Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny4me
Chyba każdy się czuje ba tym etapie jak shrek....masakraja tak samo ,z tym że paznokcie zdjelam jakoś w lutym żeby trochę płytka odpoczela,malować się nie maluje w ciąży bo nie mam na to siły... A włosów to nie farbuje w ogóle bo mam swój kolor naturalny, A na siwe jestem za młoda haha
P.s współczuję wam tych mdłości, ale dziewczyny tyle wytrwalyscie to i te parę tygodni dacie radę ,zanim się obejrzymy to będzie już połowa kwietnia -
4me wrote:Puszek mozna miec hybryde na stopach jak na paznokciach u rak nic nie będę miec?
Musze sobie jakos pomoc bo czuje sie jak gnom jakis. Jeszcze bym sie opalila z checia... Natryskowe bezpieczne w ciazy? Nigdy tego nie robilam, ktos ma doświadczenie z tym, w sensie, ze robil?niektórzy przychodza nawet na dłoniach, ale to moim zdaniem nie jest dobre, bo nie zawsze pulsacz złapie przez płytkę z hybryda, zresztą na widok kolor też jest ważny
stopy spoko
proponuję zdjąć biżuterię w domu, bo czasem ciężko z czasem jak szybkie cc. Raz mialam kobietę miała 20 kolczyków, pomagałam je zdjąć za wczasu, ale to był hard 😛
4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPuszku czyli serio mogę mieć hybrydę- nawet ciemna- na stopach (wszystkie paznokcie) a dłonie czyste i nikt nie nakrzyczy na mnie w szpitalu u nas i nie beda mi zrywać ?
Dziewczyny - łącze sie z Wami bo ja tez mam żołądek wielkości mandarynki i też mdłości + wymioty ale ja calutką ciąże to mam.. dzieci nam uciskają w środku. -
Ciasteczko777 wrote:Puszku czyli serio mogę mieć hybrydę- nawet ciemna- na stopach (wszystkie paznokcie) a dłonie czyste i nikt nie nakrzyczy na mnie w szpitalu u nas i nie beda mi zrywać ?
Dziewczyny - łącze sie z Wami bo ja tez mam żołądek wielkości mandarynki i też mdłości + wymioty ale ja calutką ciąże to mam.. dzieci nam uciskają w środku.wolimy ładne zadbane stopy, niż brudne i wiecie nieswieze
takie też sa🤣stopy jak stopy gorzej, jak chcesz pobrać krew i musisz rękę w zgieciu wyszorowac, bo warstwa brudu, albo jak kłuje anestezjolog znieczulenie, a tu plecy czarne 😱 o innych miejscach nie wspomnę
4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypuszek369 wrote:Nie
wolimy ładne zadbane stopy, niż brudne i wiecie nieswieze
takie też sa🤣stopy jak stopy gorzej, jak chcesz pobrać krew i musisz rękę w zgieciu wyszorowac, bo warstwa brudu, albo jak kłuje anestezjolog znieczulenie, a tu plecy czarne 😱 o innych miejscach nie wspomnę
To robię hybrydę na stopya dłonie beda czyste bez lakierów
-
nick nieaktualnyPuszek
O fuj... współczucie takich "dam"... Ja do porodu zawsze krótko odcięte o wypilowane paznokcie bo wiem że po.cc nie będę mieć siły żeby robić paznokcie ani pójść żeby ktoś mi robił więc stawiam na naturalność, ale peeling i zadbane stopy to chyba powinno być normalne -
Dziewczyny, udało się zrobić chyba grupę na fb, jest całkiem tajna, tylko członkowie ja widza, wysyłać na priv linka do profilu swojego, wyślę zaproszenie albo linka do grupy żeby dołączyć
trochę nie ogarniam jeszcze jak to tam działa ale na pewno nikt nie widzi kto tam należy itd
gwoli ścisłości, zostajemy tutaj a tam tylko żeby była baza do wrzucenia zdjęć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 14:04
Agata :), Oleander, iwwk, Ciasteczko777, ago91, kama2784, kama2784 lubią tę wiadomość
