Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj wieczorem znów to miałam na papierze i dziś.Ciasteczko777 wrote:Hej hej ! Jestem!
U mnie sajgon
dziękuje Puszku za przekazanie info co do mnie, faktycznie wszystko na raz się zwala (sporo spraw załatwiam i w tym wizyty u lek)- młody wszystko Ok rośnie - niby 2700.. kruszynek.
Jeden dr chce mi indukować w39 tc druga dr każe czekać na naturals i jej raczej słucham- jakby co skierowanie mam ..
Padam ze zmęczenia..
Dziewczyny - Skarb, Verbena i Alicja - mega kciuki !!!! Powodzenia i oby poszło szybko i jak najmniej bólu!! Ale emocje
❤️
Ago - dawaj znać bo coś czuje że tez blisko masz!
4me- bardzo współczuje sytuacji z Mama, my tak mamy z babcia i moim ojcem
niestety .. nie ma sposobu ..
Kochane Kobitki - nie kłóćmy się, jesteśmy wszystkie w podobnej sytuacji- końcówka ciąży, emocje, hormony i problemy
każda dźwiga swój krzyż
musimy się wspierać.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4
-
nick nieaktualnyCiasteczko U Was to juz 38 tc 😱😱😱, zaraz zaczną nam tu sue porody a co dopiero testy i po betach chodziłyśmy 😜 .
Samari Najważniejsze że w Święta będziesz w domu z rodziną , to już tak blisko do Waszego spotkania ❤ .
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyago91 wrote:Wczoraj wieczorem znów to miałam na papierze i dziś.

agao Informuj nas jak coś na bierząco moja droga 😘, u Was tez juz coraz bliżej.
Ps. Chciałabym abyśmy tak w realu się poznały 😁, w końcu mamy bardzo blisko do siebie 😁😁.
ago91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduję że o 8:38 na świat przyszedł Filip z wagą 3270g, 55cm

Dostał 10/10 wszystko poszło sprawnie, cały czas leżymy i się tulimy.
Ja czuję się zdecydowanie lepiej niż po pierwszej cc, trochę szczypie blizna ale nic poza tym. Wieczorem będzie pionizacja i prysznic. To tak na szybko zdjęcia wkleje później bo z telefonu nie ogarniam
nick nieaktualny, Agata :), Bibs, puszek369, Milka1991, Szczesliwa ledwo zywa, nick nieaktualny, Nistera, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwwk, Izka37, Rudzik1, lipiec 2018, PatkaPP, nick nieaktualny, ago91, nick nieaktualny, nick nieaktualny, 4me, nick nieaktualny, Pantera, nick nieaktualny, slodka100, Kruszynka91, Katy, Veri, Chusy, Paula_071 lubią tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
nick nieaktualny
-
GratulacjeVerbena wrote:Melduję że o 8:38 na świat przyszedł Filip z wagą 3270g, 55cm

Dostał 10/10 wszystko poszło sprawnie, cały czas leżymy i się tulimy.
Ja czuję się zdecydowanie lepiej niż po pierwszej cc, trochę szczypie blizna ale nic poza tym. Wieczorem będzie pionizacja i prysznic. To tak na szybko zdjęcia wkleje później bo z telefonu nie ogarniam
cudowna wiadomość
tulcie się ile możecie

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny