Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWynaleziono maszynę przenoszącą podczas porodu część bólu z matki na ojca.
Jedna para postanowiła ją wykorzystać.
Kobieta rodzi i krzyczy.
Lekarz przekręcił pokrętłem i przeniósł 10% bólu na ojca.
Patrzy - kobiecie ulżyło, ale ojciec dalej się uśmiecha.
No to dal 40% bólu na ojca.
Kobieta już prawie rozluźniona a ojciec dalej się uśmiecha.
Zdziwiony lekarz dal 100% bólu na ojca. Kobieta zaczęła się uśmiechać, rozluźniła się już całkiem, zaś ojciec... dalej uśmiechnięty i zadowolony.
Poród dalej przebiegł gładko.
Po porodzie szczęśliwe małżeństwo wraca do domu.
Patrzą, a przed domem leży martwy listonosz.Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, MaMaMi83, Chusy, Pestkkaa, Veri, kama2784, MaryJane, Samari0702, 4me, Milka1991, iwwk, Pani Moł, puszek369, Kruszynka91, Nistera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySloneczko za oknem swieci pięknie. Zjedlismy sniadanie i zbieramy sie na przejażdżkę pociągiem. Później do teściów na obiad.
Wyglada na to, ze synek 4tydzien bedzie w domu. Zdrowy jest ale strajk bedzie. Musze wybrac sie na zakupy w tygodniu i kupić mu spodenki i bluzki na lato bo nic nie ma a jak by sie goraco zrobilo w maju to po porodzie raczej nie dam rady biegac po sklepach. -
Kama w hm teraz 20% na cala dzieciaca kolekcje przy zakupach powyzej 100pln- stacjonarnie i online.
Plus w reserved jakies wyjatkowo ladne rzeczy w tym roku- udalo mi sie dorwac fajne koszulki z krotkim dla mlodego za 19.90kama2784 lubi tę wiadomość
-
Hej! U mnie ten weekend niezbyt ładny jeśli chodzi o pogodę wczoraj pół dnia porządnie padało a dziś jak narazie od rana szaro i ponuro;/ dziś mój chrzesniak ma urodzinki pierwsze i jadę na impreze. Ogólnie od wczoraj nie mam jakoś humor po kłótni z ukochanym mam jakaś blokadę..chciała bym nie być na niego zła ale nie potrafię. Za bardzo wczoraj mnie zabolało pewne słowa żeby mi tak szybko przeszło. Teraz ciągle chce mi się płakać on nie wie o co chodzi..
-
Ja sie obudzilam rano tez z takim wk**wem, tylko ze raczej bez powodu. I dre sie na tego biedaka jeszcze, normalnie by zadnej klotni nie bylo a tu od rana mi cos nie pasuje. I tak mi glupio mega jak sobie o tym pomysle. Ale nie potrafie nad soba panowac ostatnio! :<<<
Klaudia, najlepiej mu powiedz spokojnie o co chodzi bo inaczej bedziesz to kisic a on nawet nie skuma co zrobil zle. Najlepiej wszystko przegadac
-
nick nieaktualnyWidzę że wkurzajacy faceci na tapecie, ja gorsza nie jestem też nie gadam z moim mężem - mówię coś do niego A on coś czytał w telefonie i do mnie z tekstem "w dupie to mam", zrobilam tylko duze oczy bo z jego strony takie odzywki to raczej miejsca nie maja ale mowie w porządku. Ja tym bardziej. Nie będę z nim gadać dopóki mnie nie przeprosi. Dość mam problemów że zdrowiem siedzę jak na bombie i się martwię A jescze ten będzie jakieś fochy stroic. Coz,czasami trzeba poprostu pomilczec.
Głowy do góry dziewczyny wsyztsko się ułoży i będzie dobrze -
Mary 😂😂😂😂nawet dwoch godzin nie trzeba bylo no popatrz i jest to samo 😂😂😂😂 🤦♀️ tak mi slodko 😂😂😂
A ja mam dzis dobry humor wstalam, rosolek sie juz gotowal, schab piekl w piekarniku ziemniaczki byly obrane a ciepla herbata czekala na stole. 💖Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 11:25
iwwk lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
MaMaMi jak ja Ci tego rosołku zazdroszczę !
Odgapię i jutro ugotuję hehe
U mnie od rana słaby dzień, próbuję żyć, ale oczy jakieś spuchnięte, pieką, chyba coś pyli, łeb leci, dziecko skacze po całym brzuchu, chociaż ono ma lepszy dzieńA noc miałam super, szybko zasnęłam, wstałam o 8, malutka pomalutku też się razem ze mną budziła, będzie mi brakowało takich pobudek po porodzie, to jest przecudowne
Libido mam coraz większe, mogłabym teraz codziennie i jest zdecydowanie lepiej niż w 2 trymestrze hihi
Już się nie stresuję, że sobie poród przedwcześnie tym wywołam albo szyjkę uszkodzę hehe
Oleander, MaMaMi83 lubią tę wiadomość
-
Mamami hahah, tylko to czytam zaczęłam i już widziałam haha
A u mnie już też rosół zrobiony, w nocy się robił sam w wolnowarze i takim sposobem dzień jak co dzień, leżę i nic nie robię haha
Iwwk, a może mała całą noc też nie śpi a Ty jej nie czujesz bo śpisz haha?mój mały był dzisiaj też bardzo aktywny w nocy, co chwile go czułam ale zwykle jest cicho i grzecznie, nie wiem od czego to zależy ale stałych por aktywności nie ma na pewno
MaMaMi83 lubi tę wiadomość
-
Hej dzisiaj już chyba ostatki ciuchów dopralam i prasowalam
znowu zmieniłam ciuchy dla małej do szpitala. Z jednej strony chciałam jej wziąć takie gorsze - co dostałam używki od koleżanki, ale z drugiej pewnie nas cały szpital odwiedzi i jakoś ładnie chce żeby wyglądala 😁ja to mam problemu 😛
-
nick nieaktualny4me wrote:Kama w hm teraz 20% na cala dzieciaca kolekcje przy zakupach powyzej 100pln- stacjonarnie i online.
Plus w reserved jakies wyjatkowo ladne rzeczy w tym roku- udalo mi sie dorwac fajne koszulki z krotkim dla mlodego za 19.90 -
Mary możliwe, bo czasami jak się w nocy przebudzę to lekkie ruchy czuję, na pewno noc jest u niej leniwsza niż dzień skoro jestem w stanie spać haha
Ale nad ranem na pewno śpi i wstaje dopiero wtedy jak ja się budzę
Kiedyś musi ładować akumulatorki
U mnie te stałe pory raczej są, cały dzień napieprzania, a koło 23 spokój, ale zdarza jej się dłużej mnie męczyć, to samo od rana, pobudka z reguły 7:30-8, ale bywa i tak, że później, albo wcześniej się rozkręci. Dla mnie to zagadka, że ona się nie nudzi i nie wiem czy chcę wiedzieć czym się tam bawi i jak haha
-
Dziś u mnie noc masakra. Prawie w ogóle nie spalam tak okropnie bolały mnie plecy... w dodatku czuje jakieś pieczenie ból nacisk na wątrobę nie wiem czy to ucisk macicy czy coś z wątroba albo pęcherzyk zolciowy. Czy ktoraś z was coś wie na ten temat?
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
Ago ja mam takie pieczenie już jakieś 3 czy 4 tygodnie , w pierwszej ciąży też miałam i pytałam lekarza to właśnie nacisk macicy na wątrobę. Najgorsze że nawet zmiany pozycji jakoś specjalnie nie pomagają. Za 1 razem przeszło po porodzie 🤣😋
ago91 lubi tę wiadomość