-
MaryJane wrote:Dziewczyny, udało się zrobić chyba grupę na fb, jest całkiem tajna, tylko członkowie ja widza, wysyłać na priv linka do profilu swojego, wyślę zaproszenie albo linka do grupy żeby dołączyć
trochę nie ogarniam jeszcze jak to tam działa ale na pewno nikt nie widzi kto tam należy itd
-
No baby ponoć są gorsze od chłopów
4me ja wczoraj zrobiłam hybrydę na stopach, chyba jeszcze zrobię na dłoniach dzisiaj i najwyżej przed porodem już nic nie będę działać. Też mi to potrzebne. Jak kupiłam nową sukienkę, dzisiaj ją założyłam, ogarnęłam się ładnie to od razu +150 do samopoczucia, jak chodzę taka po domu niewymalowana w dresach (ale zawsze umyta hahaha) to gorzej się czuje.4me lubi tę wiadomość
-
MaryJane wrote:Dziewczyny, udało się zrobić chyba grupę na fb, jest całkiem tajna, tylko członkowie ja widza, wysyłać na priv linka do profilu swojego, wyślę zaproszenie albo linka do grupy żeby dołączyć
O supernie robiłam, bo widizlam że większość niezbyt chętna, ale jak dla mnie mogą być nawet 3 osoby, bo szczerze uj mnie strzela czasem, jak mi post tu ucieka, albo chce foto wstawić. Czyli priv Ci wysłać swój profil? Bedziwsz chyba musiała mnie do znajomych zaprosić i potem dodać do grupy.
-
nick nieaktualnyDziewczyny - M jest cudowny
umył pięknie wszystkie okna, ja tylko podawałam sprzęt (chciałam cokolwiek pomóc, chociaż mnie korciło coś zrobić to mi zakazał), zmienił i wyprał pościel, firany, umył lodówkę, umył balkon !
Oleander, puszek369, Izka37, Szczesliwa ledwo zywa, iwwk, 4me, Chusy lubią tę wiadomość
-
puszek369 wrote:Tak
niektórzy przychodza nawet na dłoniach, ale to moim zdaniem nie jest dobre, bo nie zawsze pulsacz złapie przez płytkę z hybryda, zresztą na widok kolor też jest ważny
stopy spoko
proponuję zdjąć biżuterię w domu, bo czasem ciężko z czasem jak szybkie cc. Raz mialam kobietę miała 20 kolczyków, pomagałam je zdjąć za wczasu, ale to był hard 😛
u rak nic. Bizuteria zostaje w domu i tak - az tak sie nie bede stroic na porodowke
Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
puszek369 wrote:Nie
wolimy ładne zadbane stopy, niż brudne i wiecie nieswieze
a nie sorry to ostatnie odpada, one pod prysznic nie chodza 😂
puszek369 lubi tę wiadomość
-
iwwk wrote:No baby ponoć są gorsze od chłopów
4me ja wczoraj zrobiłam hybrydę na stopach, chyba jeszcze zrobię na dłoniach dzisiaj i najwyżej przed porodem już nic nie będę działać. Też mi to potrzebne. Jak kupiłam nową sukienkę, dzisiaj ją założyłam, ogarnęłam się ładnie to od razu +150 do samopoczucia, jak chodzę taka po domu niewymalowana w dresach (ale zawsze umyta hahaha) to gorzej się czuje.ale moze sie uda naturalnie-dzis na placu zabaw wystawialam co odkryte
-
Jezuuu czy wasze szafy tez nie maja dna?
O masakra! Mam ta szafe jakies 4 lata co ja tam schowalam..... Moja sypialnia wyglada jak po 2 wojnie swiatowej.
Maz wrocil z pracy popatrzył i stwierdzil ze "grunt to porzadek w salonie i spimy dzis w salonie hahahah"
Edit.
Nie zauwazyl chyba tej gory rzeczy do prasowania co lezy na fotelu hihiihi.
Nie mam juz sily.
Balagan lezy.
Prasowanie lezy
To i jak sie polozylam hihihiiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 15:53
Szczesliwa ledwo zywa, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc