Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgata daj znać co u Was, trzymam kciuki
U mnie trochę lepiej, najpierw przeczyściło mnie konkretnie na dwa fronty, nic nie mogłam tknąć do jedzenia i mąż do sklepu pojechał po jakieś banany jogurty itp.. coś tam zjadłam i przespałam resztę dnia :o brzuch mnie boli ale to raczej normalne.. mam nadzieję, że to taka jednorazowa akcja była -
Ja się nie będę wypowiadać na temat tego co i jak robi mój mąż bo zaraz by mi ciśnienie urosło
niby robi wszystko ale mega po łebkach, a tylko spróbuję coś skomentować albo przypomnieć ze czegoś nie zrobił to amba fatima, ile się najeczy i naobraza
w tym temacie jest straszny, No ale nie można mieć wszystkiego
Też liczę na to że Agata jednak pojechała.. Daj koniecznie znać!
-
Samari0702 wrote:A Twój co dziś nabroil że az zobaczył śmierć w oczach ? 😂😂😂
Facetowi to naprawdę jak krowie na rowie nie pokażesz to nie zakuma, mój mąż to samo jak mówię że się nie zainteresuje tym czy tamtym A on że nic nie mówiłam wtf czy ja wszystko muszę mu mówić jak swoim dzieciom ??? ?
To u mnie nawet nie poszło o to tylko od słowa do słowa że jest zmęczony i wyszło że ja tylko leżę i nic nie robię.obiad sam się robi rachunki same się płacą pranie samo się wiesza. Wiem że ciężko pracuje i akurat jak wraca to ja leżę ale to już jest wieczór i wogole. Teraz wyrzuty sumienia itp -
Witam sie dzisiaj
Przespałam cały dzieńnic nie zrobiłam a mam trochę ciuszków do poprasowania, co chwile coś domawiam.
Agata kierunek szpital, czekamy na info.
Co do hybrydy to umówiłam się na środę na stopy, żeby były eleganckie. Z rąk zdjęłam, chociaż nie lubię nie mieć paznokci zrobionych bo swoje strasznie niestety od zawsze obgryzam.
Ciasteczko fajnie, ze Ktg dobrze wyszło, zawsze to położna coś tam więcej poopowiada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 20:54
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA no to norma, wg facetów zawsze nic nie robimy tylko oni mają prawo być zmęczeni, i wiecznie trzeba ich nianczyc i wsyztsko wskazywać palcem już nawet raz do mojego męża mówię czy istnieje taki cudowny facet któremu nie trzeba wszystkiego gadać ? Który się stara sam z siebie o potrafi zaskoczyć ? W tej kwestii chyba się poddaje....nie znam takiego. Za to my to musimy być ekstra matki,żony i kochanki masakra... bylo się facetem urodzic
-
U mnie to samo, też szaleństwo, od rana do wieczora, dupke wypina, wyłazić przez brzuch chce i mam lekkie duszności, bo gdzieś uciska. Ale wole to niż lenistwo, bo przynajmniej wiem, że jest ok, póki nie jeździ łapkami po szyjce to niech sie bawi
-
nick nieaktualnyMoj sie przeciaga dzis z boku na bok tylko. Cisnie mi na pecherz i szyjke jakos tak mocno,ze musialam sie położyć.
Deszcz mocno pads. Mam nadzieje, ze jutro bedzie ladna pogoda, bo nagadałam synkowi, ze pojedziemy gdzies pociągiem i chciala bym dotrzymać słowa. Ma obsesje na punkcie pociągów. Ciągle bym mógł na youtube ogladac przyjazdy kolejowe itp.wiec jutro chcemy gdzies tu niedaleko pojechać.
-
nick nieaktualny
-
A moj leży skosnie. Glowe ma w lewym talerzu biodrowym na szczęście szyjki nie tyka za to namietnie gmyra nogami. Czasem tlucze po watrobie Normalnie czuc pod reka cos głupiego (hahaha długiego mialo byc) i widac pod skora taki dlugi wypukly garb. Wiec zakladam ze to reka albo noga. Brzuch mam jak kamien i mam uczucie jakby mnie mialo rozsadzic od srodka. Jeszcze jakies 6 tyg a ja mam wrazenie jakbym byla napompowana do granic mozliwosci.
Dzis nawet spotkal moj maz naszego znajomego ktorego ja czesto widuje i mowi do mojego ze stary jakby nie to ze twoja zona stanela bokiem to bym nie wiedzial ze dziecka sie spodziewacie a mijamy sie praktycznie codziennie. HahahhWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 21:34
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
4me, spokojnie z tymi ruchami, wiesz przecież ze lubią nam maleństwa robić numery
Mi też się czasem dzień czy dwa słabo odzywa, stresuje się ciągle a potem zwykle nadrabia
mój w sumie też był cały dzień spokojny, teraz się dopiero rozhulał we wszystkie strony
4me lubi tę wiadomość
-
kama2784 wrote:Moj sie przeciaga dzis z boku na bok tylko. Cisnie mi na pecherz i szyjke jakos tak mocno,ze musialam sie położyć.
Deszcz mocno pads. Mam nadzieje, ze jutro bedzie ladna pogoda, bo nagadałam synkowi, ze pojedziemy gdzies pociągiem i chciala bym dotrzymać słowa. Ma obsesje na punkcie pociągów. Ciągle bym mógł na youtube ogladac przyjazdy kolejowe itp.wiec jutro chcemy gdzies tu niedaleko pojechać.
Kiedya jak pojechal z tata na glowna stacje u nas w miescie to udalo im sie wejsc do kabiny maszynista Pendolino! To byl hit! Dla taty tez
Co do ruchow, to u mnie wlasnis takie przyciągnie dzis tylko.kama2784 lubi tę wiadomość
-
4me moja corka jak miała tak z 2 latka bylismy z nia w Czestochowie i zlapala film na dzwony. Nic tylko kazala sobie właczac "bam bam" no zwariować mozna było. Teściowa mieszka 500m od kosciola wiec co wizyta musiala obowiązkowo oojsc z nia pod dzwonnice bo ona chce do "bam bam"2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc