Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MaMaMi83 wrote:Jezuuu czy wasze szafy tez nie maja dna?
O masakra! Mam ta szafe jakies 4 lata co ja tam schowalam..... Moja sypialnia wyglada jak po 2 wojnie swiatowej.
Maz wrocil z pracy popatrzył i stwierdzil ze "grunt to porzadek w salonie i spimy dzis w salonie hahahah"
Edit.
Nie zauwazyl chyba tej gory rzeczy do prasowania co lezy na fotelu hihiihi.
Nie mam juz sily.
Balagan lezy.
Prasowanie lezy
To i jak sie polozylam hihihii
Mamami moja ma akurat zbyt płaskie dno:P
-
Dziewczyny to puchnięcie nie daje mi spokoju, w jakieś 4 dni przybyło mi prawie 5 kg, pije pokrzywe, masę wody z cytryna małymi łykami, K. Robi mi masaże, okładam nogi w wodzie z solą, w ogóle nie sikam, a jeśli już to leci kilka kropel, ciśnienie ok 165/110, nic nie daje rady. Ciągle leżę i nic. Dłonie i wszystkie stawy strasznie bolą. Twarz mam jak chomik. Boję się że to zatrucie ciążowe. Mała w brzuchu ogólnie się ładnie rusza ciągle. A mi się ryczeć chce bo K. Nie widzi problemu, mama każe lecieć do szpitala a ja sama już nie wiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 16:32
-
Agata też strasznie spuchlam położna kazała ściągnąć wszystkie pierścionki, gin mówi że wszystko wysikam i faktycznie sikam litrami ale jeśli Ty tego nie wydalasz to może faktycznie lepiej podjechać na ip bo tzn że wszystko zatrzymujesz a to jednak toksyny
-
nick nieaktualny
-
Tez bym pojechala do szpitala.
Cisnienie za wysokie
Zatrzymanie moczu
Obrzeki.
Lepiej dwa razy pojechac niepotrzebnie niz raz za późno.
I nastawialabym sie na zostanie na oddziale.
To moje zdanie, zrobisz jak zechcesz2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyAgata :) wrote:Dziewczyny to puchnięcie nie daje mi spokoju, w jakieś 4 dni przybyło mi prawie 5 kg, pije pokrzywe, masę wody z cytryna małymi łykami, K. Robi mi masaże, okładam nogi w wodzie z solą, w ogóle nie sikam, a jeśli już to leci kilka kropel, ciśnienie ok 165/110, nic nie daje rady. Ciągle leżę i nic. Dłonie i wszystkie stawy strasznie bolą. Twarz mam jak chomik. Boję się że to zatrucie ciążowe. Mała w brzuchu ogólnie się ładnie rusza ciągle. A mi się ryczeć chce bo K. Nie widzi problemu, mama każe lecieć do szpitala a ja sama już nie wiem.
-
nick nieaktualny
-
Taaa ja mojemu mezowi od trzech dni mówię tak "trzeba przynieść karton z butami wiosennymi mlodego, zeby sprawdzic co sie jeszcze nada". Dzis wychodzilismy, cieplo na maksa a on narzeka, ze za cieple buty zakladam dziecku. No to odpowiadam mu, ze przeciez trzy dni go prosze o karton a on na to: mówiłaś, ze trzeba przynieść a nie ze mam przynieść - czy cos w tym stylu...Padlam! Drugi raz dzis (pierwszy byl przez post Puszka o czystości polskich poloznic
)
kama2784 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie tak za lodówką było sprzątane od października
dopiero niedawno w końcu ogarnął
Teraz zakomunikowałam, że w sobote trzepie dywan, bo akurat na czas malowania trzeba pościągać to będzie okazja
ale im się nie spieszy, jest czas.... Mam taki bałagan w domu, jest remont, malowanie plus takie drobne korekty ścian przy okazji, mojemu mężowi wcale nie przeszkadzało, że podłogi zakurzone po farbach i pasuje trochę ogarnąć
uważał, że jak już będzie po remoncie to ogarniemy, ale mnie szlag trafił i pozmywałam. Dzisiaj zamawiam mopa parowego, bo mu zakomunikowałam, że albo to albo jedziemy za tydzień ze szczoteczkami i każdą fuge czyścimy. Kazał pokazać, którego chce hahaha, kocham
-
kama2784 wrote:4me hehehehe ja to juz nie raz sie przekonalam, ze facetowi trzeba prosto jak chłopu na roli, bo inaczej sie nie domyśli i nie załapie. A przynajmniej mój nie... Hehehe
kama2784 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczesliwa ledwo zywa wrote:Też mi się wydaje że chłopy głupieja z wiekiem:P albo mniej się starają;/
A Twój co dziś nabroil że az zobaczył śmierć w oczach ? 😂😂😂
Facetowi to naprawdę jak krowie na rowie nie pokażesz to nie zakuma, mój mąż to samo jak mówię że się nie zainteresuje tym czy tamtym A on że nic nie mówiłam wtf czy ja wszystko muszę mu mówić jak swoim dzieciom ??? ? -
Bo wy nie wiecie co działa na chlopa hihih
Ja to mowie swojemu od razu ze "jak cos chlop powie ze zrobi to to zrobi nie trzeba mu przypominac co pół roku" hihiih
to na niego działa jak plachta na byka i od razu idzie zrobic to o co go prosilam, wiadomo dziamie cos pod nosem ale zeby nie wyszlo ze mam rację to idzie i to robi hihihiiwwk, kama2784, 4me lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc