Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej!
Ja to się boję że wy już wszystkie urodzicie i będziecie zapatrzone w maluszki, a ja zostanę tu sama z wielkim brzuchem i zgagą
Ciasteczko ja też mam te bóle okresowe
Mamami ja robiłam taką selekcję parę miesięcy temu, prawie nic nie kupiłam od tego czasu, a znów jest pełna garderoba ja nie wiem jak to się dzieje 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 09:51
Ciasteczko777, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa Mamusia
Nie dziwię się że jesteś zła bo o wózek dla.dziecka mąż ma jakieś sapy ale koledze pożyczać to już jest okej ??🤔🤔🤔🤔 nigdy nie zrozumiem logiki facetów,dobrze że mam swoją kasę mimo wspólnego gospodarstwa nie muszę się męża o nic prosić. Mam nadzieję że o ty niebawem będziesz mogła odchowac dzieciątko i pójść do pracy jak kiedyś wspominałaś że byś bardzo chciałatrzymam kciuki ✊✊✊✊
Szczęśliwa Mamusia, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość
-
Kruszynka91 wrote:Wizytę mam 17.04 , myślę że skoro i tak mam cesarke to nic mi nie grozi z tym spojeniem, co myślisz Puszku? Bo nawet jeśli to nic i tak wcześniej nie da się zrobić
-
nick nieaktualnyMiałam pierwsze ktg
wszystko Ok - synuś Ok i skurczy nie ma, tylko faktycznie napięta macica ale pani położna mówiła że wysoko macica i synek. Ale ulga!!
Mamami - z ta szafa to trafioneoj cieżko było sie pożegnać z ciuchami których nie miałam na sobie chyba i z 10 lat
ha ha
Miłej i owocnej pracyu nas dzis okna i lodówka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 10:09
Veri, iwwk, Szczęśliwa Mamusia, Oleander, MaMaMi83, Glendolina, Samari0702, Milka1991, Chusy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamari0702 wrote:Szczęśliwa Mamusia
Nie dziwię się że jesteś zła bo o wózek dla.dziecka mąż ma jakieś sapy ale koledze pożyczać to już jest okej ??🤔🤔🤔🤔 nigdy nie zrozumiem logiki facetów,dobrze że mam swoją kasę mimo wspólnego gospodarstwa nie muszę się męża o nic prosić. Mam nadzieję że o ty niebawem będziesz mogła odchowac dzieciątko i pójść do pracy jak kiedyś wspominałaś że byś bardzo chciałatrzymam kciuki ✊✊✊✊
Na razie muszę parę lat poczekać aby pójść do pracy , bardzo chciałabym pracować jako przedszkolanka mam wszak inny zawód kucharz-kelner nie mam matury , a niestety nauka idzie mi teraz średnio ledwo co bierzmowanie zaliczyłam , a za nim odchowam Anię i Dominika to trochę ładnych lat minie , ile ja też będę mieć lat a teraz ciężko jest na rynku pracy patrza tylko na doswiadczenie mozesz i np z 10 szkół ukończyć i co z tego , jak młodzi po studiach nie mogą pracy znaleźć, moja siostra za pomocą dopiero swojej koleżanki czy tam przyszłej teściowej znalazła pracę , bo tak to szukanie graniczyło z cudem i pracuje nie we swoim zawodzie , a ma wykształcenie jako cukiernik nie wiem po co ona na ten kierunek szła jak nawet ciast nie umie piec . -
nick nieaktualnySzczęśliwa Mamusia
Poswiecilas mnóstwo lat na wychowanie dzieci- które jest o wiele trudniejsze niż nie jedna praca, dałaś cała siebie swój rozwój karierę żeby dzieci miały należytą opiekę
Nie martw się mojej mamy siostra ma 4 dzieci aktualnie ma 44 lata i odkąd dzieci zaczęły być na etapie 13-14 lat dwie córki już na studiach zaczęła realizować swoje plany poszła na kurs tańca-została instruktorka zumby prowadzi swoje zajęcia,dodatkowo udziela się w sprawach gminnych zrobiła prawo jazdy
Wszystko przed Tobą !!! Mocno ci kibicuje żeby spełniły się twoje marzenia A na naukę nigdy nie jest za późno, A bral matury czy posiadanie zawodu nie jest niczym złym ani gorszym od ludzi po studiach.Ciasteczko777, Szczęśliwa Mamusia, Veri, Chusy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzcześliwa mamusia nie wiem jak u Was, ale u nas są organizowane przez Urząd Pracy różne kursy, staże dla kobiet powyżej jakiegoś wieku, często z gwarancją zatrudnienia, właśnie aby pomóc kobietom, które wiele lat nie pracowały zawodowo wrócić na rynek pracy
iwwk właśnie ja też mam takie przeczucie że się mojemu okruszkowi nie będzie spieszyć
omg jak mi niedobrze.. ledwo kromki z dżemem weszły.. blee..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 10:29
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOleander wrote:Szcześliwa mamusia nie wiem jak u Was, ale u nas są organizowane przez Urząd Pracy różne kursy, staże dla kobiet powyżej jakiegoś wieku, często z gwarancją zatrudnienia, właśnie aby pomóc kobietom, które wiele lat nie pracowały zawodowo wrócić na rynek pracy
iwwk właśnie ja też mam takie przeczucie że się mojemu okruszkowi nie będzie spieszyć
omg jak mi niedobrze.. ledwo kromki z dżemem weszły.. blee..
