie zawsze usmiecham jak czytam.aż mi miło
nie, to nie jest aż taki giga stres - raczej zaciekawienie- stresowałam sie bad prenatalnymi, echo czy trochę faktycznie waga synka .. ja to taka panikara jestem, ale taka pozytywna
kama2784 lubi tę wiadomość
-
Eee no proste nikt sie z Ciacha nie smieje. Tak jak kama pisze Ciasteczko te pytania zadaje w taki subtelny spodob ze az milo.
Ciacho ty wiesz ze ja zartuje dla rozluznienia atmosfery.
Pewnie jeszcze chwile i sama bede srac w pory ze strachu a sie nie przyznam hihihi4me, Oleander, kama2784, Ciasteczko777, PatkaPP lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
MaMaMi83 wrote:Eee no proste nikt sie z Ciacha nie smieje. Tak jak kama pisze Ciasteczko te pytania zadaje w taki subtelny spodob ze az milo.
Pewnie jeszcze chwile i sama bede srac w pory ze strachu a sie nie przyznam hihihiCiasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaMaMi83 wrote:Eee no proste nikt sie z Ciacha nie smieje. Tak jak kama pisze Ciasteczko te pytania zadaje w taki subtelny spodob ze az milo.
Pewnie jeszcze chwile i sama bede srac w pory ze strachu a sie nie przyznam hihihi -
nick nieaktualnyCiasteczko a tam, mój to znów ciągle słucha że mi duszno, gorąco, słabo, nie dobrze, że mam zgagę, że mnie boli to i to i tamto i w ogóle czasem jojcze jak staruszka
no trudno, oni też nie mogą mieć za łatwo w tej naszej ciąży hihi
-
nick nieaktualnyOleander wrote:Ciasteczko a tam, mój to znów ciągle słucha że mi duszno, gorąco, słabo, nie dobrze, że mam zgagę, że mnie boli to i to i tamto i w ogóle czasem jojcze jak staruszka
no trudno, oni też nie mogą mieć za łatwo w tej naszej ciąży hihi