Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamari0702 wrote:Mamusia
A jak u was dzisiaj samopoczucie ? Jak dziecoaczki? kiedy teraz masz wizytę ?
Ogólnie samopoczucie to oki , sama wiesz jak to jest pod koniec ciąży mamy co nosić . Oj dzieci dają się we znaki cała 4 w domu dziewczynki od rana biegają na podwórko, i Ania też w kółko na nogach , a już drzemkę powinna mieć ani myśli o spaniu .
Wizytę mam po Świętach Wielkanocnych 27 Kwietnia , oj znowu sobie poczekam 🙊🙉🙈jestem zapisana na 8.20 ósma rano już była zajęta , śmiałam się do męża że 10 po 8 wyjedziemy , może akurat nie będzie jakiegoś opóźnienia 😋😋😋😜😜😜 , tak jasne już to widzę nadal powiem Wam czuję Dominika nie po tej stronie co potrzeba .
Verbena O ja Cię kochana aż się wzruszyłam , pierwsze majowe szczęście 💗💗💗💗💗, ogromne gratulacje dla was 😘❤❤. Witaj okruszku na świecie ❤❤❤.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 14:14
-
Ciekawe kto pierwszy będzie sn i jakie będą wrażenia
Ja sobie coś nawkręcałam po nocnej akcji i brzuch zaczął okresowo pobolewać. Fuck. Oby przeszło Ja tu święta chcę w domu spędzić. Dziś już odpuszczam aktywność i leżę...młodszą przekaże dziadkom. Nie ma co prowokować. Jeszcze tydzień trza wytrzymać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 14:18
Ciasteczko777, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Verbena moje gratulacje! Dużo zdrówka dla Was!
Pierwsze majowe maleństwo już jest, też jestem bardzo ciekawa, kiedy będzie pierwszy poród sn
Lecę na wizytę do lekarza, dziś w biegu i stresie, bo korki ogromne nawet w środku dnia, a córkę na okolicznosć wizyty musiałam do dziadka zawieźć, 50min w jedną i 50min w drugą stronę... a tak miałam nadzieję, że już ludzie pojechali na Święta.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilka1991 wrote:Ciekawe kto pierwszy będzie sn i jakie będą wrażenia
Ja sobie coś nawkręcałam po nocnej akcji i brzuch zaczął okresowo pobolewać. Fuck. Oby przeszło Ja tu święta chcę w domu spędzić. Dziś już odpuszczam aktywność i leżę...młodszą przekaże dziadkom. Nie ma co prowokować. Jeszcze tydzień trza wytrzymać.
No właśnie leżeć i pachnieć 😊 , choć sama wiem że to nie jest łatwe i nogi jak coś zaciskać , jak wiemy natury nie ma co też zatrzymywać co ma się wydarzyć to i tak nadejdzie tylko pytanie kiedy 😁 .Milka1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamusia
Hehe no tak to sobie poczekasz,hmm coś ten Dominik uparty
Ja miałam ktg i piszą się skurcze 60-80-100 i tak cały godzinny zapis,podejrzana sprawa....dodatkowo mam mocny napor.na pęcherz i krocze ... wieczorem obchód ciekawe co lekarz powie na toSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamari0702 wrote:Mamusia
Hehe no tak to sobie poczekasz,hmm coś ten Dominik uparty
Ja miałam ktg i piszą się skurcze 60-80-100 i tak cały godzinny zapis,podejrzana sprawa....dodatkowo mam mocny napor.na pęcherz i krocze ... wieczorem obchód ciekawe co lekarz powie na to
Po tacie taki uparty Ania też uparta była i nie chciała za bardzo z brzuszka wyjść , może jest jeszcze nadzieja że się przekręci do wizyty bliżej niż dalej okropne to jest to czekanie i zastanawianie się czy CC czy SN. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa Mamusia wrote:Po tacie taki uparty Ania też uparta była i nie chciała za bardzo z brzuszka wyjść , może jest jeszcze nadzieja że się przekręci do wizyty bliżej niż dalej okropne to jest to czekanie i zastanawianie się czy CC czy SN.
Wierzę że Cię to stresuje zwlaszcza że miałaś same porody sn,3mam kciuki aby Dominik nie praktykowal oslego uporu tylko się obrocil jak należy
Moje dziecko za to jest jakieś pobudzone,cały czas się rusza wariuje szaleje ...
Godna jestem w tym szpitalu to faktycznie wczasy odchudzająceWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 15:14
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Hej
Kacper już tez jest na świecie. Waga 3400 ( rano na usg wychodziło 2800). Pokazali mi go na chwile podczas porodu i teraz jest z tatą, mam nadzieje, ze zaniedlugo będę go tulić. Punktów dostał 10, 55cm.MaMaMi83, Szczęśliwa Mamusia, Glendolina, puszek369, Ciasteczko777, Asiul, Oleander, Agata :), Nistera, iwwk, Pani Moł, Fikus, lipiec 2018, Biała Azlia, Rudzik1, Samari0702, Pantera, Milka1991, Szczesliwa ledwo zywa, Kruszynka91, PatkaPP, Izka37, Veri, Chusy, slodka100, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Verbena, Alicja gratulacje!♥️♥️ już się nie mogę doczekać mojej kruszynki....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 15:19
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100