Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWzielam prysznic i widze, ze przestały mi włosy w koncu wypadac. Wracają do życia, kreca sie znowu i takie zywe są. Ale zeby nie bylo za kolorowo to moja twarz jest wysypana pryszczami i piegami ze słońca. Musze kremy zaczac używać z filtrami mocne.
Fotelik dzis wypralam, przygotowalam na jednej kupce ciuchy maluszka do szpitala. Dumie ciagle nad cienkim kombinezonem czy kupować czy nie. -
Kama mam ten sam problem. Tzn podobny. Kupiłam taki dresowy kombinezon 56 i zastanawiam sie czy nie bedzie maly.
Ale sklaniam sie bardziej do kupna dresu 62 bo potem zawsze w chlodniejszy dzien mozna ubrac nawet sama bluze.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnyMamami o moze bluza to dobry pomysł. W sumie mam sweterek zapinany 62 rozmiar i jak bym bluze dokupila to by wystarczyło. Zawsze można nóżki kocykiem przykryć. I pewnie bluze wiecej pouzywamy niz pajaca. Nawet wieczorem czy wczesnie rano kombinezon moze byc za duzo a bluza w sam raz. Hmm to chyba odpuszcze kombinezon.
-
Mam pytanie otoz od 2 dni mam problem z wyproznieniem . Najgorsze jest to ze owszem mam ochote skorzystac z toalety ale jak to robie to trzymam sie scian jak bym miala rodzic (prawie ) nie wiem czy maly mi cos uciska bo boli mnie blisko pepka po lewej a jak sie wyprozniam to jakbym miala rodzic no boli strasznie to maly uciska czy cos z jelitami ? Mam cos takiego pierwszy raz niesamowity bol zebym sie cian trzymala
-
nick nieaktualny
-
Tak od 2 ciazy. Najgorzej w trakcie mam okrpny bol po lewej stronie ze cale krzyze mnie bola jest od 2 dni normalne horror a dzis bylam 2 razy w niedlugim odstępie ( od 29 tc czesto chodze a teraz z takim bolem to normalne ledwo idzie wytrzymac
-
Nikolka byla na korytarzu ja cos powiedzialam ze nie wytrzymam nie wiedzialam ze jest na korytarzu ta wbiegla i udaje teraz mnie ze boli ja dupcia i dupa do gory tak to zrozumiala(chodz mnie dupcia nie boli) 😏
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 23:10
-
Skarb może ułatwiaj sobie sprawę czopkami ? Ja mam od połowy ciazy takie zaparcia, że szok...
jeszcze może błonnik laximama jest ok. Widzę, że już ładny u Ciebie tydzien.. jeszcze troszeczkę niech szyjka wytrzyma.
-
Dziewczyny pytanie mam odnośnie lampki nocnej do karmienia. W pokoju w którym będzie syn mam strasznie mocna lampę, muszę mieć coś co da mi w nocy tylko lekka poświatę. Macie może jakieś u siebie? Widziałam na Allegro takie śmieszne lampki króliczki ale kurcze mam kawałek do kontaktu i niewiem czy kabla starczy a o kablu nic tam w ogłoszeniach
albo może jaka malutka ledowa, która zahacze o łóżeczko ? ...Help
-
Skarb, dziecko może uciskac, jelita się buntowac
u mnie od założenia krążka zaczęły się takie problemy, w miarę to dieta opanowałam ale i tak z raz w tygodniu bóle sa niesamowite
Alicja, ja lampki nie mam, mój mąż pod naszym łóżkiem zamontował taki panel ledowy, działa na ruch, Jak wstaje to mi się pięknie w nocy oświeca spod łóżka i daje fajny półmrok w pokojuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 07:34
Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
-
Hej
Skarb to na pewno jakiś ucisk. Może jak dziecko się przesunie trochę to będzie lepiej. Współczuję bólu. U mnie też dziwne gastryczne problemy, od biegunek do zaparć ech...
Alicja my mamy małą lampkę do kontaktu na fotokomorke. Jak się ruszę to się zapala i jest takie delikatne światło. Tylko świeci się koło minuty i gaśnie. Będę musiała teraz wstawać by włączać i wyłączać na dłużej.
