Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciasteczko777 wrote:Hej hej ! Jestem!
U mnie sajgon dziękuje Puszku za przekazanie info co do mnie, faktycznie wszystko na raz się zwala (sporo spraw załatwiam i w tym wizyty u lek)- młody wszystko Ok rośnie - niby 2700.. kruszynek.
Jeden dr chce mi indukować w39 tc druga dr każe czekać na naturals i jej raczej słucham- jakby co skierowanie mam ..
Padam ze zmęczenia..
Dziewczyny - Skarb, Verbena i Alicja - mega kciuki !!!! Powodzenia i oby poszło szybko i jak najmniej bólu!! Ale emocje ❤️
Ago - dawaj znać bo coś czuje że tez blisko masz!
4me- bardzo współczuje sytuacji z Mama, my tak mamy z babcia i moim ojcem niestety .. nie ma sposobu ..
Kochane Kobitki - nie kłóćmy się, jesteśmy wszystkie w podobnej sytuacji- końcówka ciąży, emocje, hormony i problemy każda dźwiga swój krzyż musimy się wspierać.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualnyCiasteczko U Was to juz 38 tc 😱😱😱, zaraz zaczną nam tu sue porody a co dopiero testy i po betach chodziłyśmy 😜 .
Samari Najważniejsze że w Święta będziesz w domu z rodziną , to już tak blisko do Waszego spotkania ❤ .Samari0702, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyago91 wrote:Wczoraj wieczorem znów to miałam na papierze i dziś.
agao Informuj nas jak coś na bierząco moja droga 😘, u Was tez juz coraz bliżej.
Ps. Chciałabym abyśmy tak w realu się poznały 😁, w końcu mamy bardzo blisko do siebie 😁😁.ago91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduję że o 8:38 na świat przyszedł Filip z wagą 3270g, 55cm
Dostał 10/10 wszystko poszło sprawnie, cały czas leżymy i się tulimy.
Ja czuję się zdecydowanie lepiej niż po pierwszej cc, trochę szczypie blizna ale nic poza tym. Wieczorem będzie pionizacja i prysznic. To tak na szybko zdjęcia wkleje później bo z telefonu nie ogarniamOleander, Agata :), Bibs, puszek369, Milka1991, Szczesliwa ledwo zywa, Samari0702, Nistera, Glendolina, Ciasteczko777, iwwk, Izka37, Rudzik1, lipiec 2018, PatkaPP, kama2784, ago91, Szczęśliwa Mamusia, Asiul, 4me, Biała Azlia, Pantera, Pani Moł, slodka100, Kruszynka91, Katy, Veri, Chusy, Paula_071 lubią tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
nick nieaktualny
-
Verbena wrote:Melduję że o 8:38 na świat przyszedł Filip z wagą 3270g, 55cm
Dostał 10/10 wszystko poszło sprawnie, cały czas leżymy i się tulimy.
Ja czuję się zdecydowanie lepiej niż po pierwszej cc, trochę szczypie blizna ale nic poza tym. Wieczorem będzie pionizacja i prysznic. To tak na szybko zdjęcia wkleje później bo z telefonu nie ogarniam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny