Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPuszek- napewno się obrocila przecież mamie położnej nie wypada takich numerów robić prawda ? ?😉😉😉
Ciacho- sama bym chciała rodzić sn A tu natura plany pokrzyzowala😰
Agata- daj znać co u Ciebie,trzymam kciuki za pomyślne wiadomości ✊✊✊
Patka -ostroznosci nigdy za wiele lepiej że lekarz dmucha na zimne niż by miał wszystko olewac. A kiedy jednoznacznie zdecydujecie czy sn czy cc ?Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciacho ja też mam nadzieję na sn więc nie tak źle z tymi cesarkami jeszcze u nas hehe
U mnie dzisiaj dzień jakbym w ciąży nie była, ale młoda żebym się nie zapędzała i o niej nie zapominała tak mnie smyrnęła po szyjce, że aż mnie zgięło i musiałam przykucnąć
Też ciągle myślę co z Agatą, mam nadzieję, że wszystko dobrze i na pewno jest pod dobrą opieką.
Zamówiłam dzisiaj mopa parowego i myjkę, w piątek skończą się roboty u nas, malowanie itd. Sobota zapowiada się sprzątająca być może już z nową zabawką, jaram się jak dzieckoCiasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzez Was weszłam na stronkę HM i szybko wyszłam!! Tyle rzeczy mi się podobało że uciekłam póki jeszcze zdrowy rozsądek działał
I ja mam nadzieję na sn ale nie nastawiam się jakoś szczególnie, będzie co ma byćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 20:34
Ciasteczko777, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
No to jest nas więcej sn
!!
A jakiego mopa i myjkę ???
my mamy gotowe / balkon zrobiony (ew kwiaty zasadzić), okna firany i lodówka gotowe
ale ulga, że przed porodem !
Wszystko serio zrobił M, ja tylko podawałam i byłam inspektorem ds jakościbiedulek teraz narzeka na zakwasy
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Hej kochane!
Melduję się oczywiście ze szpitala. Przepraszam za brak odzewu ale podlamalam się trochę jak mnie zatrzymali.
Póki co leżę i odpoczywam, zbijają mi lekami ciśnienie, jeśli zejdzie to wyjdę po kilku dniach ale możliwe ze zostane też do rozwiązania które może być również przyspieszone. Nie spodziewałam się takiej końcówki, nadal mam wielką nadzieje że jednak wyjdę do domu niedługo.
4me, Oleander, kama2784, puszek369, Nistera, Veri, PatkaPP, Milka1991, slodka100, Enii, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgata
Trzymam kciuki za szybko powrót do zdrowia,nikt szpitalu nie lubi ale myślę że jeśli masz problem z ciśnieniem lepiej być pod opieką będą mieć to na oku i nic wam nie będzie grozić,u ciebie to już 37 tydzień. Staraj się wypocząć i nie denerwować ,dla maluszka.warto.Pisz co u was, trzymaj się ciepło 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 21:45