Ja dziś wizytuję o 14.45już się nie mogę doczekać. Następna wizyta pewnie za 2 tyg więc myślę że się jeszcze zalape. No zobaczymy co tam ginek wymyśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 08:01
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlicja-33 wrote:Dziewczyny pytanie mam odnośnie lampki nocnej do karmienia. W pokoju w którym będzie syn mam strasznie mocna lampę, muszę mieć coś co da mi w nocy tylko lekka poświatę. Macie może jakieś u siebie? Widziałam na Allegro takie śmieszne lampki króliczki ale kurcze mam kawałek do kontaktu i niewiem czy kabla starczy a o kablu nic tam w ogłoszeniach
albo może jaka malutka ledowa, która zahacze o łóżeczko ? ...Help
Ja mam z Ikei taka normalna stojąca do salonu ,i ona ma duży klosz który święci mocno i druga malutka lampkę którą święci mniej idealne daje światło do karmienia,te klosze są takiej ala pleksi to przynajmniej się nie zbije,mam kilka lat mogę polecić. I mam ja zaraz za łóżkiem za głowa i tylko ręką siegalam jak wstawalam bez problemu
https://m2.ikea.com/pl/pl/p/not-lampa-podlogowa-do-czytania-czarny-60324676/?gclid=EAIaIQobChMIspnV167C4QIVC8-yCh2zRgoXEAQYAyABEgKzNfD_BwE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 08:20
slodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoc dziś do bani,,,przez ten zapchany nos oddychać nie mogę i się kręcę z boku na bok...W dodatku przyplatal mi się paskudny kaszel że aż brzuch mnie boli..podjadę do rodiznnego niech oslucha i coś zaradzi bo muszę się do cc wyleczyć... I na bank odchodzi mi powoli czop sluzowy...dziś już sporą porcja tych "glutkow" masakra... Mam nadzieję że dotrzymał do tego 23...
A jak u was ? Jak samopoczucie ? -
Trzymam kciuki za wizyty.
U mnie nocka całkiem, całkiem. Ale czuję się strasznie ociężała i mam niesamowitego lenia. A w weekend siostra przyjeżdża i wypadało by coś ogarnąć. Bo jeszcze bałagan po tym malowaniu.
Co do lampek, póki co też się zastanawiam nad taką nocną typu miś, czy króliczek fajne są. Ostatnio mąż kupił żarówki LED ściemniane i są bardzo użytkowe. Raz włączysz jest lekka poświata, drugi raz jest światło mocniejsze, a trzeci raz to już max. I jak wyłączysz światło i włączysz ponownie to pamięta które światło było ostatnio włączone. O tyle to proste, że obyło się bez przeróbek w gniazdku i kupienia nowego specjalnego gniazdka.
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
A co SN czy CC. To decyzja będzie w szpitalu zapewne. Choć jeszcze jedna wizyta u lekarza 29.04 mnie czeka. Ja cały czas nastawiam się na SN. Powiem tak, mi już obojętnie jak, oby maleńka urodziła się cała i zdrowa...
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualnyAgata kciuki za zdrówko i za powrót do domu!
Hej hejja też mam zawalone zatoki, dalej czekam żeby się w końcu spotkać z koleżanką i jej maluszkiem
Ja kupię jakaś małą lampke na komode, mam co prawda ale daje mocne światło. Albo tylko żarówkę wymienię w sumie hmm zobaczę jeszcze -
Witamy w 35tc jak to juz dumnie brzmi
U nas nocka jako tako podobna do pozostałych z paroma pobudkami do malego
PS. Specjalnie założyłam taka obcisla i krótka bluzeczke do fotek by pokazać brzuszek w całej okazałości bo na codzień chodzę w luzniejszych wygodniejszych
Wczoraj przyszedł do mnie wózek więc już jestem trochę spokojniejsza o wyprawkę no ale jeszcze w sobotę muszę dokupić wanienke i inne rzeczy no i prasowanie i pranie jeszcze mnie czeka bo ciągle coś dokupuje
Dziś odbiorę wynik gbs oby był negatywny
Jeszcze idę na rzesy no mam nadzieje ze jakoś wyleze że dobre 3h na plecach
W przyszłym tygodniu w końcu wizyta o powitamy pierwszego u nas maluszka na forum super
Najgorzej że ciągle ten strajk i przedszkole zamknięte do odwołania więc trochę więcej zajęć mam w dzień bo starszy w domu
Agata trzymam kciuki zdrowka
Kciuki dziś za wizyty
Ja lampkę mam zwykla jakąś nocna tylko muszę dokupić jakąś słaba żarówkę 3 do 5w i tyle
Zdrówka chorującym mamusiomWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 09:08
Szczęśliwa Mamusia, Veri, ago91, Oleander, Milka1991, Paula_071 lubią tę wiadomość