No jest tez i u nas cis takiego chyba 😊.
Samari Dziękuje ❤❤❤❤❤❤❤❤.Samari0702 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamari0702 wrote:Cicho
No widzisz to ekstra wieści !!! Więc.teraz nie masz.sie czym martwić i możesz spokojnie odpoczywać i się nie denerwować
A jak brzuch ? Lepiej? Jadłaś coś ?ulżyło że z synkiem Ok i że skurczy nie pisze, to napięcie i bóle okresowe są więc normalne i nie zwiastują porodu
Dziękuje że pytasz ❤️ Jelita lepiej - tera mam blokadęha ha No ale grunt, że przeszło!
A Tobie trochę przechodzi to przeziębienie i ból gardła ? Mam nadzieje, że w końcu zupełnie, bo takie długie chorowanie jest męczące szczególnie w ciąży. Dużo zdrówka !!!
Mamusiu - kibicuje Ci mocno - obyś w życiu osiągnęła to o czym tylko marzysz, dla mnie jesteś wielka bo wychować taką „gromadkę” i tak sie poświecić rodzinie to sztuka i bardzo to podziwiam!ja jestem za duży egoistyczny leń ..
Szczęśliwa Mamusia, Samari0702 lubią tę wiadomość
-
Iwwk, Puszek dzięki za odpowiedzi. Właśnie leżę bo tak nagle dostałam chyba wysokiego ciśnienia, mam tylko pulsometr i wyszło 122... A nic nie robiłam tylko siedziałam z laptopem.
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
Mamusiu na przedszkolanke to powinni Cię od razu zatrudnić, kto jak kto ale Ty masz doświadczenie 🙂
Szczęśliwa Mamusia, Ciasteczko777, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
nick nieaktualny
-
puszek369 wrote:Kruszynka zgłoś lekarzowi, może dostaniesz skier do ortopedy na usg spojenia, bo może pod wpływem hormonów się trochę rozchodzi.
U nas zaraz zaczną się porody, a ja pewnie w czerwcu urodze 😜depresja mnie dopadnie 🤣ja myślę, ze przenosze jak przy pierwszej ciąży.
Dziewczyny moze moja probka statystyczna nie jest reprezentatywna ale serio ze wszystkich kolezanek, ktore mam i ze wszystkich ciaz tylko jedna byla przed terminem a cała reszta na okolo terminu.
Ja to zaluje, ze nie mam terminu na początku maja to bym sie jeszcze przed czerwcem ogarnela karmiac i biegajac do dwojkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 11:44
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Łącze się z Wami dalej w mdlosciach i wymiotach. Wczoraj zamowilosmy sobie jedzonko na pyszne.pl i tak mi smakowało że wyprzedziłam męża w jedzeniu zjadłam pierwsza i przesadziłam poprostu w żołądku mi się nie pomieści i wszystko zwróciłam:( byłam zła wymeczona no i głodna po chwili. Mam zamiar dziś podejść na oddział obczaić i popytać o parę rzeczy obym się wyrobiła
-
Puszek mozna miec hybryde na stopach jak na paznokciach u rak nic nie będę miec?
Musze sobie jakos pomoc bo czuje sie jak gnom jakis. Jeszcze bym sie opalila z checia... Natryskowe bezpieczne w ciazy? Nigdy tego nie robilam, ktos ma doświadczenie z tym, w sensie, ze robil?