Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCiacho
Dziękuję 😘 hmm czasami jest tak że imię jest wybrane spojrzysz na dziecko i stwierdzisz Nieee to totalnie nie to i pomysł pojawia się naglemy tak z synem mieliśmy wybraliśmy inne A daliśmy inne A jak nie czujesz tego na 100 procent to masz rację poczekaj aż się urodzi i zobaczysz na kogo będzie ci wyglądał
Ciasteczko777, Szczesliwa ledwo zywa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Hej po weekendzie. U nas mega intensywny bo wciąż urządzamy dom i zakupom nie ma końca
ale wczoraj wieczorem to miałam mega zakwasy...ciężko będzie wrócić do formy sprzed ciąży haha
byle piętro i człowiek sapie jak lokomotywa.
Jutro wizyta ! Jupii. O 14.45. Ciekawe jak tam junior urósł i jak się ogólnie ma. Obstawiam jakieś 2200/2300gSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Po wizycie. Maleńka przypakowała i waży ok 2500g, faktem jest że +/-350g. Wyniki w normie. Kolejne zlecone (mocz, morfo, hiv, hbs). Pobrał też dziś wymaz GBS. Ogólnie około 16 maja mam się położyć do szpitala (termin mam na 18maja) i wtedy będą pomiary miednicy i wagi małej. Jeżeli osiągnie pow.3700 to CC. No i jeszcze zobaczymy jak z ciśnieniem, bo coś coraz wyższe mam. Na razie nastawienie na SN. Czyli i tak okaże się w praniu.
Ciasteczko777, Rudzik1, 4me, puszek369, Szczęśliwa Mamusia, Chusy, iwwk, Glendolina, Oleander, Milka1991, ago91, Nistera, Izka37, Veri, kama2784, Pestkkaa, slodka100 lubią tę wiadomość
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
Ja już po wizycie ale dalej w szoku jestem. Malutka już nie taka malutka bo waży 3262 g. Starsza córka z prawie taką wagą (3340g) urodziła się dokładnie w dniu terminu z om. Już teraz mogłabym wytłumaczyć mój wielki brzuch 😂
Ze wszystkich pomiarów 3 tyg do przodu... Termin z usg 25.04
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/94f3013d9b13.jpgRudzik1, Szczesliwa ledwo zywa, puszek369, Szczęśliwa Mamusia, Chusy, iwwk, Glendolina, Oleander, Milka1991, ago91, MaMaMi83, Nistera, Izka37, Veri, Ciasteczko777, PatkaPP, kama2784, Pestkkaa, slodka100 lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMileczko Mocne kciuki za wizytę✊✊✊ ja dopiero w Sobotę mam wizytę więc jeszcze trochę, też jestem ciekawa ile mały waży i jak jest ułożony .
To takie wyjątkowe urządzać swój dom my remontujemy się , od 11 lat prawie i końca nie widać 🙈🙉🙊 .
Gratuluję udanych wizyt ❤❤ .
Ciasteczko Moja ciocia też długo nie mogła wybrać imienia , dopiero jak urodziła dała konkretne imię 😁.Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Patka, dlaczego już przy 3700 CC? Zwykle koło 4500 dopiero robią
a waga wygląda prawidłowo
Menka, szok! To już duża dziewczynka, ciekawe czy faktycznie się to sprawdzi
Kurcze, też myślę o Agacie, ale raczej nie zagląda w ogóle na neta bo na fb też się nie odzywa. Z tym że ona często na parę dni znikała, miejmy nadzieję że i tym razem to przypadek bo tak jak mówisz Mamami, to mogło już być zatrucie..Menka888 lubi tę wiadomość
-
Mary Jane mam nadzieje ze to nic powaznego.
Sasiadka z osiedla miala cesarke w 26 tc wlasnie przez zatrucie ciążowe objawy bardzo podobne, zatrzymanie moczu, obrzek wysokie cisnienie u niej doszla tez goraczka, wysoki poziom kreatyniny i duze bialko w moczu. Na szczecie synek caly o zdrowy urodził sie z waga o ile dobrze pamietam 1600 spedzil w szpitalu tyle ile mialby jakby sie urodzil czyli 14 tygodni. Ale chlop jak dab w styczniu skonczyl roczek a mual urodzic sie w kwietniuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 18:53
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Tak, pierwszy poród. Zauważyłam że mój lekarz jest bardzo ostrożny do mojej ciąży (leczyliśmy się u niego przeszło 2 lata na niepłodność stąd pewnie ta ostrożność). Cały czas mówi że mam szczupłą sylwetkę, i że pomierzymy w szpitalu. A CC przy 3700 pewnie bierze pod uwagę próg błędu w pomiarach.
Też się zastanawiam co z Agatą.. może wywołamy ją myślami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 18:55
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualnySuper, ze same dobre wiesci z wizyt! Pattka moj lekarz tez mowi ze na nastepnej wizycie bedziemy rozmawiać o porodzie jak sprawdzimy ile maly wazy. Jego zdaniem jesli bedzie zapowiec 4kg to trzeba pomyslec o cc. Także widze, ze wielu lekarzy ma takie podejscie.
Mamamai taki grzeszek to nie grzeszek. Masz rozgrzeszenie za to, ze wczoraj Cie wieczorem kusiłyśmy
Bylam z synem w hm. Kupilam mu kilka bluzek i spodenek, skorzystalam jeszcze z 20%off.. Padam ze zmeczenia ale ciesze sie, ze mu kupilam to mam z glowy. Jeszcze do rossmana wstapilam. Kupiłam chusteczki te woda nawilzane, krem na słonce dzieciom i oliwke z hippa.PatkaPP lubi tę wiadomość
-
Oby wszystko było z Agatą Oki, dobrze, że udało jej się to ciśnienie skontrolować. Pewnie w szpitalu zrobią badania czy to st przedrzucawkowy, czy samo ciśnienie, to by można było jeszcze lekami kontrolować. Wszyscy Agata za Ciebie kciuki trzymają
-
kama2784 wrote:Super, ze same dobre wiesci z wizyt! Pattka moj lekarz tez mowi ze na nastepnej wizycie bedziemy rozmawiać o porodzie jak sprawdzimy ile maly wazy. Jego zdaniem jesli bedzie zapowiec 4kg to trzeba pomyslec o cc. Także widze, ze wielu lekarzy ma takie podejscie.
Mamamai taki grzeszek to nie grzeszek. Masz rozgrzeszenie za to, ze wczoraj Cie wieczorem kusiłyśmy
Bylam z synem w hm. Kupilam mu kilka bluzek i spodenek, skorzystalam jeszcze z 20%off.. Padam ze zmeczenia ale ciesze sie, ze mu kupilam to mam z glowy. Jeszcze do rossmana wstapilam. Kupiłam chusteczki te woda nawilzane, krem na słonce dzieciom i oliwke z hippa.
-
nick nieaktualny
-
My też już po wizycie, młody waży 3kg tak wiec w 3 tygodnie 600g przybyło. Ja natomiast z wagą dalej stoję w miejscu. Wszystko wyszło prawidłowo, ilość płynu, serduszko, szyjka tylko lekarzowi niezbyt przepływy się spodobały bo coś tam jest nieprawidłowo. Jutro idę do szpitala na konsultacje to to sprawdzimy raz jeszcze bo jak nie to kazałby mi jeszcze w czwartek podejść ale zaznaczył że akurat w tym momencie coś mogło się pojawić . Oczywiście mąż już sobie nakręca że coś jest nie tak i się zamartwia, ja staram się do tego podchodzić na spokojnie a on to najlepiej już dziś by mnie na CC wysłał bo coś wyszło nie tak ehh te chłopy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 19:16
Ciasteczko777, Oleander, iwwk, Pani Moł, PatkaPP, Rudzik1, Milka1991, kama2784, Veri lubią tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
nick nieaktualnyGratuluję wizyt i dobrych wieści i tak dużych dzieci
cudownie !!!
to ja z moim sn znowu jestem w mniejszościbardzo dużo cesarek się zapowiada - chyba większość ?
U nas gbs wyszedł ujemny. Musze zrobić bad krwi ale mam juz dosyć tych badań bleeeee!!!
Agatka - daj znac / martwimy sie bardzo !! Trzymaj się Kobietko!! Dużo zdrówka